Плевен - 160

• 73 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Специално за деца Вълешков или Тодоров в Сърце и мозък.

# 136
Прави ми впечатление, че децата слагани в проходилка имат проблем с ходенето на пръсти. Изобщо не си обяснявам защо изобщо се продават, но бизнес да има, а здравето на децата...

# 137
  • Велико Търново
mmm_st, благодаря! Запазих час при Вълешков.
Прави ми впечатление, че децата слагани в проходилка имат проблем с ходенето на пръсти. Изобщо не си обяснявам защо изобщо се продават, но бизнес да има, а здравето на децата...
Ами моето не е ползвало никога проходилка и едното и другото. И аз съм против тези неща, но не зная от къде идва този проблем.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 13:40 от dannyny

# 138

Моето проходи и без проходилка. Даже не съм помисляла , че ми трябва. Шезлонг, столче за хранене, бънджи гащи- бяха удобни и полезни покупки, но проходилка никога не съм искала.

# 139
  • Някъде там
Не съм доволна от част от учителите, които преподават на голямата. Може и да е до късмет. И от средата в класа. Очаквах повече.

Иначе гледах и свободните места по училища. Само не си спомням половин паралелките бяха обединени като цяло, но при специалните предмети се разделят?
Дъщеря ми иска да учи там.
Днес подадохме документи за ЕГ ,Математическата и Иван Вазов.
Така като гледам ще я приемат във Вазов, математиката ни събаря много.
По всичко има 6 ци, само матурата по математика и  оценката/по математиката/ я дърпат назад.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 20:02 от Искрица

# 140
Бихте ли ми препоръчали добър гастроентеролог ?

# 141
Здравейте, някакви впечатления от доц. Цветкова, алерголог е? Дали знаете , вярно ли, е че приемат с престой в болницата три дни по време на изследванията?

# 142
Здравейте, някакви впечатления от доц. Цветкова, алерголог е? Дали знаете , вярно ли, е че приемат с престой в болницата три дни по време на изследванията?

Вярно е, че доц. Цветкова все предлага на пациентите си да влязат в болница за изследвания. Това не го одобрявам. Мисля че беше ръководител във Втора Клинична База.

# 143

Вярно е, че доц. Цветкова все предлага на пациентите си да влязат в болница за изследвания. Това не го одобрявам. Мисля че беше ръководител във Втора Клинична База.

Целта е да вземат едни пари по едни клинични пътеки. И аз имах глупостта да вляза за изследванията във втора база преди 4-5 г и на първия ден се изнесох. Разписах се че отказвам изследванията и си тръгнах. Нищо не ти правят освен че взимат кръв първия ден и на следващия вероятно са някакви тестове за различни алергии, които могат да се правят и извън болницата.
Моят съвет - не си губи времето да лежиш излишно по болници.

# 144
  • у нас
Някои изследвания може и да не се покриват от здравната каса в извънболничната помощ. В крайна сметка никой не може да ви накара насила

# 145
Доцент Бързашка. Има частен кабинет в стоматологията, но преглежда и по здравна в едно от Дкц - тата.

# 146
  • у нас
Доцент Бързашка. Има частен кабинет в стоматологията, но преглежда и по здравна в едно от Дкц - тата.
тя е детски гастроентеролог.
Ако е за възрастен Д-р Янев-Авис Медика -само платен прием, д-р Любомирова,д-р Икономова , доц.Влахова -работят и с талони

# 147
Някои изследвания може и да не се покриват от здравната каса в извънболничната помощ. В крайна сметка никой не може да ви накара насила
Всъщност за това сте права,  възможно е тези изследвания да са платени извън болницата точно с тази цел - да се усвояват пари от клинични пътеки.

# 148
  • у нас
Това с усвояването, е въпрос на тълкование. Да-усвояват се, но проблемът ще е решен. Ако човек няма средства да си плати изследванията , не е ли това по-доброто решение?!

# 149
Това с усвояването, е въпрос на тълкование. Да-усвояват се, но проблемът ще е решен. Ако човек няма средства да си плати изследванията , не е ли това по-доброто решение?!
Да, решение е но и е чисто изнудване от страна на здравната ни система.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 15:18 от liiya

Общи условия

Активация на акаунт