Кои жени задържат мъжете?

• 22 373
  • 661
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Телец ли? Пази Боже!

# 616
  • Пловдив
Обследва? Ще проверя - въпреки че това че сме 21 век нищо не гарантира, тук още с амалгами работят…
Събуди се, амалгамите са забранени в Бг.

# 617
Повтарям - спрете с тоя късмет. Поне още няколко връзки съм имала, един и брак ми предложи - не ставаше.
Не е въпрос на късмет. Късмет е дали ще сме живи и здрави, но относно характерът на мъжа - избира се.

И моят мъж го удари кризата на средната възраст. Има поне три нови хобита, от които хич не съм очарована.

От друга страна - аз какво се опитвам да ви убедя? Аз знам къде съм и какво имам. Който каквото иска да прави, всеки сам си урежда живота.

И да потретиш, да почетвъртиш, няма как да спра след като грам не смятам, че си права.
Всичко е до късмет и случайност. Това колко връзки си имала и кой ти бил предлагал не виждам какво доказва.
Пенка можела днес да излезе и да срещне Стоянчо, може и да реши да не излезе.
Стоянчо може да не се окаже читав, но може и да се окаже.
Марийка на купона с двама може да се сваля и да избере единия дето да и стъжни живота, но другия да кажем бил свестен вече е отминал влак.
Също така и някой ден може да те блъсне кола на пешеходната, ама ако не беше минала, може и да не те беше блъснала.
Свят шарен. Всичко е до късмет и случайност. Толкоз.

Какво им е на телците. Е да, говеда са, ама са готини Joy

# 618
  • София
Ми моя законен е Телец. Понякога е готин, понякога ... да не си му насреща. Ама все още ми е законен, тъй че се води, че съм го задържала.

# 619
Нещо за мъжете Лъвове да кажете?

# 620
Да се върнем на избора и да забравим късмета Wink

След години може да осъзнаеш, че изборът ти е бил грешен, но ако си имал късмет, може да си попаднал на прекрасен човек, който и след години държи на теб и те цени.

# 621
  Стрейнджър, малко сте кипри мъжките Лъвове. Но пък сте забавни, та някак човек преглъща тоя горчив хап.
  Ние сме Овен и Везни. Следвайте ме за още зодиакални извращения в семейството.

# 622
  • По света и у нас
За 37 години не допуснах мъж лъв до себе си… считай какво мисля за тях. Телец си имах един двама… сега съм на “кантар” Wink

# 623
  • София
Съвсем съм на мнението на Янтра.
Както и на Лъвица преди това.
Давам всички обстоятелства, късмета да ми проработи.

Да се върнем на избора и да забравим късмета Wink

След години може да осъзнаеш, че изборът ти е бил грешен, но ако си имал късмет, може да си попаднал на прекрасен човек, който и след години държи на теб и те цени.
След години си е за след години. Но през всяка една от тези години съм наясно къде съм и какво искам.

# 624
Нещо за мъжете Лъвове да кажете?

Най-добрите 😀
На мен ми е съдено да живея с мъже само от огнените зодии - лъв, стрелец, овен.....но тъй като Лъвът ми е татко, а другите двама мъж и син, познай кой е най-добрият за мен 😛

# 625
Лъвовете са страхотни любовници, но егото им е в повече. Важи и за лъвиците.

# 626
  • София
Звездобройния е другаде, смятам знаете.

# 627
И кво? Избираш, мериш-шериш, и земе, та го удари кризата.
Аз и друг път съм писала - вторият тото шанс ми донесе печалба, равностойна на първата. На пръв поглед, щото много си приличат по някои критерии. Аз обаче гледам по-скоро цялостно, както и ядрото му, отношенията и поведението. То и аз не съм на 25 вече.

# 628
  • София
Да, Дрен, говорили сме за вторият шанс, които съм казвала смятам е съвсем осъзнат и прекрасен.

Но, темата явно се задържа на първият избор и как аджеба се задържат тия пусти мъже….

# 629
Как, как? С проклетия се задържат.

Общи условия

Активация на акаунт