Кои жени задържат мъжете?

• 22 383
  • 661
  •   1
Отговори
# 585
  • Далечният изток
От доволната жена....

# 586
  • София
Доволната жена прави чудеса от любов и не й пука, че бг мама я мисли за женски провал.

# 587
От моя гледна точка - жените, които задържат мъжете са тези, които не искат на всяка цена да ги задържат.
Абсолютно. Усещането,  че можем и без тях и има шанс да се изплъзнем, сигурно поддържа ловните им инстинкти задоволени. 🌝
Зависи... мен лично по би ме привлякла жена, която иска да е с мен, виждам го и съм спокоен, защото аз търся повече стабилност и спокойствие, а не драми...

Тя пак ще иска да е с теб, но може и БЕЗ теб. Това е поантата.

# 588
Когато си "опитал " и преминал през драмите търсиш и оценяваш спокойствието и чистите отношения.

# 589

Зависи... мен лично по би ме привлякла жена, която иска да е с мен, виждам го и съм спокоен, защото аз търся повече стабилност и спокойствие, а не драми...

Тя пак ще иска да е с теб, но може и БЕЗ теб. Това е поантата.

То е ясно, че всички можем без партньора си, но не е нормално да го сменяме ако ще ни е по-зле без него. Емоционално, сексуално, финансово и всякак.

# 590
Разбира се. Кой бяга от хубавото?
Въпросът е, че някои се самозабравят и си мислят, че без тях ще е по-зле и спират да се стараят.
Драмите са присъщи на 20тина годишните и тези, които не са излезли ментално от Тази възраст или са се оплели здраво с някой, от който тръгването е трудно.

# 591
Не са всички така. Не всички могат без партньора да се справят. И много теми из форума го доказват. Редовно оправдание за търпене на всякакви темерути "ама нямам къде да отида, ама не мога да се издържам сама с децата" и мъжа като го знае това и натиска още и още.. Затова е важно наистина да можеш БЕЗ и тогава вече си независим и нещата са на друга плоскост. Тогава остава любовта, която ги задържа заедно, а не нуждата.

# 592
  • София
Да се върнем на избора и да забравим късмета Wink

# 593
Да се върнем на избора и да забравим късмета Wink
Късмета не можем да променим, но избора - да.

# 594
  • София
То и късмета можем... ако приемем, че късметът е вид случайност, винаги можем да си подобрим статистическите шансове, като подбираме правилно факторите, които имат значение да имаме повече избор. Например, като се движим в по-качествена среда, отворени сме към нови познанства, имаме какво да предложим насреща... Много пъти, когато съм изваждала късмет, поглеждайки назад, съм виждала труда, който е бил положен, за да се наредят правилно нещата и да доведат до дадения резултат. Другото също е възможно, но е много по-малко вероятно.

# 595
  • София
Абсолютно, винаги давам шанс на късмета да е максимално благосклонен към мен Wink

# 596
Лъвица, така е, можеш да създадеш благоприятни условия да срещнеш подходящ партньор, но самият избор на човека е избор, а не късмет. Мъжете не ни се падат от тотото. И всеки човек трябва да знае, че така както е избрал, така може да промени избора си, ако това не го прави щастлив. Но масово хората се примиряват и не са щастливи, но си мислят, че то животът е това, нормално е мъжът/жената да се държи като говедо и всички са такива.

# 597
  • София
Това ми е наблюдението, да.
“всички са еднакви”. Ми, не, не са.

# 598
Абе не знам късмет ли е, не  е ли, ама мойта ми се падна малко от тотото. Като знам колко отхвърлих преди нея, че и нея, ама пък тя се оказа упорита. Та при мен май си беше чист късмет. Е да, имах способността да я оценя бързо и да я задържа, но първоначално да стане заварката си беше чиста случайност.

# 599
Заварките, срещите, начинът на запознанство - там винаги има доза случайност, доза късмет. Но тя те е избрала, била е упорита, ти си я избрал и си доволен от избора си. И това няма нищо общо с късмета.

Общи условия

Активация на акаунт