На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 38

• 71 885
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, искам да попитам какъв спрей за гърло бихте препоръчали да си взема и всякакви такива противовирусни неща. От кои сте останали доволни. И кои супермаркети предпочитате за пазаруване. Благодаря Simple Smile

Аз съм взимала Тантум верде, по различно е на външен вид, strepsils herbal, може и тук да го има, но не съм засичала. Пих по време на боледуване Супрафен и съм доволна, свекървата е доволна от Адвил.

# 436
zlatunka80, пак толкова - 116 лири взех олиото. Благодаря, че сподели. Аз още не съм отворила моето. Карах и майка да си вземе, ама тя не щя Simple Smile

# 437
Купувах къна за приятелка от магазин с/у рибния пазар, но беше в пакет 1кг (имаше и по-малки разфасовки); магазинът е като свиете към рибния, втория в дясно.

# 438
Здравейте, може ли наскоро завърналите се от Турция да споделят как точно протича преминаването през РЗИ на ГКПП Капитан Андреево, тъй като утре ми предстои пътуване, а лабораторията, в която днес правихме бързи тестове сътвори една глупост. Казах им, че теста ми е необходим с възможно най-късен час, за да съм спокойна вдругиден на прибиране, накараха ме да ида преди обяд, пък те щели да го пуснат в системата по-късно, да ама не - в 10.30 часа дойде смс със сертификата, а вечерта си взех другия документ за пътуване в чужбина с данните от паспорта, на който пише 17.00 часа. Сега питам дали ще стане само с този, на който пише 17 часа, ама ако искат да сканират  QR кода, той е на сертификата от смс-а, т.е. с по-ранния час.

# 439
  • Димитровград
Досега не съм виждал да сканират сертификати на КА.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 21:56 от papaone

# 440
Никога не са ни сканирали сертификатите, но винаги гледат валидността. Даже последния път ни каза девойката "нали знаете,че ви изтичат на..." (пътуваме със сертификат за преболедувал)

# 441
    Не са сканирали баркодовете, но гледат сертификатите и то, не проформа. Ние сме със сертификати - аз и ММ за ваксина, майка за преболедувала, така че не мога да помогна за Вашия случай. Когато преди сме си правили тестове, всичко е излизало на едно, така че...

# 442
    Да попитам след последните промени със сертификат за преболедуване може ли да се пътува?

# 443
    • Mostly in my mind
    не съм купувала досега прах за пране. препоръчайте някой хубав, наскоро изпробван. Персил прахообразен бива ли го? от супермаркет ще купувам

# 444
    • Димитровград
    Да попитам след последните промени със сертификат за преболедуване може ли да се пътува?
    Това е последната заповед. Турция е в червената зона.
    Официална информация от МВнР.

# 445
    • Пловдив
    Група, някой скоро да е влизал в парфюми МАД в Ераста и да е видял цената на луксозната им серия?

# 446
    • Бургас / UK
    не съм купувала досега прах за пране. препоръчайте някой хубав, наскоро изпробван. Персил прахообразен бива ли го? от супермаркет ще купувам
    Лолита, аз купувам и Персил и Ариел , зависи кой е на по-добра цена.От години ползваме само тези прахове, доволна съм.

# 447
    Миналата седмица влезнах в България с такъв сертификат. Към Турция нищо не проверяват вече относно Ковид. Проверяват датата на валидност на какъвто вид им покажете.

# 448
    Здравейте, момичета! Да ви попитам  разстоянието от Марги до Мигрос много ли е за пеша?  И още един въпрос,  колко далеч е центъра от Марги дали може да се стигне пеша? Ще пътувам с автобус.

# 449
    • Димитровград
    От центъра до Марги е към 3 км и до Мигрос 5М е още около километър.
    https://goo.gl/maps/krLP26GQoyYgqKfy9

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 13:41 от papaone

Общи условия

Активация на акаунт