Кои жени задържат мъжете?

• 22 575
  • 661
  •   1
Отговори
# 240
  • Paris, France
Скрит текст:
Не го вярвам това - жените влагали чувства, а мъжете търсели само секс. Ако беше така на мъжете щеше да им е доста нанагорно докато придумат жена за секс, а явно има много връзки за една нощ. Та според мен като става дума за неангажиращ секс и двете страни са съвсем наясно на какво се хващат и нямат нищо против. Замислете се, във всеки офис поне 1/4 (бих казала 1/3) от дамския състав са неомъжени и самотни дами, млади и с доходи (дали големи или не, но не гладуват) и те според вас как живеят? На пост и молитва, или само на вибратор? Аз пък съм чувала от разни приказки, че си има заведения къде се знае, че се ходи за секс за една нощ и който ходи там си тръгва с другарче. И на сутринта всеки по пътя си (не е изключено и да се задържат, де). То нали от там идва лафът "сексът не е повод за запознанство" Wink

И това за уязвимата жена, понеже децата оставали за нея не е вярно. Ако една жена е решила да се радва на неангажиращи връзки и ако не празноглава та да кънти,  тя веднъж ще е на хапчета или спирала, а освен това няма да допуска сексът с непознат да е без презерватив. Та децата се отписват в сметката според мен.

Лошото е, че според мен еманципация, еманципация, ама ако за един мъж се разчуе, че всяка седмица забърсва нова това може даже да у вдигна акциите сред аверите, то ако същото се разчуе за жена може да и излезе име (с щедрата подкрепа на завистничките и Wink ).  Тоест еманципацията не е съвсем дошла. Та затова е най-добре човек да си трае като прави такива неща, независимо дали е обвързан или не. В края на краищата какво ги интересува другите как човек си прекарва свободното време?

За младите жени, които живеят сами и работят не си права. Работещите жени имат много възможности за излизане, пазаруване, пътуване и изведнъж сериозната връзка, но и сексът с непознати стават досадно, изморяващо, цапащо упражнение. Печеленето на пари, състезателния живот вдигат нивата на тестостерон и жената започва да изпитва все по-голямо удоволствие от клиторна стимулация и все по-малко от проникване. Така мъже и вибратор минават на втори план и даже стават ненужни. Повечето ми млади колежки се интересуваха живо от козметика, парцали, разкрасителни процедури, пътуване, купонясване, но никак от секс и мъже или не много и при условие, че не им яде много от времето. За повечето от нас мъжът да плати вечеря и хотел беше недостатъчно за да си гръмнем вечерта с него. До 27г не съм живяла с мъж, не съм имала сериозен партньор, случвало се е да не правя секс с месеци, 5, 6, даже 8 и си ми беше добре. В заведение за секс за една нощ не бих отишла и посмъртно като млада. По бих се записала в ескортна агенция 🥳.

В развитите икономики секс, гушкане и нам си кво си стават все по-нежелани и все повече хора прекарват все по-голяма част от живота си сами или с партньор, който реално е съквартирант. Много двойки в Япония не правят секс и веднъж месечно.  

Колеги мъже са се оплаквали от липса на секс и нежност у дома, колежки никога 🌞. Жененият мъж, ако не е някой фитнес инструктор или танцьор, трудно някоя му се навива за единия гол секс, даже и тя да е 70 кила, с очила и акне.

В големите градове никой не ни познава в квартала, в който живеем от 2 месеца и ще напускаме след още 4. Няма проблем да си спим с когото пожелаем. Мене "какво ще кажат хората" беше последното, което ме бъркаше. То и няма как да разберат. Моята причина да не ходя много с мъже беше нежеланието някой да ме бара и цапа, нежеланието да се къпя след секс,  нежеланието да се омириша на мъжки парфюм и нежеланието да се изследвам непрекъснато за ХИВ и още 100 болести.

Опцията безплатен, еднократен секс е отворена редовно само за физическите алфи. За попрестарелите, ниски, дебели, плешиви, неизразителни чичовци остават бардаците.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 19:49 от Nevena Virolan

# 241

Печеленето на пари, състезателния живот вдигат нивата на тестостерон и жената започва да изпитва все по-голямо удоволствие от клиторна стимулация и все по-малко от проникване. Така мъже и вибратор минават на втори план и даже стават ненужни.

Значи излиза, че жените с ниско ниво на тестостерона задържат най-много мъжете. Thinking

# 242

Значи излиза, че жените с ниско ниво на тестостерона задържат най-много мъжете. Thinking

Нормално, ето една жена с високо ниво на тестостерон Wink

# 243
  • Paris, France
Е, че тая от снимката няма никакъв проблем да задържи мъж. Хваща и стиска. Ако мъжът оживее е неин 🥳.

С нисът тестостерон сме преди пубертет и в перименопаузата почва да пада. Не зная доколко стариците можем да задържим мъж 😻. Гледам, някои бабички си държат мъжете заровени в пръст, и ходят се молят, може би за да не избягат и оттам 😇🥵.

# 244
  • Далечният изток
Ох, от целия пост на Невена само тестостерона запомних и аз Joy
Неве, извинявай, ама големи глупости...

# 245
Е, че тая от снимката няма никакъв проблем да задържи мъж. Хваща и стиска. Ако мъжът оживее е неин 🥳.

Ох, много се смях  Joy Joy Joy
Ама си е така. Ако не стане с добро, с лошо Joy

# 246
  • Paris, France
Ох, от целия пост на Невена само тестостерона запомних и аз Joy
Неве, извинявай, ама големи глупости...

Кое са глупости?

# 247
Ох, много се смях  Joy Joy Joy
Ама си е така. Ако не стане с добро, с лошо Joy

# 248
  • Далечният изток
Като започнем от тестостерона, минем през масовото нежелание за секс и гушкане, през това, че само мъже се оплаквали от липса на секс и нежност у дома, а жени никога... и т.н. Ами глупости са за мен. Нищо общо с моите наблюдения.

# 249
  • София
Как да задържим мъж - да е поне 15+. Така винаги ще сме млади за него.
Наскоро го казах на ММ и той очаквано реагира "Ама той ще е дядо". Казах: "А ти сякаш не си чичо за някоя 35 годишна. И при нея ще дойде менопауза и пак ще си говорим. Ама тогава ти самият ще си същият дядо, какъвто описваш, и ще се бориш ТЯ да не си отиде."

# 250
  • София
Никога не съм харесвала по-големи от мен. Сега бих мирясала за 5+, но да е стегнат и добре изглеждащ.

# 251
  • София
То 15+ не си заслужава да го задържаш Joy Пък и гледам разни жени, които се събраха с мъже с такива разлики, и с годините сякаш се състариха много и сега изглеждат почти на тяхната възраст. Не знам има ли такава зависимост и откъде идва, но предпочитам млад мъж да ме зарежда с младост и енергия.

# 252
Има. Младото си е младо.

Не знам има ли такава зависимост и откъде идва, но предпочитам млад мъж да ме зарежда с младост и енергия.

# 253
  • София
То 15+ не си заслужава да го задържаш Joy Пък и гледам разни жени, които се събраха с мъже с такива разлики, и с годините сякаш се състариха много и сега изглеждат почти на тяхната възраст. Не знам има ли такава зависимост и откъде идва, но предпочитам млад мъж да ме зарежда с младост и енергия.
Дано имаш късмет да е по-надалече, но в един момент нещата се забързват надолу. Може да не е от мъжете, просто....дошъл е моментът. Само да не се окаже, че младият мъж търси още по-млада жена тя да го зарежда.

Писах, но май ми го затриха, че не правя това, което проповядвам, като поповете съм. Stuck Out Tongue Не се виждам наистина с мъж с 15 години отгоре, но с годините някак разликите се стопяват.

# 254
  • София
Е ако се окаже, не сме били един за друг просто. Ама аз като цяло все с набори съм си била, и сега също, и ми е супер. А с някой с голяма разлика, ще се чувствам все едно ми източват младостта и енергията.  А и си представям в даден момент като се навърят годинките... Знам жени, които все са с такива са имали връзки, и онез като започнат да умират един по един... много тегаво става.

Общи условия

Активация на акаунт