Кои жени задържат мъжете?

• 22 530
  • 661
  •   1
Отговори
# 180

За мен простима изневяра няма. Точка Sunglasses

Помниш ли "Шогун"? Когато йезуитите вярваха, че са поставили главата на лоцмана на дръвника и е въпрос на мигове да му я резнат?  Конкретно става дума за момента, когато Торанага каза, че няма извинителна причина за бунт срещу господаря. Но Анджин му каза, че има такава - да победиш. И тогава Торанага се разсмя и призна, че това е единствената извинителна причина. Е, и с изневярата е така - няма извинителна причина освен една - никой да не разбере Wink Тогава вече изпадаме в зен ситуацията " Ако в гората падне дърво, но никой не види и не чуе, то дали изобщо е падало дърво?"

Изневярата си е изневяра, без значение дали е хваната или не.
Ако това теб те устройва - ок.
Вместо да се изневерява, просто разкарай човек. Но тука вече играта загрубява. Не може удобствата да се губят, нали, трябва да се лочи. Като пиявица Grinning

# 181
И такива дето им  е минал животът вече, та им е  смешно.
Но реално си вървят изневерите не от днес. Това, че ги осъждаме не ги премахва.
И е  въпрос да се прости ли или да си разрушиш живота, на какви години си, кое  ти е  възможно и невъзможно.
Да дебнеш е излишно. Ревността води дебненето, вреди, не помага, ама е извън теб. Неуправляема  е.
 И бракът не винаги е вечна любов, често е сделка, от там идват нагласите .
На никой не е приятна изневярата. Ако ще да се кълне в противното.
 Просто я приема, прощава и използва ресурсите на живота си.
Винаги казвам, че човек е сам. Приспива се като мисли друго, идва момент да прогледне и ...

# 182
  • Great Britain

За мен простима изневяра няма. Точка Sunglasses

Помниш ли "Шогун"? Когато йезуитите вярваха, че са поставили главата на лоцмана на дръвника и е въпрос на мигове да му я резнат?  Конкретно става дума за момента, когато Торанага каза, че няма извинителна причина за бунт срещу господаря. Но Анджин му каза, че има такава - да победиш. И тогава Торанага се разсмя и призна, че това е единствената извинителна причина. Е, и с изневярата е така - няма извинителна причина освен една - никой да не разбере Wink Тогава вече изпадаме в зен ситуацията " Ако в гората падне дърво, но никой не види и не чуе, то дали изобщо е падало дърво?"

Изневярата си е изневяра, без значение дали е хваната или не.
Ако това теб те устройва - ок.
Вместо да се изневерява, просто разкарай човек. Но тука вече играта загрубява. Не може удобствата да се губят, нали, трябва да се лочи. Като пиявица Grinning
Изневярата си е изневяра.Факт. Точка.

# 183

OK, само се питам с кого аджеба изневеряват тези мъже, след като всички жени са такива железни?

# 184
  • Great Britain

OK, само се питам с кого аджеба изневеряват тези мъже, след като всички жени са такива железни?
Не ме вълнуват чуждите мъже.Жалко за жените им.

# 185

Кой е казал, че всички жени са железни?

# 186

Напоследък стана модерно мъжете да минават на другия бряг, това брои ли се за изневяра?

# 187
Кой е казал, че всички жени са железни?

Ми гледам в представителната извадка тук колко са категорични всички Simple Smile

# 188
Тук не са всички жени, нито пък можем да представляваме няколко милиарда жени.

# 189
  • Paris, France

Напоследък стана модерно мъжете да минават на другия бряг, това брои ли се за изневяра?

Не, разбира се. Мъжете не изневеряват, а просто ходят.

# 190
Да, да, те просто си го изкарват и вкарват някъде.
И жените така не изневеряват. Просто виждат нещо готино и що да не се съблекат.

# 191
Сещам се за един мой авер, който понякога изневерява на жена си. НЕ поддържа чак връзки, ама единични забежки. Тя не знае, а и той много се старае тя да не разбира. Той в петък вечер може да излезе да забърше нещо, ама в понедленик сутринта ще е като домашен котарак, ще пуска прахосмукачка, ще изведе децата, ще се съобрази с плана за уикенда, който тя е избрала (дори да не му се занимава).

Като съм го питала тя дали също го прави, той "ами по-добре да не знам". Останала съм с впечатление, че жената е доста семейно ориентирана и много грижовна към него и децата. Ама човека не иска да я сменя, той твърди, че много си я обича.
Просто като изпадне нещо за забавление не отказва. Grinning

Почти всички мениджъри, бизнесмени и реализирали се в живота мъже, които съм срещала, са били нещо подобно. Явно успоредно с житейските успехи върви и това, нещо като "част от пакета" на успешния мъж. Едновременно и всеотдайни и правещи много за семейството, и кръшкащи ако им падне. Може би е нужно за утвърждаване в "глутницата" на подобните им?

# 192
Имат повече кандидатки и по-млади/красиви от недотам реализиралите се мъже.
Изкушенията са повече.

# 193
Обяснението защо успяват да кръшкат са ясни. Интересният въпрос е двойнствената им природа. Според преобладаващите мнения тук ако един мъж кръшка значи не уважава жена си, не я обича, не става за семейство, лъжец, подлец, мунчо е... А в същото време тези някак не са така в моите очи, много си държат на семействата, грижат се за тях...

# 194
Заради парите хората търпят много неща. В моите очи тези въобще не са по-хубави от бедните кръшкачи.
И едва ли и на жените им се виждат много хубави, но как да се откаже от парите бедничката?!
(А може и тя да си има нещо странично.)

Общи условия

Активация на акаунт