Кои жени задържат мъжете?

• 22 467
  • 661
  •   1
Отговори
# 345
  • София
WTH? Ами ако е красива и знае два езика? Което пък означава, че винаги може да си намери работа. А отделно от това може да има и друга специалност.
И пак може да си хубавее понякога. 😉

# 346
За намирането - ще намери, но мен лично ме интересува как ще я върши.  За предпочитане - красива, или поне в смисъла на обратното на неподдържана. И да си знае мястото, разбира се, тоест - да не се опитва да ми прилага метода стани да седна аз.
С две приказки - голям праз, че е красива и знае езици.
Simple Smile

# 347
  • волно калдъръмче
Не говоря за красивите, говоря за тези, които смятат, че работата им е да хубавеят, а не да са развиват (в какъвто аспект се сетиш). Може би го има и момента, че красивите жени не се опитват толкова усилено да развиват останалите си качества, а почват да се опитват чак когато младостта (а с нея и красотата) безвъзвратно си е отишла, само, че в по-късна възраст това е доста по-трудно, едно е да почнеш да учиш език на 18, друго на 50.
Е, пак красивите са тъпи и не се развиват достатъчно.

# 348
  • Пловдив
Мисля, че жените, които задържат мъжете, са независими като усещане за свобода (могат чудесно да се оправят и сами, включително финансово) и обичат секса. Не твърдя, обаче че мъжете винаги задържат тези жени Wink

# 349
  • Paris, France
WTH? Ами ако е красива и знае два езика? Което пък означава, че винаги може да си намери работа. А отделно от това може да има и друга специалност.
И пак може да си хубавее понякога. 😉

Говореща на 2 езика мебел, викаш. 🥵

Мъжът ми вика, че съм като мултикукъра - плямпам на 6 езика, вдигам налягане, накрая изпускам парата и цялото помещение става замъглено. Понякога и готвя 🥳.

# 350
  • По света и у нас
Мъжът който е умен (като ловец) и обича удобствата - задържа жените. А той си намира точно удобна жена. Даже си мисля че удобните жени задържат мъжете, защото те знаят да се нагаждат на какво ли не.
"Силните" жени, задържат мъжете, но техните мъже като цяло са удобни и тя му се дразни, че тя е по-мъжкарана от него.
 А тези жени, които нямат самоуважение, или не се харесват и са разбити (под някаква форма - от скорошна раздяла, от травма, загуба и тн)  не задържат мъже те не са в състояние да създадът връзка и мъжете усещат и бягат през 9 гори в 10та.

# 351
Ще се отчая някой млад човек ако прочете.. удобен мъж..удобна жена.. а любовта къде остава?
За мен не е съвсем така. Ние и двамата сме неудобни, ама ето "задържаме" се. Няма ли го оново чувство необяснимо, никакви удобства не могат да задържат или задържат до време, докато се появи някой не толкова удобен ама ри трепва нещо в душата като сте заедно.

# 352
  • По света и у нас
Значи аз съм в някакво странно състояние в което не се притеснявам ,че сегашния ми може да ми изневерява или търси друга. Ако майка ми чуе че съм го пуснала на самотек (а на мен такъв ми е подхода по принцип), тя моментално изкарва 100 истории за изневяра и ще ме тормози да го следя, да съм близо до него и да държа изкъсо. Майка ми задържа мъжете, и аз садържам мъжете - но коя е по-права? Нейното поведение за мен е абсолютно токсично.
Я мъжете да признават, тук какво обичат повече - да ги ревнуаш или да не им звъниш.

# 353
О аз никога не съм се притеснявала, че можело да ми изневери. Гледам да не се натоварвам излишно с каквото и да било, пък ей сега ще тръган да си образувам напрежения щото можело да изневери Joy нивгаш няма да стане тва Sunglasses и да реши да го прави, аз какво мога да направя, нищо, така че защо да се притеснявам, пък да следя, абсурд. Всеки е свободен да прави каквото си иска и да си носи последствията от решенията.

# 354
  • Great Britain
Достатъчно е да задържиш един единствен мъж.Качество пред количество.

# 355
Любов, изневяра, несъвършенства и перфектност, търпимост, игрички, лъжи и т.н. нищо ново под слънцето.Важно е човек да открие своята среда , своята половинка и да създадат своя комфорт, но всичко това става с голяма доза чуства +желание да гледат в една посока, вървейки по общ път. Всичко и всички са толкова индивидуални, че универсална рецепта НЯМА- важи максимата който както си го направи.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 13:40 от ccvet

# 356
Значи аз съм в някакво странно състояние в което не се притеснявам ,че сегашния ми може да ми изневерява или търси друга. Ако майка ми чуе че съм го пуснала на самотек (а на мен такъв ми е подхода по принцип), тя моментално изкарва 100 истории за изневяра и ще ме тормози да го следя, да съм близо до него и да държа изкъсо. Майка ми задържа мъжете, и аз садържам мъжете - но коя е по-права? Нейното поведение за мен е абсолютно токсично.
Я мъжете да признават, тук какво обичат повече - да ги ревнуаш или да не им звъниш.
Аз обичам да ми дават, за другите мъже не отговарям. Останалото са "подробности от пейзажа", както казва Богомил Райнов.

# 357
  • волно калдъръмче
Аз обичам да ми дават ...
Звучи ужасно, но те разбирам.

# 358
То  даването е началото на всичко.

# 359
Обичам баланса, когато давам или ми дават, да получавам или давам същото отсреща. За съжаление рядко се получава в този вид.

Общи условия

Активация на акаунт