Кои жени задържат мъжете?

• 22 390
  • 661
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ако нямаш интерес да си в двойка и да следваш някакъв вътрешен повик - разбира се.

Останалите следват вътрешно и други дисциплини - химия, физика, някои по смели и астрология Mr. Green

# 526
Отказвам да приема, че търсенията на мъжете и жените се ограничават до такива елементарни битовизми.
Дори и нАучните трудове на психолозите всъщност показват, че това, което обичайно се търси в партньора няма много общо нито със секса, нито с мусаката, а обикновено е свързано с нуждата да бъдеш приеман, подкрепян, да получаваш нежност.
Иначе за мен мъжете и жените се задържат едни с други, когато има хармония между тях, нищо повече не им трябва.
То и да отказваш да приемеш тия неща си ги има в много семейства.
Неведнъж съм била свидетел точно на елементарни битовизми и как единия лентяйства, а другия по три дини под мишница. И точно тия неща вече в един момент преливат капката.
Че и тук в темата си признават, че жената трябва да ражда, да работи и изкарва пари, като се върне да гледа децата, чисти, готви, пере. И като питам какво получава тя и какво прави мъжът и отговорът е.... ми мъж получава.
Еманципация ,равенство, трънци.
Ама има жени сами се насаждат на пачи яйца.

# 527
По-скоро дете. Ако я няма посочената по-горе реципрочност, се получава точно описанието на мама.

# 528
Елора, аз също съм ги виждала в много семейства. Но все пак ей така, съвсем идеалистично вярвам, че обичайно човек търси топлина, разбиране и душевен уют. Вече дали успява да го намери е друга тема и за мен един от основните проблеми е, че масово хората вярват, че попадат на неправилния човек или им се е паднал.
Ми не е, ти си си го избрал и ти си свободен да спреш да го избираш, ама като си мислиш, че ти е паднал свише и това ти се полага, стоиш и търпиш, защото не вярваш, че можеш да промениш нещо и щото другия път пак ще ти се падне идиот/ка.

# 529
За мен това са тези жени, които са намерили точния за тях човек и всеки ден полагат усилия да съхранят и развият отношенията си.

# 530
За мен това са тези жени, които са намерили точния за тях човек и всеки ден полагат усилия да съхранят и развият отношенията си.

Той, ако е точният, и усилията не са много. Става си почти от само себе си.

# 531
  • Агент под прикритие

Това "почти" даже е излишно. Grinning

# 532
  • По света и у нас
Според мен на който му се яде повече  - той трябва да готви. Готвенето не трябва да е някаква драма и повод за разправии. И ресторанти има - какво по- хубаво от това да идете на ресторант сред хора и малко сошъл.

На жената трябва да и е добре за да има секс и щастие за двамата. Това е. За всичко останало има кухненски роботи и инициативност. Българския мъж трябва да разбере че това че мама го е гледала до 25 и му е прибирала чорапките от пода, мила му е чинии оставени из къщата и му е оправяла леглото, не значи, че жена му е новата мама и тя ще подеме тази роля. Има жени които обичат да създават зависимости, ноо това не е мнозинството ами клони към мозъчните отклонения. Ок Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 19:52 от PriMadonna

# 533
Това "почти" е за компромисите , които балансират връзката

# 534
Нещата се получават от самосебе си  ,ако има много напъни от едната страна, в един момент се разпада всичко.

# 535

Това "почти" даже е излишно. Grinning

Не, не е излишно, защото все пак нещата трябва да се наблюдават и понякога да се предприемат някакви действия. Но не тежат особено.

# 536
  • Пловдив
От моя гледна точка - жените, които задържат мъжете са тези, които не искат на всяка цена да ги задържат.

# 537
  • Great Britain
" Той имаше толкова тежък характер, че когато тя го видя колко намръщен се прибира направо легна гола в мусаката.."
Това е мега як култ,happy doc!

# 538
От моя гледна точка - жените, които задържат мъжете са тези, които не искат на всяка цена да ги задържат.

Как не, ако мъжа ти е прекрасен, обича те, гледа те, угажда ти ,и ти няма да искаш да го задържиш ли ?
Даже бих се и била за него.

# 539
" Той имаше толкова тежък характер, че когато тя го видя колко намръщен се прибира направо легна гола в мусаката.."
Това е мега як култ,happy doc!

Вакханалия викаш, пък аз седя и си мисля бахти голямата тава ще да е...  Joy
Няма изяждане

Общи условия

Активация на акаунт