На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 869
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Тези бонбони някой виждал ли ги е в Одрин, от много време ги издирвам

# 376
Не съм ги срещала в Одрин тези бонбони. Според мен те предлагат повече изделия собствено производство,  а тези са английски. Аз ги поръчвам от една дама, която ги предлага през фейсбук.

# 377
  • Ропотамо
Според мен е отбрано защото българите са вършели.Има няколко статии, че заради горивата, българите напълнили границите за турция там да зареждат евтино.
Относно Онур картата, искал съм такава в люлебургаз многократно, в лозенград на малкия онур но все не ми дават, правят се че не разбират какво им казвам. Правят иначе на касата намаления с тяхната карта. Ноооо последното ми ходене преди 10 дена, бях в големия онур горе до закрития пазар, и също поисках карта и ми дадоха. Там момичетата на касата бяха много любезни, едната говореше малко английски.
Не разбрах за таксата дизенфекция, има ли е в крайна сметка?

# 378
Вчера поне все още я имаше таксата 60тл за дезинфекция, за съжаление.
Да ви дам отзив след нощувката в Alan  Suite. Честно казано от всичко прочетено тук, очаквах повече. По мое мнение стаите са занемарени. Още при влизането ми миришеше  на мухъл, имаше изпочупени плочки в банята, фотьойла  петньосан  и непочистен, неудобни легла и възглавници. Hilly определено ми харесва в пъти повече,  там забележки нямам към нищо.
Пробвахме новите еклери срещу Селимие. Доста вкусни, пресни, голям избор. Цената е 70тл за кг.
В Деримод в Марги има много яки намаления,  а при покупка на 2 чифта, този с по-ниска цена има допълнително -30%.

# 379
Бензинът вчера беше около 19л +/- няколко куруша. Бързо минахме границата на отиване, въпреки че ММ очакваше народът да се е юрнал натам. На връщане, малко повече, но пак сравнително бързо. Мигрос и в Одрин (Ераста) беше доста опоскан. Но ние отидохме чак към 15ч и явно нашите хуни бяха минали преди това 😁 Исках да отидем в големия до Марги, но детето вече беше пощуряло и избрах мола, за да може да вършее с баща си, докато ние с баба му сме в супермаркета. Взех кутии стъклени - една малка с клипс капак на Пашабахче и една по-голяма с обикновен капак на някаква друга марка. Само такива имаше. При следващо ходене, ще гледам пак за още. Взех един омекотител на АБС (бял бебешки), много ми хареса миризмата. Преди знаех от турци, че марката е добра, но дали остава аромат, някой има ли впечатления? Зехтинът на Комили беше на промоция, излизаше около 7лв и нещо литърът, опаковка от 2 литра (съзма), та взех. Иначе обичайните неща. А, и аз взех от там една малка тенджерка, подобна на показаната от Бим. В последния също се отбихме. Взех от тубите им олио по 5л, дали е хубаво? Не съм досега.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 08:27 от Venel82

# 380
  • Ст.Загора
Леле горивото бързо скача и там,  на 2.03 беше 17 +.
Venel82 ние ходим винаги в Мигрос 5 , бившия Кипа , гледаме преди обяд да сме там.Винаги е добре зареден .
За олиото , всяка тяхна марка е по- хубаво от нашто , няма да съжаляваш.
Да попитам  някой има ли отзиви за супермаркет FiLE , мислехме да спираме , но го подминахме и не ни се връщаше.

# 381
  • Бургас
mimeto_555, прочети моя пост по-нагоре, подробно съм обяснила за File.
Пропуснах да кажа, че минахме и през чичкото с гащите и чорапите в центъра - Mavi's. А възрастният собственик от аптека Okumus беше толкова любезен, че чак ни заведе и настани в заведението отсреща, за да ядем кюфтета:) Как да не ходя после в тази аптека и да не я препоръчвам...
ОтМоретоСме, за кой Онур говориш - този на ул. Hastanesi, да която са един до друг с BIM?

# 382
Това ли е големият Мигрос - бивш магазин Кипа

Леле горивото бързо скача и там,  на 2.03 беше 17 +.
Venel82 ние ходим винаги в Мигрос 5 , бившия Кипа , гледаме преди обяд да сме там.Винаги е добре зареден .
За олиото , всяка тяхна марка е по- хубаво от нашто , няма да съжаляваш.
Да попитам  някой има ли отзиви за супермаркет FiLE , мислехме да спираме , но го подминахме и не ни се връщаше.

# 383
Да, той е, ама аз все не стигам до него. Нищо, тъкмо повод за още посещения ☺️

# 384
  • Ст.Загора
Tintina четох го твоя пост , дори щах да ти отговарям за тенджерите , че имам подобен сет и не рискувам да го използвам във фурна.  За магазин Филе нещо съм го пропуснала Grinning.
pebals94  да той е .

# 385
  • Пловдив
Venel82,ABC e Palmolive-Colgate в Турция,писала съм не веднъж и в темата за перилните,и тук,че съм много доволна от омекотителите им-розовата бутилка с аромат на роза(gül kokusu) ми е фаворит,неговият аромат дори и сушилнята не успява да го пребори.Купувам от Бизим АВС(аналогът на Доместос).

# 386
Скоро се местихме в ново жилище и купихме всичко от GROHE, много прехвалени и доста скъпички си бяха - ами да кажа не съм кой знае колко впечатлена.

Иначе не знам колко пъти трябва да се коментира, но в Турция е евтина турската стока, всичко вносно за Турция е скъпо или колкото в България. Аз обаче лично съм голям фен на турската стока, за мен тя не отстъпва по нищо на големи западноевропейски и не само марки.
Ами, не е съвсем така с цените на вносните за Турция стоки. Части за коли, китайски според продавачът, с йероглифи, много по-евтини от тук, да не кажа двойно. Самобръсначки, няма да пиша марки, за да не е реклама, но редовно купувам и са унгарски. Поне според опаковката. Последно юсб кабелче за тел. взехме, че нашето се скапа - 20 лири - малайзийски. Та, може повечето вносни стоки да не са по-евтини, но чак пък всички.

# 387
Може ли да кажете в кой точно Бим ходите?

# 388
И аз да питам за BIM (и А101), ако някой знае, разбира се. Гледам в каталозите им има техника и пр, които не съм виждала ни в един в който съм влизала - т.е. явно имат по-големи такива, но къде се намират?

# 389
  • Ропотамо

ОтМоретоСме, за кой Онур говориш - този на ул. Hastanesi, да която са един до друг с BIM?

Да точно до BIM. File маркет е малко по - скъп, но някой път промоциите са по-хубави от др магазини. На скоро там имаше доместос за 28 лири. Вече под 32 лири на промоция няма др-де.
За стоките - ето някои които не са произведени в ТР, но цената пак е 2,5пъти по евтина от БГ.

Четки и паста за зъби.
В момента на промоция в Мигрос са ел.четки за зъби на oral-b, тези модели които и в бг ги има, в мигрос излизат с 25%по- евтино.

Общи условия

Активация на акаунт