Кои жени задържат мъжете?

• 22 509
  • 661
  •   1
Отговори
# 270
Да де, твоята идея, но ти я доразви по неочакван начин. Joy

# 271
  • Out of the Mix
Не се ли разми вече "разликата" в годините?

Всеки с предпочитанията си, и късмета, дотолкова доколкото може да избира. Повечето избират, пробират, сеят, седят сами, след което свалят критериите и взимат първия срещнат, в който припознаят поне част от "дългия списък с изисквания и точки".
Все ми се струва, че жени са по-големият % от описаните.
А за най-опърничавите има котки, кучета и хобита.

Това за кой кога си отивал, и че разликата във възрастта задължително води до овдовяване за всяка, избрала "батко", е без коментар. Има дълголетници, крепки в перфектно здраве и гени.

Да не си затваряме очите, че все по-млади и жени, и мъже в БГ, са с лош здравен картон, и все по-зле ще става.
Фактори много - стрес, лош въздух, вредна храна(80-90% от продуктите в магазините са боклуци), липса на движение, цигари, алкохол, наркотици, и т.н.

Задържа този, който иска, и се старае достатъчно, но това старание идва отвътре с правилния човек и се усеща. Ако е насила, за да не си сам, търпението и компромисите по едно време ще писнат, и пак ще останеш сам.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 17:51 от Revoker

# 272

https://amp.theguardian.com/world/2013/oct/20/young-people-japan … topped-having-sex

"Много лондончани изобщо не правят секс" пише в статия от английски вестник от 2002г!!!!!!

https://www.standard.co.uk/hp/front/sexless-in-the-city-6303716.html?amp

В много развити държави над една трета от хората живеят сами. В София 36% последно.

За мен, като родител на дете на около 25 години, живеещо в Лондон, това звучи страшно. И съвсем не е далеч от моите наблюдения на тяхното поколение. Май внуци я дочакам, я не. 
Но и това в статиите  съвпада с каквото писах за излизането вечер в петък за еднократен секс. Просто май то важи за България и за (все пак) десетилетие по-възрастни жени.

# 273
  • София
Да се върна на темата! Те винаги се връщат! Като зомбита са. 🤪
Абе някой мъж, ако ти е писано да си с него, няма лесно да се отървеш.

# 274
  • София
Ама да ги казват по-рано тия неща - писано ли е , не е ли.
Ако е, да се прекланям на съдбата, а не като Едип да се блъскам срещу нея и да си....(нещо нецензурно, ще се сетите)

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 18:51 от Cuckoo

# 275

+1

# 276
Маус утопията отново! Някой тук ме светна за нея и като прочетох какво е, тръпки ме полазиха.
В отговор на мишия експеримент, психологът Джоната Фридман набира ученици и студенти за серия подобни експерименти през 1975г, но не намира никакви негативни ефекти. Оказва се, че за мишките и за хората не било едно и също ¯\_(ツ)_/¯ Относно имането на деца, от няколко десетилетия не съществува семейният натиск, а и общественият натиск е все по-малък, от друга страна има съвсем практични неща като това, че животът поскъпна, увеличи се хедонизма и въобще фактори се натрупаха против.

# 277
  • Paris, France
Понякога в рамките на майтапа мисля, че държавата трябва да задължи хората до 30 да се оженят и да имат дете (ако няма медицински проблеми). Иначе едни размисли, едно избиране, съответно с годините и пеперудите, и яйцеклетки, и сперматозоиди дават фира. След 10 години брак да се развеждат автоматично, освен ако двамата категорично откажат. Така всеки с брак и дете зад гърба си може би ще е с по-реални очаквания за следващи връзки и какво може да даде и да иска.
Тоест до 30 на всички да им хакат антимозъчна ваксина - като почнат от 18 годишни - първа, втора, бустър, супер бустър, турбо бустър, хептен бустър... На всеки три месеца с голямата спринцовка се изсмуква всичко от кратуната и се наливат два грама овчи мозък. От 30 годишни нататък се  заменя по желание с мозък на йордек, кълвач или кьор кефал. На 40 дупката на тиквата се оставя отворена - и каквото влезе, влезе.

И да гледаш загрижени майки и бащи, търсещи училища по цял свят за 17 годишните отроци. Така вече ще емигрират и малкото младежи, нямащи против да останат и във възрастовите групи 16-18г ще останат по 4-5000 ...... майки на по 2-3 деца 🥳.

В отворените общества, особено космополитни и с лесни и евтини възможности за местене горното е утопия.

Хедонизъм на Балканите винаги е имало. Бабите и дядовците ми са пръкнали по 1 и 2 деца през 30те и 40те на миналия век. Женели са се от желание да имат с кого да излизат и да могат да правят законно секс. Родителите ми и те така преди 50г, само че изчаквали да чукнат 30 и 35г, та тогава.

За бабите ми и дядовците ми децата бяха тъпня и разход с цел да има кой да те гледа на старини и кой да те погребе. Нищо повече. Сега имаме старчески домове и евтаназия.

# 278
Маус утопията отново! Някой тук ме светна за нея и като прочетох какво е, тръпки ме полазиха.
В отговор на мишия експеримент, психологът Джоната Фридман набира ученици и студенти за серия подобни експерименти през 1975г, но не намира никакви негативни ефекти. Оказва се, че за мишките и за хората не било едно и също ¯\_(ツ)_/¯ Относно имането на деца, от няколко десетилетия не съществува семейният натиск, а и общественият натиск е все по-малък, от друга страна има съвсем практични неща като това, че животът поскъпна, увеличи се хедонизма и въобще фактори се натрупаха против.

Експериментът на Фридман не доказва нищо за мишките и хората (каква препратка се получи само Simple Smile)
Фридман решава че проблемът произлиза от гъстотата на популацията, докато при експеримента на Калхун ключово е презадоволяването. Оттам вече поведенчески и сексуални отклонения, мишки които само се кипрят (не, сериозно), които не щат да правят секс и така нататък.

# 279
Как да задържим мъж - да е поне 15+. Така винаги ще сме млади за него.
Наскоро го казах на ММ и той очаквано реагира "Ама той ще е дядо". Казах: "А ти сякаш не си чичо за някоя 35 годишна. И при нея ще дойде менопауза и пак ще си говорим. Ама тогава ти самият ще си същият дядо, какъвто описваш, и ще се бориш ТЯ да не си отиде."

Нямам намерение да отварям очите на хората, то и не съм го търсила така. Трудно се задържам до млад мъж(на моите години даже) обаче, поради някои факти и обстоятелства. Много важно за мен е не само как изглежда физически, но и цялостният подход, въпреки собственическото чувство, треперенето над мен, свръхгрижата и т.н.
Simple Smile

# 280
Да се върна на темата! Те винаги се връщат! Като зомбита са. 🤪
Стигне ли се до раздяла и след време да ми дойде на вратата, изобщо не ми е комплимент, че не е намерил хубостница като мен.

# 281
  • София
Нямам намерение да отварям очите на хората, то и не съм го търсила така. Трудно се задържам до млад мъж(на моите години даже) обаче, поради някои факти и обстоятелства. Много важно за мен е не само как изглежда физически, но и цялостният подход, въпреки собственическото чувство, треперенето над мен, свръхгрижата и т.н.
Simple Smile
Това за 15+ го подхвърлих на ММ при един спор, полу на шега, полу на истина, като отговор, че жената след определена възраст кой щял да я вземе. Пред себе си признавам, че има нещо вярно, но пред мъж - никога.
Не го мисля сериозно, но все пак е вариант, ако се разведа и толкова държа на връзка. А аз сякаш съм се изчерпала откъм емоции или нещо хормоните ми не са наред, та съм в едно плато.
Бг-мамма ми е почти като семейство, след 16 години тук, а сама нямам проблеми да бъда, поне за момента. Вероятно защото не съм била наистина сама известно време, сигурно би ми натежало.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:57 от Cuckoo

# 282
За “кой ще те вземе” режа до кокал.

# 283
  • Столичанин ама не в повече :D
Мъжете си задържат тези жени (като говоря не само физическо ами и емоционално), които на първо място избират правилните мъже, тоест какво точно искат да притежава този мъж като качество, жените които искат всичко винаги остават разочаровани самотни и нещастни (дори и да са във връзка, че и в брак дори), защото в природата "всичко" не съществува, винаги е едно за сметка на друго, финансова стабилност за сметка на любов и уважение, красива външност за сметка на нежност и романтика, мачовщина за сметка на вярност и себеотдаване и т.н.

# 284
Глупости пълни.. съвсем нормално е една жена да иска всичко и съвсем нормално е да го получи.

Общи условия

Активация на акаунт