Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 8

• 50 749
  • 850
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Успех на децата, които се явяват на изпит днес Flowers Four Leaf Clover

Синковеца се събуди отпаднал и с главоболие сутринта. Изпи един Нурофен и тръгнахме, но се притеснявам доста. Предложих му да пропусне, но отказа. Много иска да се пробва в ПГИИ Николай Райнов и знае, че ако не се яви на изпита няма шанс да го приемат.
 Дано се посъвземе и да се справи добре.

Днес ще подаваме документи и за училищата към МК. Миналата седмица ме изненада с новината, че не иска да се явява на изпит във Фотографското, но мисля и там да подам за всеки случай, пък ако не размисли ... просто няма да се яви.
 Отказал го факта, че не се набляга толкова на рисуването, а и двусменния режим.

# 301
Здравейте, вчера подадох документи в НПГПФ  и в НГПИ. От първото дойде входящ номер, но от второто само потвърждение от  Гугъл формуляри. При вас как е и това достатъчно ли е?

# 302
Здравейте, вчера подадох документи в НПГПФ  и в НГПИ. От първото дойде входящ номер, но от второто само потвърждение от  Гугъл формуляри. При вас как е и това достатъчно ли е?

НГПИ са писали на сайта, че до два дни изпращат входящия номер. И ние още си го чакаме.
Успех на всички!

# 303
Здравейте, успех на всички деца, които са на изпит днес! Някой знае ли какви са темите в 144?

# 304
Здравейте, успех на всички деца, които са на изпит днес! Някой знае ли какви са темите в 144?

И дъщеря ми рисува там в момента Simple Smile
Дано имат муза децата. Тя не беше много ентусиазирана сутринта. Каза, че имала лошо предчуствие Sad

# 305
Хах, и моята е в момента в 144, заедно със съученичка и две девойки от съседен клас (бивши съученички) 🥳🥳🥳
Уж ще правят декоративни композиции и трите грации🥵, съученичка та не знам...

# 306
Хах, и моята е в момента в 144, заедно със съученичка и две девойки от съседен клас (бивши съученички) 🥳🥳🥳
Уж ще правят декоративни композиции и трите грации🥵, съученичка та не знам...

И моята е там с още една съученичка от съседен клас. Ще се справят децата.

# 307
Най-несловоохотливата девойка е излязла вече... Декоративна композиция на тема морско дъно🥵 в 144о. Това ни е цялата информация 🥴

# 308
  • София
Синът ми е в ПГИИ Николай Райнов и за фигуралната композиция могат да избират от темите "Пътешествие" и "Улица"

# 309
Синът ми е в ПГИИ Николай Райнов и за фигуралната композиция могат да избират от темите "Пътешествие" и "Улица"
Чудесни теми за фигурална композиция ✌️
Нека има вдъхновение детето🍀

# 310
Дъщеря ми е в 51 СОУ. Има ли информация за темата, която се е паднала там? Успех на всички!

# 311
Здравейте, търся препоръка за учител от НУИИ за частни уроци. Благодаря!

# 312
Дъщеря ми е в 51 СОУ. Има ли информация за темата, която се е паднала там? Успех на всички!
Темата е една и съща за всички училища.

# 313
Най-несловоохотливата девойка е излязла вече... Декоративна композиция на тема морско дъно🥵 в 144о. Това ни е цялата информация 🥴
Моята девойка е рисувала Улица в 144-то. И тя беше умислена първо, после поразказа. Бил и е объркан номера на стаята и половин час е търсила и обикаляла. Вече е била в паника, когато някаква учителка я завела на партера, където имало списък с обърканите номера. Каза, че доста се сдухала и решила да порисува дървета, докато мине първия час Simple Smile. После обаче и дошла музата и останала да рисува. Каза, че имало една квесторка, която им казвала: "Давйте! Браво! Справяте се!" и това много я е митивирало. Обади се, че е излязла в 12.00ч. Готова била Simple Smile.

Ще видим какъв ще е резултата.

# 314
Havg, прегръдки на детето🤗 Много неприятно се е случило🤬 Добре, че се е успокоила🍀 и Браво на такива квестори💐💐💐

Общи условия

Активация на акаунт