Защо българинът мисли единствено за себе си?

• 21 440
  • 417
  •   1
Отговори
# 210
С какъв другар, разкажи ни!

# 211
Петефче, не знам какво четеш, но правописът ти е брутален.
Когато, пиша не се заглеждам много коя буква изписвам, то си и личи по думите с грешки, че просто съм натиснала съседна буква, но вие си намирайте за какво да се заядете! То за това сте с такова мнение за българите, защото вие самите сте цели от горе до долу със злоба изпълнени! И си поправих там където съм си видяла грешките!

# 212
С какъв другар, разкажи ни!
С корумпиран политик тръгнал на предизборна обиколка,демек байганьовец. 100% лицемерие...

# 213
Рече и отсече. Разбирам, че с Роузи ви е тежко сред българите, ама да се пише така за Алеко Константинов си е дъно. Отвсякъде.

# 214
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Рече и отсече. Разбирам, че с Роузи ви е тежко сред българите, ама да се пише така за Алеко Константинов си е дъно. Отвсякъде.
Пък Иван Вазов бил женкар, пияница и с проклета майка, демек заради свекървата не могъл жена да свърти Wink

# 215
  • Пловдив
Алеко е типичният българин - недоволник и презиращ "типичния българин" Ганьо.

Политикът е този. 20 години по-късно пак е убит. Вече вие си преценете дали е бил корумпиран.

----
Един задълбочено четящ човек би трябвало да знае, че думата е "анцуг", без Н преди Г-то.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 11:14 от Магдена

# 216
Момичета, дайте нещо положително, примерно 5 положителни качества у българите.

# 217
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това като с войната в Украйна,
сега и Алеко ще отречете, само защото не ви е приятен образа на българина

Ама той е такъв

# 218
Алеко е типичният българин - недоволник и презиращ "типичния българин" Ганьо.

Политикът е този. 20 години по-късно пак е убит. Вече вие си преценете дали е бил корумпиран.

----
Един задълбочено четящ човек би трябвало да знае, че думата е "анцуг", без Н преди Г-то.
То трябва и да знае, че когато се обръща към друг човек с официалната форма "Ви"  "Вие" се пише с главна буква, но до сега не съм видяла някъде главната буква на това обръщение в която и да е тема. Но иначе благодаря за поправката, ще си го поправя не съм обърнала внимание!

# 219
  • Пловдив
А също така трябва и да може да разпознае кога не е употребена тази форма. Wink
Правописът ти наистина не е идеален. Не бих го нарекла брутален, обаче недей да се опитваш да учиш каките. Към друг потребител бяха насочени думите ми.

# 220
1. Красиви
2. Добри
3. Находчиви
4. Търпеливи
5. Забавни
Simple Smile

# 221
Не може да се слагат всички под общ знаменател, ако никой не купуваше книги или не ходеше на театър, опери нямаше да ги има в България. Навсякъде има кофти хора - лицемери, интриганти, не е само тук.
Като положително качество бих посочила, че българите са реалисти, не са като на запад да изпадат в крайни драми и не се поддават толкова лесно на емоции.
Психически са издръжливи, колкото и неприятности и трудности да има са доста упорити, дори това да означава да се разболеят и претърпят друга загуба.

# 222
Ох, как ми липсва тук искреността на българина. Никой не те псува, казват ти добро утро съседке, как си, как е мъжа ти? Може ли такова нещо...Взимам си първата доза искреност още с качването на самолета за София. Сяда една мила госпожа до мен без маска. Питам любезно бихте ли били така добра да си сложите маската? Отговорът идва веднага- ти кво искаш, аз съм си правила ПСР!!! Казвам моля Ви, сложете си маската, в самолета е задължително да се носи маска. Отговор: Ти коя си, че да ми казваш какво да правя, бе!!!!
За щастие имаше едно свободно място отзад и помолих стюардесата да седна там.
Как не са я свалили от самолета, не знам. No Mouth
Аз имам 3 дози. Е, па жива съм...гадината! Даже не се и разболях! Laughing
За лицемерието на западняците съм съгласна, ама не всички са лицемери. Просто някои те харесват,... истина ви говоря. А, да ме обиждат и псуват 24ч/24 аз не издържам. Позитивен човек съм и мразя негативизма, така че тихата лицемерна усмивка е за предпочитане, все пак. Wink
1. Красиви
2. Добри
3. Находчиви
4. Търпеливи
5. Забавни
Simple Smile
Свободен българин след 50, в чужбина? Недей!....Предпочитам наборите му чужденци.Laughing

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 14:42 от Ravenna

# 223
Предпочитам хората да се държат възпитано... Мерси за такива искрености, които са си чиста простотия.

# 224
  • Най-красивата страна
Навсякъде по света ,както и у нас има интелигентни и възпитани хора,но има и прости и невъзпитани .

Положителни качества-българинът е реалист,умее да се приспособява и да оцелява,издръжлив,инициативен,амбициозен,любознателен,състрадателен.

Общи условия

Активация на акаунт