Плевен - 160

• 73 084
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, искам да попитам къде вграда се провеждат летни курсове (спорт, език или други) за тийнеджъри?

# 151
  • София/Севлиево
Здравейте момичета.Останах приятно изненадана,че ме има в поста с краткото представяне със старият ми ник,макар от много години да не живея в Плевен.
Издирвам добър очен лекар за 9-месечно бебе с лек страбизъм,който да работи със ЗК.В момента живеем в Севлиево,но не ми е проблем да отскочим до Плевен за един преглед.

# 152
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, искам да попитам къде вграда се провеждат летни курсове (спорт, език или други) за тийнеджъри?

В Центъра за работа с деца - https://cplr-crd.com/  Мисля, че и в Регионалната библиотека се организират занимания.

Да се похваля и тук - дъщерята е приета в  ДФСГ „Интелект”  Simple Smile

# 153
От къде в Плевен може да се купи нискомаслено сирене, без магазини като Кауфланд и Лидл.
Предварително благодаря!

# 154
Мирел, честито!
Успех и късмет на девойката в новото училище!

# 155
Мнение за д-р Кучева или препоръки за друг невролог!?

# 156
  • Някъде там
Мнение за д-р Кучева или препоръки за друг невролог!?
Ходя при д-р Давидова, обръща внимание и съм доволна от нея.
За въпроса с училищата, дъщеря ми е приета английски и немски езикв в езиковата.Записах я , но започнах да се съмнявам,че избора е правилен.Дано има късмет и да попадне в добра среда.

# 157
Здравейте, един приятел ме попита за препоръка за кожен лекар.
Гледам в авис медика са д-р Тодорова и д-р Спирова.
Да го пращам ли там?

# 158
  • Плевен
Здравейте! Търся учебници за 8 клас за езиковата гимназия. Ще съм благодарна да пише, който има.

# 159
Здравейте! Можете ли да ми кажете трудно ли е да се доредим до детска ясла в Плевен? Колко точки е минимумът, с който нечие детенце е успяло да влезе?

# 160
  • Разпиляна във въображението
Не знам за Плевен да е трудно влизането в ясла, но не съм родител вече на толкова малко дете.

# 161
  • у нас
Аз не съм чела за неприето дете. Вече ако имате предпочитания за конкретна, в точно определена група може и да нямате късмета, но детето ще е прието все някъде. Дари Мир ня Сторгозия, е с целогодишен прием

# 162
Благодаря Ви за отговорите. Виждам три критерия за детска градина, но не и за ясла:
1. местожителство (не живеем в Плевен, дори като вземем квартира не знаем дали хазяинът би ни разрешил да се регистрираме)
2. студент във ВУЗ в Плевен, не знам дали и работещите трябва да работят в област Плевен (съпругът ми е в хоум-офис в чужда фирма с адрес на работното място сегашният му постоянен адрес, а аз се надявам да си намеря работа в Плевен)
3. детето да е посещавало ясла в Плевен - за ясла предполагам са само два критерия (или има други, които не намирам).

При тези обстоятелства не знам дали не е твърде голям риск да се преместим в Плевен, ако няма да може детето да посещава ясла/градина...

# 163
Нямате проблем с приема на дете в ясла/градина. За градината може да е проблем ако искате някоя на центъра ама пак не е 100% сигурно. Няма деца.
И Плевен не е като големите градове.

# 164
Да, Плевен не е София и няма неприето в ясла или градина дете. Поне в това отношение няма проблем за родителите-да се чудят кой да им гледа детето, за да се върнат на работа.

Общи условия

Активация на акаунт