Кои жени задържат мъжете?

• 22 394
  • 661
  •   1
Отговори
# 495
  • Далечният изток
Сега за наказание останалите 69 неща... всяка вечер. Simple Smile

# 496
Една жена трябва да е интелигентна, добра като характер, да готви вкусно, да поддържа дома, да е красива и да показва любовта на мъжа си. Друго не е нужно Simple Smile

# 497
  • Далечният изток
Ти пък направо нищо не поиска....

# 498
  • София
Една жена трябва да е интелигентна, добра като характер, да готви вкусно, да поддържа дома, да е красива и да показва любовта на мъжа си. Друго не е нужно Simple Smile

И накрая като и тя поиска нещо насреща, да й кажат, че е много претенциозна Satisfied

# 499
И да внимава как кара. Тез фарове и джанти не сме ги намерили в гората... Ама ха.

# 500
Мъжете по претенциозни и от жените.
Всички на сухооо.

# 501
  • София
Така, де.
Дзвер всеки може да си намери.

# 502
Мъжете по претенциозни и от жените.
Всички на сухооо.
Ами нали и вие оставате на сухо?

# 503
Сухо, сухо...
Да има кус кус за закускс, мусака за обяд и сърми за вечеря - сухия режим минава неусетно.

# 504
Претенции да искаш...
То не че и нашите са малко де. Simple Smile

Що да са претенции? Вие не се ли харесвате сами повече, когато съчетавате повече качества и умения?

# 505
  • Далечният изток
Аз се харесвам всякак...

# 506
Дали? Не мисля.
😉

# 507
Точно, самочувствието и цената на жените се сформира от всичко, което тя може и притежава във всички аспекти от живота. Тогава ще има и повече изисквания към мъжете.

# 508
  • Далечният изток
Че какво ми има?! Grinning

# 509
И за мен са ок изискванията на player82. Моите към мъжа ми са същите + още, като например да си гледа детето/децата, липса на агресивност, чистоплътност и т.н.

Но всичко това трябва да е на основата на взаимно привличане (химия). Няма ли я тази подробност, ако ще да е перфектен/перфектна по всички други точки, трудно ще се задържи семейството.

Общи условия

Активация на акаунт