Като те чета, неминуемо се сещам за оная приказка, в която един определен вид магарета отдалеч се надушвали 😀
Имам предвид себе си 😀
Edit: Искам да кажа, че да срещнеш хора, които мислят като теб е подарък от съдбата
И аз съм благодарна на съдбата затова, че ме срещна с хора като вас.
Даа, хем сме еднакви, хем сме различни - като бонбоните асорти. Даже и понякога да сме на различни мнения, най- много ценя споделянето на различни впечатления, взаимното уважение и чувството, че се се обагатяваш приемайки, че хората са различни и по различен възприемат света. Така и животът е по-красив и цветен.
Впрочем и за Уур Гюнеш имаше версия, че напуснал /през декември 2020/ заради нов сериал, но снимките му започнаха чак пет месеца по - късно - през май 2021 г. Несъмнено е имал предложения, но напускането му е било планирано, а не заради следваща роля.

Лейла вече е проходила.

Чакай и аз да се изкажа. Не, че има какво ново, но да поздравя новодошлите! Добре дошли в най добрата група за най добрия сериал(щом го гледаме толкова сезони). Това, че мрънкаме от време на време, то си е нормално. Няма как да ни угодят на всички. Различни сме, имаме различни симпатии към определени герои и актьори. Аз рядко коментирам и то сбито и кратко. Просто моментни впечатления. Никога не правя забележки на някой друг с различно мнение, най много просто да споделя своето. А и то понякога се променя, в зависимост от сценария и действието , което ни поднасят. В началото се опитвах да прогнозирам, изхождайки от клишето в повечето турски драми, но тук грешах. Сценаристите не спряха да ни изненадват. Сериала вече има много малко общо с началото и нашите очаквания от тогава. Само да спомена, както и помните, че изобщо не харесвах Демир, да не говоря за актьора(щото към първоначалното ми мнение се добави и яда от напускането му
). Но в последствие го харесах- Демир, предвид метаморфозата му, след като разбра, че насила хубост не става. Зюлейха също го оцени. Зюлейха- "Плодородната Чукурова"(не е моя мисъл, но е точна), само тя остана от 1ви сезон(е и Хамине, но тя е уникат), а Гафур изобщо не го броя.(дано Юзум го вразуми). А и Шермин, как можах да я забравя, тя пък си има достоен наследник, чийто край ми е много любопитен. Ама стига за това, Зюлейха стана госпожата на Чукурова, но да не забравя благодарение на кого. Ако Яман са били мошеници, придобивайки земя по нечестен начин, а Фекели е от потърпевшите, как Зюлейха ще отиде да стане Гьомюшоолу, те това ми обяснете. Отмъщение към Яман ли, към Демир ли? Вярно, че не знаем подробности около миналото Хакан-Демир, но Хакан нищо не го оправдава в моите очи. Каквато и да е мисията му, колкото и да оправдава фалшивата му самоличност, той не може да се ожени като Мехмет Кара, за което настояваше. Да видим сега като Мехмет Кара се взриви, а Хакан може би ще възкръсне от пепелта. Как ще го приеме Зюлейха? Е аз не бих го приела, след толкова лъжи. А за Фикрет, не ви ли е жал, по характер, добър като Али Рахмет Фекели, е малко импулсивен като Демир, отглежда едно от децата на Йълмаз. Е, само това, че е брат на Демир ли е проблема? То предишните му изцепки си бяха детска игра, а за действията на Юмит, отговорността и вината са си лично нейни. Тя не трябваше да се влюбва, а и изобщо нейните подбуди и планове нямаха нищо общо с Фикрет, а с майка и. Виждам, че написах ферман, нещо нечувано. Е може и скоро да не ме чуете, особено, ако Зюлейха избере Хакан въпреки всичко. По скоро да си остане сама, като Хюнкяр, истинска госпожа на Чукурова. А и ако някога съм ви разсмяла, радвам се за това. Понякога това е и целта ми. 

Лейля Сарачоолу днес става на една годинка!