Кои жени задържат мъжете?

• 22 463
  • 661
  •   1
Отговори
# 315
ако си ѝ комшийка си признавай, и да се свършва...  Joy
не виждам защо да се съобразява с мнение на човек, от който съвет не е искала..

# 316
  • София
Всъщост нещата са перфектни в момента при мен. Разбрах, че съпругът ми е решил, че няма да е до мен по определени причини. По едно време се борих като дракон да го задържа, сега съм го пуснала да лети. Ако кацне - кацне.
Гледам философски на нещата.

# 317
тоест имаш карт бланш да си намериш любовник без угризения...чудно! Joy

# 318
  • София
Всъщост нещата са перфектни в момента при мен. Разбрах, че съпругът ми е решил, че няма да е до мен по определени причини. По едно време се борих като дракон да го задържа, сега съм го пуснала да лети. Ако кацне - кацне.
Гледам философски на нещата.
Ти си женски вариант на Сократ. Попаднах на един текст на руски, ако разбирате (ако не - ще преведа след малко)
Скрит текст:
- Ну, Сократ, - сказал ему однажды Антисфен, - скажи мне, почему женился ты на Ксантиппе? Желал бы я знать, как можешь ты ужиться с самой необщительной женщиной, которая когда-либо была, есть и будет?
- Потому что я вижу, - отвечал Сократ, - что те, кто хотят быть хорошими наездниками, берут обычно не самых смирных лошадей, но пугливых и с норовом, будучи уверены, что если они их обуздают, то справятся потом со всяким конем. Я хотел научиться искусству жить с людьми; и я женился на Ксантиппе, будучи убежден в том, что если я вынесу ее нрав, то буду ладить со всякими характерами.

# 319
тоест имаш карт бланш да си намериш любовник без угризения...чудно! Joy
На мен ми звучи по-скоро като "Все още вратата за връщане не е заключена".
Понякога избора е "Кое е по-малкото зло".

# 320
Rockstar, аз съм на другия край на страната. Рядко чета фоурма, още по- рядко пиша. И принципно не се интересувам от потребители и от клюкарника. Но ти даваш толкова лична информация за себе си, за децата, за мъжа, за това какво работите, къде живеете, какво спортуваше каката, за малкия, че ако се запознаем лично, за по- малко от 5 мин. ще те разпозная. Да не говорим за снимките които бе качила и които непозната като мен не отрази. Но всичките ви познати, жени на колеги на мъжа ти, роднини. Една от три да чете БГ мама и знае коя си. А знаеш,  когато е за познат , хората се нареждат за сеир. В крайна сметка, ти си така да се каже, публична личност. Не ми се вярва за толкова никой да не му е казал и той да не е проявил любопитство. Но може и да си права,... за второто.  Аз  щях да се дистанцирам максимално, да си поддържам децата докато пораснат и да си уреждам тихо живота за след това. Но аз не съм той, не правя паралел.  И със смяната на никнейма писаното не се изтрива. За някои потребители може и да върши работа, но за теб като продължаваш да развиваш темите, няма ка да стане.
cuckoo , не случайно много потребителки си замразиха старите акаунти и започнаха на чисто. Дори да не са писали за мъжете си, децата им пораснаха, почнаха да четат.Joy  Разбира се в някои случаи, смяна на името, изтриване на лична информация като години и имена на деца и избягване на някои компрометиращи теми е достатъчно.  

Няма да пиша по темата, нека ме изтрият. Grinning

Аз влизам тук три-четири пъти седмично и смятам че е много, ти която казваш че рядко влизаш знаеш всичко това за rockstar което и хабер си нямах.

# 321
  • волно калдъръмче
Мъжете са много по-податливи на страха. Оставете ги със страховете им и си живейте живота. Основната ви работа е да хубавеете.
Това на теория звучи много достоверно, но на практика, тези, които стоят и "хубавеят", обикновено вървят в комбинация с това, че не са поемали отговорност за нищо в този живот или най-малкото, винаги някой ги е побутвал (в прекия, понякога и в преносния смисъл Grinning) отзад за всичко в живота.

С такъв начин на живот, страх просто няма откъде да се появи, колкото и да ти се иска!

Но... винаги можем да се пробваме да продадем краставици на краставичар. Grinning
Недей така буквално. Жените са създадени да правя света ви красив, а не да мъкнат камъните наравно с вас. Ако това да е красива и женствена не ти харесва, имаш пълно право да си вземеш някоя андрогенна, но пак нямаш гаранция, че ще се доближава до идеалът ти за жена с останалите положителни си качества. Сравняването на тикви с кратуни не е от днес. Затова имай предвид, че като казвам красива, имам предвид не само красива отвън, а и негнила отвътре. Близо е до акъла.

До момента не съм срещала красива жена, която да пречи на някого.

# 322
Красивите и женствени са мързеливи? Joy
Или всички, които се трудят, работят мъкнене на камъни? В офисите?

# 323
  • волно калдъръмче
Красивите и женствени са мързеливи? Joy
Да, щото отказват да мъкнат камъни Smile

# 324
Редактирах - в офисите мъкнат ли се камъни?
Гледам, гледам - наоколо потни и изтощени хора няма. А сме в офис... И много са хубави жените...

# 325
  • София
На красивите не се налага да мъкнат камъни, все някой мъж ще се втурне. Въпросът е ако се наложи от непреодолими обстоятелства - дали тя ще мъкне инцидентно или просто ще смени мъжа. Ценности...

# 326
  • волно калдъръмче
Редактирах - в офисите мъкнат ли се камъни?
Да работиш, за да правиш пари, и да работиш за удоволствие не бяха ли различни неща? Какви офиси?

# 327
В офисите хората били зле платени?
На нивата по-добре?

# 328
Ама как сами се вкарвате в стереотипи, просто не е истина. И после се оплаквате от стереотипите.

# 329
Според мен има немалък брой потребители, които ползват форума като канал за комуникация с роднини и съседи.
И аз все се надявам някой роднина или съсед да ме зарадва, айде пишете, бе! Хай файв Hands Hand Smiley Само се надявам да не ме четат в готварския, че като пусна снимка на кюфтаци да не вземат да дойдат да ги изядат 🤣 Днес имам само супа, да знаете.

Много хора блъскат залудо и партньорът им основно ги използва
И ако човек е щастлив въпреки всичко? Иначе на тоя принцип всичко е "използване", мъжете искат някой да им роди дете, жените искат някой да им плати обяда, аз искам някой друг да мине с прахосмукачката, всеки иска нещо да получи от една връзка.

Общи условия

Активация на акаунт