Кои жени задържат мъжете?

• 22 474
  • 661
  •   1
Отговори
# 285
  • волно калдъръмче
Всеки има някакъв филм в главата. В началото ми е важно да ме привлича физически и да е луд по мен. Като се потуши основният пожар, да има потребност да изразява обичта си, за да не изпадаме в ситуацията "ти си знаеш, няма какво да ти казвам повече". В спокойния период пълноценните отношения са ми определящи.

Звуча егоистично, все едно другия трябва да носи отговорност за отношенията между двамата, но обичам ли, никога не съм била егоист.

# 286
  • Столичанин ама не в повече :D
Глупости пълни.. съвсем нормално е една жена да иска всичко и съвсем нормално е да го получи.
Ако жените наистина получаваха всичко нямаше да има
"С какво ви дразнят мъжете /тема №10/"
или "мързелив мъж?"
или "Зарязана и без приятели"и т.н. и т.н.  Wink и всъщност в тоя раздел нямаше да има 496 страници с няколко хиляди теми
А иначе в света (и вселената ако щеш) няма идеални неща, най-щастливи са тези, които наблягат на това, което за тях е важно, а другото го оставят на заден план.

# 287
  • Great Britain
Глупости пълни.. съвсем нормално е една жена да иска всичко и съвсем нормално е да го получи.
Да иска може,дали ще го получи е друга тема.

# 288
Това "няма да те вземе" не остана ли в миналия век?

Фридман решава че проблемът произлиза от гъстотата на популацията, докато при експеримента на Калхун ключово е презадоволяването.
Е това е, че се спори кое е ключовото дето е повлияло поведението. Но ответният експеримент с хора би бил да ги затворят в един хангар, което хич не е същото като това да живееш в гъстонаселен град, или дори блок с 300  броя съседи, най-малкото защото хората могат да щъкат и по-надалече, и го правят ¯\_(ツ)_/¯ Така че паралел няма.
Ако жените наистина получаваха всичко нямаше да има "С какво ви дразнят мъжете /тема №10/" или "мързелив мъж?" или "Зарязана и без приятели"и т.н. и т.н.  Wink и всъщност в тоя раздел нямаше да има 496 страници с няколко хиляди теми
Хепиендът винаги е накрая на филма, твоите примери са все сценки от средата Wink

# 289
  • По света и у нас
Да, ние ако не искахме всичко, нямаше да получим и 30 %...

Никакви компромиси, така и така идвате с един куп кусури, поне нещо да дадете и да направите както трябва е нужно.
 Знаеш ли колко по-високи резултати прави един мъж, който е с взискателна жена? Може да се гърчи, ама прави. А този дето не го ръчкаш, лежи пред телевизора и теб те нарежда.

# 290
Ако жените наистина получаваха всичко нямаше да има
"С какво ви дразнят мъжете /тема №10/"
или "мързелив мъж?"
или "Зарязана и без приятели"и т.н. и т.н.  Wink и всъщност в тоя раздел нямаше да има 496 страници с няколко хиляди теми
А иначе в света (и вселената ако щеш) няма идеални неща, най-щастливи са тези, които наблягат на това, което за тях е важно, а другото го оставят на заден план.

Тия теми са тук, защото явно не умеят да разкарат този, от когото не получават всичко, а предпочитат да се примиряват или да искат да променят другия.
 Разбира се, че никой не е идеален, важното е двама неперфектни да си паснат перфектно.

# 291
  • Out of the Mix
Да, ние ако не искахме всичко, нямаше да получим и 30 %...

Никакви компромиси, така и така идвате с един куп кусури, поне нещо да дадете и да направите както трябва е нужно.
 Знаеш ли колко по-високи резултати прави един мъж, който е с взискателна жена? Може да се гърчи, ама прави. А този дето не го ръчкаш, лежи пред телевизора и теб те нарежда.

Aко човек не е сам мотивиран, ръчкането само изнервя излишно.
Всички жени, с които съм бил, са били наясно, че с ръчкане нищо не става, не подлежа на ръчкане, бутане, налагане и т.н.
Знам какво да правя, кога и защо, може би затова.

Не нареждам никого, всеки си има задачките, ежедневието, работата, служебните ангажименти, кариера, приятели, фамилни отговорности, хобита, пориви и т.н.
Домакинството е делегирано и всеки помога с каквото може и когато е "наличен" в зависимост от часа на денонощието и каквото има да се прави, както и каквото е планирано.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:29 от Revoker

# 292
  • София
Ох, много е труден балансът между "сама ще се оправя" и "искам всичко". И някъде между това да видиш колко е готов да поеме той и да остане съответно.
Потвърждавам, че с ръчкане нищо не става.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 10:03 от Rockstar

# 293
  • Great Britain
Ох, много е труден балансът между "сама ще се оправя" и "искам всичко". И някъде между това да видиш колко е готов да поеме той и да остане съответно.
Напротив,изключително лесен е.С правилния мъж и с правилния подход.

# 294
  • София
Има хора, които заявяват, че са постигнали желаното, обаче аз тяхното желано с 2 м прът не бих го пипнала. И не непременно гроздето е кисело. Иначе, ако е за идеален семеен тип мъж, познавам такива и наистина са с жени, определено по-впечатляващи визуално от тях, едната и на акъл е по-напред.

# 295
  • София
Ами, аз се прецаках. Моят мъж не ставаше за баща. Колкото и да съм се опитвала да го накарам да свърши нещо в тази посока.
Явно днес ми е ден за откровения.

# 296
Някои хора наистина не стават нито за семейство, нито за родители.
Важно е да срещнеш подходящият и то в точния за това  момент, важно е и двамата да имате общи желания за пътя който искате да извървите, важни са и любовта, и развитието, и компромисите, и баланса.
Важна е и трезвата преценка за всичко това, защото не всичко трябва да е точно така и точно сега,винаги има решение когато двамата искат да споделят пътя.

# 297
  • край голямата локва
...
......Явно днес ми е ден за откровения.

Rockstar, ти винаги си била безкрайно откровенна и неанонимна. То не че някой може да е напълно анонимен, но малко са тези чиито мъже могат сутрин докато си пият кафето да разберат какви са и какви са им  семейните отношения в момента. Както и хората около тях.  Не го пиша с лошо. Просто аз така не бих могла, а ето той търпи. Така че може и 99 % от мъжете да не могат да търпят подобна ситуация, но щом си попаднала на 1=ия %, това явно няма значение.
Което доказва, че  жените  задържат подходящите мъже. Или поне ги задържат доволно дълго.

# 298
  • София
Той никога не е чел тук. Така че няма какво да 'търпи". Това му е хубава черта - не ми чете личната кореспонденция, вкл. форума. Освен това, от едно избухване в една тема през декември, пак гледам да се сдържам. И всъщност никой не знае какво ми е положението в момента. Така че хем съм откровена, хем достатъчно си пазя личния живот.
По темата - мисля, че това е една от рецептите за задържане на мъжа. Хем да му казваш някои неща, хем да знаеш за кои да си замълчиш.

# 299
  • Агент под прикритие
Мъжете са много по-податливи на страха. Оставете ги със страховете им и си живейте живота. Основната ви работа е да хубавеете.
Това на теория звучи много достоверно, но на практика, тези, които стоят и "хубавеят", обикновено вървят в комбинация с това, че не са поемали отговорност за нищо в този живот или най-малкото, винаги някой ги е побутвал (в прекия, понякога и в преносния смисъл Grinning) отзад за всичко в живота.

С такъв начин на живот, страх просто няма откъде да се появи, колкото и да ти се иска!

Но... винаги можем да се пробваме да продадем краставици на краставичар. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт