Нежелание за возене в количка

• 2 798
  • 28
  •   1
Отговори
Здравейте! Детето ми е на година и два месеца и имам проблем, свързан с това, че не желае да се вози в количката. Това го прави от бебе. Минават 10 Мин от разходката и се започва въртене и свличане, както и рев, докато не го вземем на ръце или конче. На практика, става така, че сама не мога да изляза никъде, което си е проблем.
Сменихме нашата количка с друга, за да опитаме и ефект няма...
Направо съм отчаяна, времето е хубаво, а наш юнак не желае да излиза и хленчи. Нищо не му е интересно, даже на люлките или площадката. Все още не върви. Също така, не обича да стои седнал, нито на стола за хранене, нито на този в колата.

# 1
  • пустинята Гоби
С раница пробвала ли сте?

# 2
Да, с Boba, категорично отказваше и там...

# 3
  • пустинята Гоби
И моето не искаше, но свикна. И в количка не искаше, изобщо същата кривотия беше и като малко, и като по-голямо. Количката ми с две деца изглеждаше като нова накрая. Второто проходи преди годинката и зарязах количката, след толкова борби ми писна. Във вашия случай щом детето не ходи трябва компромис - или количка, или раница.

# 4
  • Terra incognita
На тази възраст абсурд да го помъкна в раница за разходка.
И моите не искаха. Трикове не зная, може би да обясняваш подробно това и онова, какво виждате, какво има.
След определена възраст ( след като проходят) вече им харесва да се возят.

# 5
Аз нямам проблем да направя компромис, но с кое...
Просто, излезем ли, стои кротко и точна 10 Мин по-късно започва ритане с крака, свличане и рев. Няма как да оставя детето, така да плаче, тъй като кашля, дави се и става страхотия... Пиши.
Помага само, ако го вземем на ръце или конче. Как ли не опитахме, не става. С леки дрехи, без завивка, с играчки, само храна не съм предлагала.

Vicky, дано има надежда. Така искам да се разхождаме из парковете, града, да ни е спокойно и приятно. Особено, сега, като се стопли времето.

# 6
  • пустинята Гоби
Харесва им като станат големи магарета. Баткото ( над 4 годишен тогава) искаше да се вози, да.

Раниците стават и за големи деца, а някои не са и едри, така че може да се пробва. Моето беше голямо и шишкавобебе, а аз кльощава, ама пак го мъкнех, какво да правя. Обаче в един момент ми стана наистина тежко и бях дотам.

Съчувствам ти и двете ми деца бяха страшни мрънкала, докато бяха в количката. Аз не успях да намеря начин да седят в нея и това е.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 23:36 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 7
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Моя хубавец мируваше със солети в ръка. Но той и обичаше да се вози. И все пак - той 2 кила солети няма да изаде за един час разходка... Опитайте.

# 8
Моите деца мразеха количка и двамата. С кеф я махнах на годинката. Прохдиха на 10-11м.

# 9
Бебеносене с подходяща носилка. Може да идете при консултант по носене, за да ви ориентира към такава.

# 10
Количката в каква посока гледа? Това, че не обича да стои седнал, какво значи? Как обича да стои?

# 11
Количката в каква посока гледа? Това, че не обича да стои седнал, какво значи? Как обича да стои?
Количката гледа напред.
Обича да стои прав, или да го носим, но не и седнал на стол, и сам седнал. Може да е седнал, но в мен, например. Седнал на диван или легло също може, но за кратко и пак почна да се върти или напира да става и да го вземаме.

# 12
Пробвала ли си да завъртиш посоката на количката? Или да го слагаш в легнало положение?

# 13
  • пустинята Гоби
Легнало дете на година и два месеца, не знам как ще седи, особено ако е така да се каже леко по-емоционално.

# 14
Пробвала ли си да завъртиш посоката на количката? Или да го слагаш в легнало положение?
Ами, не, към мен го държах до 5-6 ти месец, сега е голям. Легнал е абсурд да стои...

Общи условия

Активация на акаунт