Кои жени задържат мъжете?

• 22 388
  • 661
  •   1
Отговори
# 570
  • Далечният изток
Аз тази вечер покрай едно предаване четох за еднодневките, та от там за пчелите.
Когато пчелата-майка достигне половата си зрялост, тя излиза от кошера, където я чакат търтеите. Тя излита и се чифтосва с над 20 търтея за ден. Лошата новина за тях е, че след акта те са толкова изтощени, че падат на земята и умират.

Та освен да ги уморим тия мъже... Или да ги докараме до някакво безпомощно състояние, че да легнат болни, пък да ги гледаме... Аааа не.

# 571
  • София
Търтеи, ама 20 Wink

# 572
Сексът с мъж над 50- 60  ,винаги крие риск от инфаркт. Затова по- млади ги избирайте,  а и броят на оргазмите е по надежден.

# 573
  • Далечният изток
Че на теб какво ти пречи?! Лъвица, не пчела, ама карай... О, чакай, за лъвиците четох пак там: Лъвиците могат да правят секс по 50 пъти на ден. Дерзай!

# 574
До тук разбрах, че добър е този секс, дето жената има между 9 и 11 оргазъма на вечер. А мъжът й получава инфаркт някъде около 5-тия оргазъм и после още един на 8-ми.
Не е задължително двамата да са на едно и също място по време на тея процедури.

Поклон пред мъж, който може да получи инфаркт и да продължи  докарва на жената още 2-3 оргазма

# 575
Сигурна съм, че си мислиш как ще се отчетеш веднъж незабравимо, и после ще си лежиш на дивана 20 години чакайки мусаката.
Не си мисля. Аз си спомням. Беше някъде през деветдесетте. От тогава до сега съм изял един вагон мусака.

# 576
  • По света и у нас
А липсата на секс води до депресия и смърт. По добре щастливо умрял на 50 докато правил секс отколкото депресиран пред самоубийство самотник.

# 577
А най-добре е да си здрав на 50 години и да си правиш секса когато ти се прави. Може да не чупиш рекорди, но не си самотник и баницата и мусаката са редовни.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 03:50 от Abuto

# 578
  • Далечният изток
Аха, и баница намесихте, нещата стават сериозни... Grinning

# 579
Струва ми се по-смислено да се задържат мъже, които могат да правят мусака. Thinking

# 580
От моя гледна точка - жените, които задържат мъжете са тези, които не искат на всяка цена да ги задържат.
Абсолютно. Усещането,  че можем и без тях и има шанс да се изплъзнем, сигурно поддържа ловните им инстинкти задоволени. 🌝

# 581
  • По света и у нас
Сега като се замисля следващата игра която ще промотирам е …. Еротична баница с късмети Simple Smile

# 582
  • Пловдив
Като има глупачки да им се връзват това мой проблем ли е?

А къде съм писала, че е твой проблем?
Аз дори не цитирам теб.

Пишем си по темата.

И не винаги е до това дали някоя е глупава. Има си хитри мъже, дето се по-умели в лъжите. А отсреща дори и умна да е ако е влюбена, не вижда някои неща.
Ти просто си извадила късмет.
Повтарям - спрете с тоя късмет. Поне още няколко връзки съм имала, един и брак ми предложи - не ставаше.
Не е въпрос на късмет. Късмет е дали ще сме живи и здрави, но относно характерът на мъжа - избира се.

И моят мъж го удари кризата на средната възраст. Има поне три нови хобита, от които хич не съм очарована.

От друга страна - аз какво се опитвам да ви убедя? Аз знам къде съм и какво имам. Който каквото иска да прави, всеки сам си урежда живота.

# 583
От моя гледна точка - жените, които задържат мъжете са тези, които не искат на всяка цена да ги задържат.
Абсолютно. Усещането,  че можем и без тях и има шанс да се изплъзнем, сигурно поддържа ловните им инстинкти задоволени. 🌝
Зависи... мен лично по би ме привлякла жена, която иска да е с мен, виждам го и съм спокоен, защото аз търся повече стабилност и спокойствие, а не драми...

# 584
  • София
Принципно, баницата се прави от жената, след секс. Примерно в събота.

Общи условия

Активация на акаунт