Кои жени задържат мъжете?

• 22 439
  • 661
  •   1
Отговори
# 420
  • Далечният изток
Мхм, точно това горе-долу писах в другата тема за мъжете и брака. Аз съм много властна и командвам... После се чудя защо мъжът ми е противоположност и не може да вземе най-елементарно решение....
Ама как да стана слаба тепърва и да очаквам някакъв характер от него?! Никак...

# 421
  • Great Britain
Мусковадоо,
Много ти благодаря ! 🤗
Просто исках да кажа на всички жени, че нищо, абсолютно нищо не е необходимо да правим или да притежаваме, като някакви специални умения или качества. Затова дадох пример със себе си. Аз винаги съм била в страни, затворена, срамежлива, безкрайно неуверена, със слаби социални умения. Даже беше много интересно, всъщност така започна всичко с мъжа ми, с мой провал, аз трябваше да говоря пред тяхната фирма, да изнеса нещо като представяне на един продукт пред тях и когато влязох в залата и видях всичките тези хора много се притесних. Той ме покани като гост да седна до него, докато ми дойде редът. Ръцете ми трепереха и се изпотиха и аз ги стисках. И той се загледа някакси, усети че се притеснявам. Когато дойде моят ред и аз трябваше да започна да говоря, ми изчезна гласа и не можех да отроня и дума. И хората впериха поглед в мен. Настана една неловка тишина. Не знам как, той седеше до мен и изведнъж стана и каза, че сме се разбрали той да започне презентацията. И стана и почна да говори някви неща, докато аз се съвзема. Покри ме, един вид. Без да сме имали нищо, бяхме се засичали няколко пъти само на здравей-здрасти. Аз бях съкрушена и изплашена, че той (неговата фирма) ще се оплачат от мен и лошото ми представяне и няма да ми платят. Довърших криво ляво след него презентацията, отидох в тоалетната и като ревнах.....ама хлипам направо. Излизам и гледам той стои и ме гледа, като в ступор. И му викам "много съжалявам, аз съм виновна, ще ви върна парите", ама направо си рева и сълзи и сополи текат. А той стоеше и дума не обелва и само къса тоалетна хартия и ми вика моля ви се не плачете. И аз си тръгнах. На другия ден отивам на работа и за мое най-голямо учудване шефа ми каза, че клиента (демек мъжа ми) се обадил и казал, че той ми бил подал грешна информация за грешен продукт и аз затова съм се притеснила и че той поемал вината изцяло. Щях да падна, аз тъкмо си мислех, че това ми е последният работен ден. И аз му се обадих да му благодаря. И много добре си спомням разговора, щото аз му казах, че се извинявам, но не ставам за тази работа и му благодаря все пак, че ме е спасил, а той ми отвърна, че пак би го направил, да не напускам и ако се притесня отново да му звънна и той ще дойде да говори вместо мен. И ми каза, че му е станало много мъчно за мен и че се е почуствал зле, когато видял, че ръцете ми треперят. Искал да ги хване, за да ги успокои да не треперят, но не си го позволил, защото не се познаваме добре и не знаел как мога да го изтълкувам. После пък цяла вечер пък се обвинявал, че не ми бил дал вода и никой не ме бил почерпил с нещо сладко. Мислел си, че затова съм се притеснила допълнително. После пак ме извика. И понеже беше спечелил доверието ми, чувствах сигурност, аз се справих много добре с презентацията. Та, така, ето че любовта може да започне и с гаф 😉
buttercake,силно ме докосна и трогна историята ти.В изречението покри ме един вид много добре разбирам какво искаш да кажеш.По-горе ти казах,наслада е да имаш в живота си такъв мъж за съпруг.

# 422
В подкрепа на историята на Бътър. Аз като тръгна с моята история тип "аз си имам всичко, правя всичко сама, оправям се" май отблъсквам мъжете.

Ох, колко романтична е историята в офиса! Като в роман. Сериозно.
Моята ли история в офиса ти е романтична ?
Мерси, ако е моята. Чудно нещо, нали ? Едни треперещи ръце. Човек наистина не знае откъде може да изкочи любовта. Мъжът ми казва, че съм му направила силно впечатление, защото не съм приличала на никоя жена, с която дотогава бил. Била съм изплашена и объркана, като малко дете. И точно тези треперещи мои ръце се превърнаха в нещо, като наш ритуал на любовта. И досега, всеки път, когато аз се притесня за нещо ръцете ми се разтреперват и той ги хваща, за да ме успокои.

# 423
И аз сэм забелязала, че силните и властни жени, оправящи се със всичко, плашат мъжете.

# 424
Затуй, ако искате да ви обърнат внимание - рев и сополи.
После ако няма пръстен, или ако има, но е под пет бона - пак. Реването трябва да е обратно пропорционално на цената.
Само поемайте повече течности да не се обезводните. И витамин Це, Де и Е. Яжте предимно марули, салати, лук чесън ... 100% вегитарианско. Трябва да излъчвате слабост. Само силните жени ядат месо.

# 425
  • Далечният изток
Витамини Х и П пропусна... А са важни.

# 426
В подкрепа на историята на Бътър. Аз като тръгна с моята история тип "аз си имам всичко, правя всичко сама, оправям се" май отблъсквам мъжете.
Мне, не мисля, евентуално отблъскваш тези които искат да си зависима от тях, но такива за какво са ти.

# 427
  • София
Да мявча не мога, да си призная провала - винаги.
Мен смутителните, хленчещи и сополиви жени в ПМС ме потрисат.

# 428
  • По света и у нас
Работата е там, че толкова ме мързи да играя за Оскар, на моята възраст да се правя, че не зная и не умея някак си ми се вижда малоумно и все едно не се уважавам себе си. Не че съм кой знае какъв капацитет, но поведението ти трябва да отговаря на възрастта ти, на професията ти и тн.

# 429
  • София
Работата е там, че толкова ме мързи да играя за Оскар, на моята възраст да се правя, че не зная и не умея някак си ми се вижда малоумно и все едно не се уважавам себе си. Не че съм кой знае какъв капацитет, но поведението ти трябва да отговаря на възрастта ти, на професията ти и тн.

Прима, кой го иска?
С игра до три секса и чао.

# 430
Ако на един мъж му трябва слаба, крехка (психически, не на кила) женица, за да се чувствал по-мъж, той толкова е мъж.
Колко щял да похарчи, колко щял се бръкне, за да докаже любовта си....След 300 мнения темата откровено е изкурвясала 🤑

# 431

Има нещо вярно май в тва. Прекалено силните жени, особено командващите или властните, привличат само слабохарактерни мъже. Щото иначе започва една постоянна борба за надмощие и всичко отива по дяволите.
Зависи от хората.
Всеки е добър в нещо друго и такива характери се дърпат нагоре заедно и са заедно срещу света.

Спорят до откат, изясняват се позиции и хвърчат в мечтите и амбициите си, но коват заедно исканото, защото знаят, че и сами ще се оправят идеално, но искат да са точно с този човек, да минават бури и потопи, но да става на желаното и от двамата.

Ако не им е хубаво и ценно партньорството, си тръгват и ако са заедно, знаят, че наистина го искат и двамата. Другото е вятър и мъгла.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 14:59 от Анонимен

# 432
Различните хора харесват различни неща.
Няма полза да се правиш на слаб/силен, какъвто не си, защото само ще привлечеш погрешния човек, който търси друго, различно от истинското ти аз. После трябва да поддържаш илюзията. Трудна работа.
Затова истината и кот такоа.

# 433
  • Great Britain
Ако на един мъж му трябва слаба, крехка (психически, не на кила) женица, за да се чувствал по-мъж, той толкова е мъж.
Колко щял да похарчи, колко щял се бръкне, за да докаже любовта си....След 300 мнения темата откровено е изкурвясала 🤑
Много, много грозно мнение.

# 434
Различните хора харесват различни неща.
Няма полза да се правиш на слаб/силен, какъвто не си, защото само ще привлечеш погрешния човек, който търси друго, различно от истинското ти аз. После трябва да поддържаш илюзията. Трудна работа.
Затова истината и кот такоа.
Така е. Тук не става дума да играеш роля. Разбирам я много добре Бътър, и аз съм от тия, "повредените" (с добро чувство го казвам). Нейната история ми дава надежда, че и аз някой ден може най-после да срещна мъжът за мен.

Общи условия

Активация на акаунт