Кои жени задържат мъжете?

• 22 584
  • 661
  •   1
Отговори
# 210
  • Морето
Сложничко е и свързано с доста неудобства.
Освен това ако се разведа ще мина на варианта постоянна партньорка ако разбира се намеря стойностна такава.

# 211
Много хубаво така, хем да се задоволяваш хем да си осигурен. Няма лошо, но не е честно другата половинка да стои вярна.

# 212
  • София
Той затова иска отворена връзка - и двете страни да си имат правата.
В чувствата няма честно. Като имам желание - съм вярна, дори отсрещният да не е.

# 213
Ама за мъж-кръшкач не се сещам обидна дума, докато за жена която кръшка има разни епитети, съдът на общественото мнение си е казал думата.

# 214
Думата е ку.ва и се отнася и за двата пола.
Но в последните мнения на тази тема ми прави впечатление, че жените са по склонни да прощават изневери и правят изказвания от типа: пак си е стойностен човек, обича си семейството...
Докато в друга скорошна тема мненията за такива жени бяха: боклук, събери и багажа и я изхвърли ...
Та явно все пак не е постигнато така мечтаното равенство между мъжете и жените Joy Joy

Ама за мъж-кръшкач не се сещам обидна дума, докато за жена която кръшка има разни епитети, съдът на общественото мнение си е казал думата.

# 215
  • София
Равенството не е постигнато само в главите на някои хора.
Ако нарека жена боклук, ще е не заради простата изневяра, а други обстоятелства.
А и ме съмнява точно тук, в тези теми, да има такива мнения. Тук битува мнението, че мъжът си го е заслужил някак.
Да, за жените са повече, но ку...ар за мъж си е напълно легитимно определение.

# 216
В другата тема, жената имаше паралелна връзка с чувства и тн. Тук защитават тезата за изневери ама само за единия път. Смисъл периодично да се случва да забие някоя, която повече няма да види. Никой не визира паралелни връзки и любовници с влюбванията и всичкото му там емоции. За мен и двата вариант не са приемливи, но все пак в първия разбирам позициите.

# 217
Жените влагат чувства, мъжете повече са чук и бег.
Не  е редно за никой.
Разводите са лесни сега.

# 218
  • София
Жените влагат чувства, мъжете повече са чук и бег. Не  е редно за никой.
Разводите са лесни сега.
Ей затова искам да съм мъж.

# 219
  • София
Въпрос на нагласа. На жените им се набива, че секс без чувства ги обезценява, и затова обикновено само при наличието на такива се решават на такава крачка. А мъжете си намират едно сигурно да си кътат, и всичко друго за клатене. Другото е, че жената е по-уязвима при раздяла, защото децата остават при нея. Та трябва да внимава повече. Ама ако си добре осигурена и с правилната нагласа, можеш да правиш като мъжете, и то бая по-лесно, щото една жена секс може да си намери без почти никакви трудности. Лимитите са основно в ума.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 16:23 от Лъвица

# 220
Не го вярвам това - жените влагали чувства, а мъжете търсели само секс. Ако беше така на мъжете щеше да им е доста нанагорно докато придумат жена за секс, а явно има много връзки за една нощ. Та според мен като става дума за неангажиращ секс и двете страни са съвсем наясно на какво се хващат и нямат нищо против. Замислете се, във всеки офис поне 1/4 (бих казала 1/3) от дамския състав са неомъжени и самотни дами, млади и с доходи (дали големи или не, но не гладуват) и те според вас как живеят? На пост и молитва, или само на вибратор? Аз пък съм чувала от разни приказки, че си има заведения къде се знае, че се ходи за секс за една нощ и който ходи там си тръгва с другарче. И на сутринта всеки по пътя си (не е изключено и да се задържат, де). То нали от там идва лафът "сексът не е повод за запознанство" Wink

И това за уязвимата жена, понеже децата оставали за нея не е вярно. Ако една жена е решила да се радва на неангажиращи връзки и ако не празноглава та да кънти,  тя веднъж ще е на хапчета или спирала, а освен това няма да допуска сексът с непознат да е без презерватив. Та децата се отписват в сметката според мен.

Лошото е, че според мен еманципация, еманципация, ама ако за един мъж се разчуе, че всяка седмица забърсва нова това може даже да у вдигна акциите сред аверите, то ако същото се разчуе за жена може да и излезе име (с щедрата подкрепа на завистничките и Wink ).  Тоест еманципацията не е съвсем дошла. Та затова е най-добре човек да си трае като прави такива неща, независимо дали е обвързан или не. В края на краищата какво ги интересува другите как човек си прекарва свободното време?

# 221
  • София
И това за уязвимата жена, понеже децата оставали за нея не е вярно. Ако една жена е решила да се радва на неангажиращи връзки и ако не празноглава та да кънти,  тя веднъж ще е на хапчета или спирала, а освен това няма да допуска сексът с непознат да е без презерватив. Та децата се отписват в сметката според мен.

Говоря в случай на развод, ако се разбере за изневярата.

А другото си го правим жените. Няма солидарност между нас, пък после се реве, що не сме мъже.

# 222
Въобще не са само в ума лимитите. Физически сме по-слаби и не можем да се защитим ако нещо в леглото с новия "само за секс" се обърка. Можеш да бъдеш бита, изнасилена, да ти приложат практики, които не желаеш, да те душат, да смъкнат презерватива и какво ли не още. Като мъж ще съм, ама друг път. При голямо текучество на партньори тези рискове стават големи.

Не съм съгласна и че е лесно да се намери секс. Ако си привлекателна жена може би, останалите имаме трудности.

# 223
Въобще не са само в ума лимитите. Физически сме по-слаби и не можем да се защитим ако нещо в леглото с новия "само за секс" се обърка. Можеш да бъдеш бита, изнасилена, да ти приложат практики, които не желаеш, да те душат, да смъкнат презерватива и какво ли не още. Като мъж ще съм, ама друг път. При голямо текучество на партньори тези рискове стават големи.

И това не е така. Съвсем не е толкова лесно да се изнасили жена без да бъде пребита преди това. А това оставя следи, после има полиция, съд... И не, че не се случва, ама колко пъти в годината?  Убитите и ранени в автомобилни катастрофи жени са от порядъци повече, пък шофират, нали?  Та ако жената първо подбира с кого си ляга, второ спазва някакви правила (да не ходи по непознати и странни места, а ако ходи да казва на някого къде отива и кога очаква да се върне) и ако е решена да не допуска волности, рискът е приемлив.  Но то и при мъжете с обратна резба е такъв, един насилник има същите шансове спрямо мъж, както и спрямо жена, ако е подготвен за насилие и е избрал правилно жертвата.

# 224
  • София
Въпрос на нагласа. На жените им се набива, че секс без чувства ги обезценява, и затова обикновено само при наличието на такива се решават на такава крачка.....Ама ако си добре осигурена и с правилната нагласа, можеш да правиш като мъжете, и то бая по-лесно, щото една жена секс може да си намери без почти никакви трудности.
Не е само нагласа. Има и биология. На жена ще й дойде ли "настроението" за секунди... Ако да - блазе й.
Когато бях млада, мъжете изповядваха максимата, че е срамота да откажеш на жена, както го е казал Алексис Зорбас: "Да може мъж да легне с жена и да не го направи - върши голям грях."
Разбира се, не всеки мъж, някое момче може и да ми се изсмее. Но може първо да ме....,после да се смее

Общи условия

Активация на акаунт