Кои жени задържат мъжете?

• 22 464
  • 661
  •   1
Отговори
# 360
Аз обичам да ми дават ...
Звучи ужасно, но те разбирам.
Явно не си ме разбрала правилно - аз давам повече, но в случая се визира друго даване. Такова, каквото е в началото.

# 361
  • волно калдъръмче
Явно не си ме разбрала правилно - аз давам повече, но в случая се визира друго даване. Такова, каквото е в началото.
Да, началото е различно. Нямам идея в какъв период си. Разочаровен ми звучиш и може би имаш основание. Затова казах, че те разбирам.

# 362
Аз обичам да ми дават ...
Звучи ужасно, но те разбирам.

Мислеше, че мъжете дават, щото на жените им се полга по право?

# 363
  • Great Britain
Мъж дава когато обича и когато усеща че е обичан.

# 364
  • Далечният изток
Нищо по-различно за жените...

# 365
  • По света и у нас
Ама ние знаем стрейнджъра какво иска да му дават - такаче не е толкова проста работата.
То даване даване , ма всичко си има граници.

# 366
  • Далечният изток
Напротив, точно това е най-простата работа, най-първичната. Няма общо ни с чувства, ни с любов.
Жените мислели, че мъжете искат жени, а те искали секс... Кое му е сложното?!

# 367
  • волно калдъръмче
Мислеше, че мъжете дават, щото на жените им се полга по право?
Звучиш ми като женомразец, Дренчи.

# 368
Мъжът който е умен (като ловец) и обича удобствата - задържа жените. А той си намира точно удобна жена. Даже си мисля че удобните жени задържат мъжете, защото те знаят да се нагаждат на какво ли не.
"Силните" жени, задържат мъжете, но техните мъже като цяло са удобни и тя му се дразни, че тя е по-мъжкарана от него.
 А тези жени, които нямат самоуважение, или не се харесват и са разбити (под някаква форма - от скорошна раздяла, от травма, загуба и тн)  не задържат мъже те не са в състояние да създадът връзка и мъжете усещат и бягат през 9 гори в 10та.
Ми, оказва се, че хич не е така. Аз никога не съм се харесвала и съм "разбита". Когато се запознах с мъжа ми бях на антидепресанти и лекувах Ф43 при психиатър. Изобщо не съм била годна за връзка, аз не бях годна и за собственият си живот и той много добре го видя това. И не само, че не избяга през 9 гори в 10-та, ами ми предложи брак с диамантен пръстен на вечеря в Париж. Женени сме от 16 г, имаме 2 деца. Той беше до мен по време на лечението, караше ме до психиатъра и ме прибираше. Той винаги е до мен, каквото и да се случва. Скоро го попитах какво би загубил заради мен, от какво би се отказал, заради мен ? Отговорът беше:
"от всичко".
Така че, вярвай ми аз изобщо не съм полагала усилия да го задържам и въобще не съм била удобна. Той се грижи за мен, като към дете. Всички го казват това. Аз съм обратното на силна жена.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 08:43 от buttercake

# 369
Не ме учудва това, за мъжете често е привлекателно да са спасители, закрилници, рицари на бял кон и т. н. Влюбването все пак е на емоционално, не на рационално ниво.
Тук във форума сякаш се приема, че решавайки да се обвърже, мъжът почва да си прави някаква бакалска сметка: "Тя ще ми готви, ще има топла, домашна храна... Ще пере... ще чисти... Две заплати ще влизат вкъщи... Да, добре е да се обвържа."
Което може за някои да е вярно, но съвсем не за всички.

# 370
  • София
Понякога удобството се състои в това да си безпомощна без него. Да, много мъже обичат да спасяват, закрилят, и си взимат жени, които биха били зависими от тях. На въпроса как да задържим мъж, отговорът зависи от отговора на въпроса, какъв мъж?

# 371
Красотата обаче винаги помага. Close

# 372
Смеете се вие, но в друг форум (в темата им за имоти) навремето имаше доста съвети, буквално "вземи си гадже, прибери я, за да ти плаща половината ипотека, но не се жени за нея, защото жените са много меркантилни." Сега рядко пиша там, но гледам същите отчаяни ергени още дават акъл за връзки, та едва ли има напредък.
Та хора всякакви.

# 373
  • Great Britain
Мъжът който е умен (като ловец) и обича удобствата - задържа жените. А той си намира точно удобна жена. Даже си мисля че удобните жени задържат мъжете, защото те знаят да се нагаждат на какво ли не.
"Силните" жени, задържат мъжете, но техните мъже като цяло са удобни и тя му се дразни, че тя е по-мъжкарана от него.
 А тези жени, които нямат самоуважение, или не се харесват и са разбити (под някаква форма - от скорошна раздяла, от травма, загуба и тн)  не задържат мъже те не са в състояние да създадът връзка и мъжете усещат и бягат през 9 гори в 10та.
Ми, оказва се, че хич не е така. Аз никога не съм се харесвала и съм "разбита". Когато се запознах с мъжа ми бях на антидепресанти и лекувах Ф43 при психиатър. Изобщо не съм била годна за връзка, аз не бях годна и за собственият си живот и той много добре го видя това. И не само, че не избяга през 9 гори в 10-та, ами ми предложи брак с диамантен пръстен на вечеря в Париж. Женени сме от 16 г, имаме 2 деца. Той беше до мен по време на лечението, караше ме до психиатъра и ме прибираше. Той винаги е до мен, каквото и да се случва. Скоро го попитах какво би загубил заради мен, от какво би се отказал, заради мен ? Отговорът беше:
"от всичко".
Така че, вярвай ми аз изобщо не съм полагала усилия да го задържам и въобще не съм била удобна. Той се грижи за мен, като към дете. Всички го казват това. Аз съм обратното на силна жена.
Поздравления buttercake.Успяла си с правилния мъж-твоят.Предложението му за брак с диамантен пръстен на вечеря в Париж звучи уникално и вълшебно.Аз празнувах юбилеен рожден ден в ресторанта на Айфеловата кула с най-специалния мъж на света.Беше умопомрачително.

# 374
buttercake благодаря за позитивната история❤
Доказателство че, не са празни приказките за добрите хора и точните половинки.

Общи условия

Активация на акаунт