Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №24

• 28 343
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Още снимки от 127 серия!Чакам с нетърпение за гледане утре.Аз съм в САЩ и това ще стане по обяд Smiley Flushed

# 196
Привет! Flowers Four Leaf Clover
Лати, не можах да намеря инфо за напускането на Челиккол от сериала Чукурова. Една част от статиите са с провокативни заглавия за евентуалното му напускане, тъй като 125-та серия приключи с бомбата в колата на героя му Мехмет Кара и предполагаха, че ако е загинал Мехмет, то това е и края на ангажиментите на Ибрахим към сериала. Другата част от статиите бяха във връзка с разпространената новина за кавгата мужду Ибхрахим и Фуркан.
На мен обаче ми направи друго впечатление, връщайки лентата и вземайки повод от написаното наскоро от Ваня за думи на М. Сарачоолу, как успешно работил  8 години по направление Адана- Газиантеп и Шанлъурфа. Добра равносметка - 125 серии "Черна роза" и сега заснема 127-ми епизод на Чукурова.
Попаднах на интересна статия, публикувана на 20 февруари т.г. Поводът на статията е участието на Сарачоолу като гост на онлайн семинар организиран от Факултета по изящни изкуства към Ванския университет "Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi" (YYÜ). Участвали учени, преподаватели  и студенти. Той разказвал и за работата си като режисьор на BZÇ. Бил попитан дали ще продължи сериала. На този въпрос той отговорил следното: " В Турция, не може да имаме много ясни договори, както в Америка. Секторът като цяло е толкова променлив, че да, имаме един договор сезонен. В края на сезона, в края на 4-тата година така изглежда, че може да завърши. Но официциално не мога да кажа че  приключва. Ще се вземе решение канала с продуцентската фирма, и най-вече на зрителите, гледайки  и състоянието на рейтинга.  В голяма степен историята доби завършен вид. Така изглежда в рамките на март - април ще стане съвсем ясно предполагам."

https://magazinozet.com/bir-zamanlar-cukurova-final-mi-yapiyor-i … -ayriliyor-mu-257

А аз преди време нали бях писала, че  ми е странно защо се разбързаха. Ами, ето го отговора от режисьора. Става все по-ясно, че 4-ти сезон е последен. Важното е всички открити сюжетни линии да бъдат финализирани и краят наистина да има завършеност, а не да е претупан, както правят в много турски сериали. Досега са удържали, дано удържат и до юни.  Hands Pray

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 01:36 от yakut

# 197
Привет!
Много ви благодаря за отмяната! Flowers Bouquet Heart Отдавна не ми се е случвало като днес - толкова рано да успея да изгледам преведения епизод.
Якут, всяка година през април се сключват договорите за нов сезон и съответно за участие или не на актьорите. Миналата година покрай Мурат Ю. това се потвърди. Още месец и ще е ясно решението - както е казал Мурат С. - зависи и от рейтинга. Не е лош, но отсега не се наемам да прогнозирам, защото нямаме друга информация - имат ли добра печалба. Средствата за издръжка на този голям каст вероятно никак не са малко.
Иска ми се да заснемат поне една серия с порасналите деца - да видим какво е стигнало до наши дни.
Преди време ТИМС§Б обявиха, че ще снимат отново сериал с Вахиде. Вчера тя е казала, че снимките започват през лятото. Ще бъдат заснети два епизода, след което проектът ще бъде показан през новия есенен сезон по ATV. Това е историята на жена съдия. Октай Кайнарджа също ще участва.

Чудно ми е какво правят тези двамата на масата на Зюлейха. Чолак я ограби, Бетюл я ограби, има дело.

Когато Кадир отиде да поздрави Лютвие за спечелените избори, Зюлейха и Хакан не се появиха. И не знаят за публичното обвинение с което Фикрет разкри убиеца на Фекели. Някак се замете историята, но във фрагмана отново виждаме Фикрет и Кадир изправени един срещу друг.
В разговора на Зюлейха с Хакан край морето той ѝ каза да го пита каквото я интересува, но тя не го направи, защото в момента само за Фикрет мисли. Фикрет се върна, запази тайната и така Зюлейха вече е спокойна. От какво - че няма сведения за Хакан в Бейрут. Не беше ли близо до ума, че щом Хакан спаси живота на Фикрет и на Четин, не е възможно да се изправят срещу него и да го предадат. А от сцената с Лютвие и вестника разбираме, че Хакан също нищо не е казал на Зюлейха и за пореден път смело продължава към сватбата. Измина доста време от раняването ѝ, когато изстрелът на Вахап провали признанието кой всъщност е Мехмет. Това сценаристите май го забравиха.

Селин в сериала на TV8 "Annenin Sırrıdır Çocuk" - тийзър

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 15:57 от LU4IQ

# 198
Привет! Animal Bee
Благодаря ви Лати, Ваня и Лучия за снимките, инфото, коментарите и всичко, което качвате по темата и извън нея.  Heart
Днес хаштага е: #BeklenmeyenAşk (Неочаквана любов) Stuck Out Tongue Winking Eye Дали защото най-накрая Зюлейха ще бъде сюрпризирана с новината, че не кой да е, а врагът е влюбен в нея (малко стана Врагът в моето легло!  Thinking), или заради другата новосформирала се  неочаквано  двойка ЧолЮл (или БетАк, както и  да ги наричаме, все са абсурдни като името си Joy).
Днес няма да мога да гледам с вас, защото си имам чужбински гости, но утре вечер ще хвърля едно око и ще пиша.
Приятно гледане на вас и до скоро!  Hug

# 199
Привет на всички! Flowers Hibiscus
Приятно гледане и коментиране! Blush
Благодаря за всичко споделено! Flowers Bouquet

# 200
Приятно гледане!
На Якут - приятна вечер с гостите!
Чудя се Шермин как ще си отмъсти. След "измяната" на Чолак и демонстрацията в ресторанта, тя сигурно се чувства много изложена пред приятелките. Дали няма да издаде Бетюл пред Зюлейха или да подскаже нещо на секретарката? Шермин може да реши да мине на страната на Зюлейха.

# 201
Шам е някакъв квартал на Бейрут.
Това новата спалня на Бетюл в Чолак ли е Flushed

Шермин ревнува от дъщеря си Joy Ще се бият ли Hands Muscle

# 202
Двамата от Бейрут знаят само името Хакан, с това име се обърнаха към него. Кяхталъ каза, че Вахап не му се е обаждал, откакто е заминал за Чукурова. Това е сравнително скоро. Значи до тръгването към Чукурова Хакан си е бил Хакан. Излиза, че името Мехмед е влязло в обръщение във връзка с плана за Чукурова. Може би само между тях тримата: Хакан, Абдулкадир и Вахап Хакан да е станал Мехмед известно време преди тръгването, за да свикнат.
В Анкара също се обръщат към Хакан с името Хакан: тези, които плашиха Бетюл, а и самата г-жа, секретарката. Мехмед е служебно име, което всеки момент ще отпадне и ще се открие Хакан от службите, а не Хакан от Бейрут.
Абдулкадир и Вахап не знаят, че това е служебно име, защото те не знаят, че той работи за такава служба. Какво обяснение е дал Хакан на тях за смяната на името на път за Чукурова?

Ето коя била неочакваната любов. Тук ще се стрелят. Grinning
Абдулкадир беше пръв, а сега е последен в дългата опашка за Бетюл.

# 203
Привет! Hug Хм да спалнята на Бетюл, ама и АКадир и омачка чаршафите. Той макар да я използваше за мръсните си сделки имаше някакво уважение към нея като жена. Ама сега видя колко струва и се възползва. Тя сега на два стана ще тъче, ама накрая ще си плати жестоко.

# 204
Хакан уж в началото се усъмни в Чолак за бомбата, а после възложи издирването на Байрам на Вахап, който работи за Чолак.
Не разбрах Рашит какво пита Фикрет за Гаффур. Всъщност дотук почти нищо не разбрах. Grin

Пипилота, Кадир като видя на колко се е оценила, реши и той да се възползва. Пропадна Бетюл и нищо вече не може да я спаси.
Гаффур - Рашит, Рашит - Гаффур с дъъълги сцени, останалите едва по минута.

Фикрет защо не върна "богатствата" на Вахап. Не се ли сеща, че той пак ще отиде в конака. А Хакан каза на Кадир, че не го изпуска от очи. Но го изпусна.

Кадир свърши добра работа. Да не се е влюбил в парижанката Joy

Мирише ми на кръв. Кадир гледа лошо.
Каква е тази вечеря.
Зюлейха смени ли офертата за търга - Хакан ѝ каза някакви числа от Кадир.

Спечелиха, а новината по радиото Wink
Сега на Бетюл лошо ѝ се пише.

Вахап идва не гости на Фикрет Joy

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 21:45 от LU4IQ

# 205
Абдулкадир изглежда първо се направи на влюбен. Бетюл му повярва и му даде някакви цифри за търга.
Но след това му хареса и може и наистина да е влюбен.

# 206
Цитат
Хакан уж в началото се усъмни в Чолак за бомбата, а после възложи издирването на Байрам на Вахап, който работи за Чолак.
Да, Лучия. Това не ми харесва на Хакан. Знае, какво означаваше Фекели за Зюлейха като по-възрастен покровител; Лейля и Аднан останаха без баща и той още е във връзка с АКадир; подобно и с Вахап: разбра, че е нахлувал в конака и е гледал Зюлейха когато спи, можело е нещо друго да стане. И въпреки това, дава задачи на Вахап, пак е в някакви добри отношения с него. Т.е. зад гърба на Зюлейха, той има отношения с човекът убил Демир и Фекели и с перверзник, който е нахлул в конака и е крал неща от гардероба й, нарушил е нейното лично пространство.
Фикрет не даде на Вахап нещата му и шалът, защото те са крадени и Вахап няма право на тях, нито Зюлейха би одобрила, много е неприятно, тя би се почувствала омърсена, ако този човек има нещо нейно, но пък Фикрет не спази думата си и поема риск, за когото може би се досеща.
Мисля, че АКадир е влюбен. Той хареса Бетюл още в началото. Сега, като видя тя с кого се е свързала, осъзна, че има шанс. Защото с Фикрет няма как да се мери Simple Smile.
Бетюл се забърка здраво и не знам, какво й се пише. Но, ще е зле. Макар че, тя може да направи план: да се отърве и от двамата, които да се избият за нея. Мисля, че Чолак и АКадир ще влязат в противоборство. Вахап ще трябва да избира.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:00 от dana78

# 207
Зюлейха не е поставяла въпроса за Кадир пред Хакан - явно няма нищо против, но на Лютвие никак не ѝ е приятно, че е свързана с човек - приятел на убиеца на Фекели.
За "богатството" - Вахап е болен и няма да се примири с липсата му. Дали ще влезе при децата. Може Фикрет да го завари в спалнята на Зюлейха.

Човекът на Хакан изгоря - Чолак веднага се сети. Или ще го следи или направо ще го гръмне.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:19 от LU4IQ

# 208
Нали Фикрет каза на Мехмед за историята с АКадир и колибата, пред Лютфийе и Зюлейха. И би трябвало уж да се държат като врагове двамата пред Зюлейха. Тя не се ли усъмни сега, когато видя АКадир до Мехмед?! И той му вика: "уста" и т.н.
Бетюл никога си нямала...освен Шермин, забрави за Саббахатин.

# 209
Дана, тя го пита има ли общо с убийството, Хакан каза "не" и повече не са обсъждали Кадир.

Фикрет поне ключалката на задната врата да оправи. Вахап няма да се откаже.

Пак не каза на Лютвие, едва като я видя с багажа. Вестникът ще е накрая.

Лютвие как чете без очила Joy Sunglasses

Каза ѝ да не се жени. Няма да видим ни френската, ни италианската Ривиера Sob

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:45 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт