Кои жени задържат мъжете?

• 22 380
  • 661
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Москита, да, съгласна съм. Аз за късмета говорех, че не е само късмет. А изборът винаги го има, и ние го правим, понякога всеки ден, защото всяко голямо решение обикновено е следствие на хиляди малки.

Абе не знам късмет ли е, не  е ли, ама мойта ми се падна малко от тотото. Като знам колко отхвърлих преди нея, че и нея, ама пък тя се оказа упорита. Та при мен май си беше чист късмет. Е да, имах способността да я оценя бързо и да я задържа, но първоначално да стане заварката си беше чиста случайност.

За теб "късмет", за нея упорита работа Wink Та като теглиш чертата, пак си е труд, просто друг го е свършил в твоя случай Satisfied

# 601
Късметът е само част от уравнението.
Но като почетете из форума се оказва, че жените доволни и със страхотни мъже са все типаж домакини, пухкави и серт Simple Smile Просто наблюдение с години из форума.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 15:08 от Анонимен

# 602
Принципно точно такава търсех - дето може и без мен, ама иска да е с мен. Защото уважавам независимите жени, искам да е с мен, защото тя иска, а не защото има нужда от някой. Както и аз. Иначе баницата след секс... По-добре преди секс, че на гладно.... Simple Smile)))

# 603
Късметът е само част от уравнението.
Но като почетете из форума се оказва, че жените доволни и със страховни мъже са все типаж домакини, пухкави и серт Simple Smile Просто наблюдение с години из форума.
Оценката "страхотен мъж" е субективна. За нея е такъв, аз може би не бих била възхитена. И обратното.
Децата ни също са най-страхотните, защото нали - "моето гардже е най-хубавото". Ама другата майка мисли, че нейното дете е най, не моето.

# 604
Страхотен  да бе да, ама защото не ти е в къщата и не го казваш с ръка на сърцето.
Няма идеални , перфектни и безупречни- връзка се задържа с желание , търпеливост и  взаимно уважение.
Без баланс в отношение, в приказки, в мислене, в действия нищо не се получава в този живот .

# 605
  • По света и у нас
Я плейър82 и рф22 да си кажат кои зодии са и жените им кои зодии са, за да разберем от зодията ли идва тази придирчивост и желание за похапване на баница или какво. Имам чувството че слушам телец и везна…

Отделно ме мъчи следния въпрос. Ако един мъж хърка, събуждаш се с червени очи всяка сутрин, но е сладурче и си има добри страни струва ли си да го задържаш?

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 15:53 от PriMadonna

# 606
Примадона, ако го обичам, ще си купя тапи за уши, ще ходя в съседната стая да спя, ще потърся начин да му помогна, но дори не би ми хрумнало да го зарежа заради такова нещо.

# 607
Я плейър82 и рф22 да си кажат кои зодии са и жените им кои зодии са, за да разберем от зодията ли идва тази придирчивост и желание за похапване на баница или какво. Имам чувството че слушам телец и везна…

Отделно ме мъчи следния въпрос. Ако един мъж хърка, събуждаш се с червени очи всяка сутрин, но е сладурче и си има добри страни струва ли си да го задържаш?
Мен ме позна определено Simple Smile))

# 608
А на Везните какво им има Rolling Eyes Мъжа ми и най-добрата ми приятелка са Везни. Друга много добра приятелка е Телец. Изобщо аз имам добри впечатления от тези зодии. Да поясня, че не им отдавам особено значение. Само ми стана интересно, че ги спомена точно тези две.

# 609
  • Далечният изток
Търсят удобство, хубава храна, поне Телците. Може би това е имала предвид Примадона. Ама и са мързеливички...

# 610
  • По света и у нас
Плейър телец ли се оказа ти? А жена ти - овен сигурно…

# 611
  • София
Отива на лекар, обследва си съня и си решавате взаимно проблема.
21 век сме, гад дем.

# 612
  • По света и у нас
Обследва? Ще проверя - въпреки че това че сме 21 век нищо не гарантира, тук още с амалгами работят…

# 613
Аха, успех ... Някои и с кран пред кабинета да ги пуснеш, пак няма да минат през вратата.
Аида, що не каза с една дума, че са меркантилни. Едните в повече, другите на дребно.

# 614
  • София
С някои не се занимаваме.

Общи условия

Активация на акаунт