Плевен - 160

• 73 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Това е прекрасна новина, много ви благодаря за информацията!

# 166
  • Разпиляна във въображението
Предлагам Ви направо да звъннете. Ориентирайте се къде ще живеете, огледайте яслите в близост, или други, които Ви харесат /ако шофирането няма да е проблем, то и Плевен не е огромен град/ и вдигайте телефона Simple Smile

# 167
Не знам колко е голямо детето ви. По принцип се кандидатства в началото на годината и за ясла и за градина. В първия работен ден на новата година се подават документите за съответното учерждение,класирането е април-май. Градините новите групи започват септември месец след 15-ти. Яслите са друга бира. Там можете винаги да говорите с директора, за прием извън официалния. В градините ако детето е по-голямо и се местите от друг град, пак разговор с директор.

# 168
Добър вечер на всички.

Препоръчайте ми добър фризьор, който да му се занимава с гъста и дълга коса. Повечето фризьори мрънкат, че косата ми е гъста и дълга. Ходих при фризьор Милена Йотова и тя постоянно мрънкаше, когато ходих да се подстригвам при нея, че косата ми е гъста и дълга. Вчера я попитах каква е цената за боядисване и тя ме попита защо искам да се боядисвам и направо ми каза, че не трябва да се боядисвам. Моята коса е доста побеляла. Не може фризьор да ми казва да не се боядисвам. И накрая направо ме отряза и каза, че такава гъста и дълга коса няма да боядисва. Повече не желая да виждам тази жена. Всички нейни клиентки, които съм засичала в салона й, са с къси коси. Вместо да ми изказва комплименти каква хубава гъста и дълга коса имам, а тя по този начин се отнася с мене - мърмори и се мръщи, когато ме подстригва. С огромно нежелание ме подстригва и последният път ме подстрига ужасно.

# 169
  • у нас
Аз ходя при Илиана в Бюти зона под Иван Вазов,доволна съм и от подстригването и от боядисването.

# 170
Навсякъде в Плевен ли е мръсна водата? Ще я оправят ли днес? Нито мога да се изкъпя, нито може да се пие от тази вода, нито да се сготви. Не мога да си измия и лицето си и зъбите си с тази вода.

# 171
Да, досега четох една от ФБ групите на града - има снимки на мръсна вода от всички квартали. Преди малко в Лайфа на Девети квартал всичко живо грабеше туби вода... Дано до утре има някакво развитие и водата да се избистри.

# 172
Да, досега четох една от ФБ групите на града - има снимки на мръсна вода от всички квартали. Преди малко в Лайфа на Девети квартал всичко живо грабеше туби вода... Дано до утре има някакво развитие и водата да се избистри.

В Кауфланд бяха почти свършили бутилките с минерална и изворна вода. Чух информация, че до края на деня трябва да се изчисти водата. Обаждах се и на дежурен телефон на ВиК към 12,00 часа и ми казаха, че има голяма авария в Плевен. Също така каза, че до края на деня водата долу-горе ще се изчисти. Но вече е 18,00 часа и водата е все същата - кална.

# 173
  • Разпиляна във въображението
В Девета, при нас, се избистри. Може да не е кристално чиста, но не е и както беше.

# 174
Урааа. И тука на "Дружба" се избистри. Браво на кмета, че беше говорил с директора на ВиК и той обещал, че до края на деня ще оправят проблема с водата в Плевен. Без вода не може да се живее.

# 175
При нас все още е с кафяв цвят. Не само пием бутилирана вода, но и си мием зъбите с такава. Днес в Кайлъка, една чешмичка след старите басейни , тъкмо да пием вода и реших първо да погледна какво е. Е, и там беше кафява.

# 176
И аз се мих зъбите си и лицето си с минерална вода. Купих си интимни кърпички да си почистя интимните части. Дразнеше ми интимната област много, като не бях се мила от Петък вечерта. Не смеех просто да се мия с тази мръсна вода да не хвана някаква инфекция и да се обрина цялата. Само ръцете и съдовете се миеха под чешмяна вода. Важно е, че всичко свърши и имаме чиста вода. Дано вече не се повтаря тази ситуация.

# 177
Вече сме понеделник сутрин и при нас водата, все още е мътна и с кафяв оттенък. Говорим за района между Орион и бул.Христо Ботев. Явно ние ще сме от последните до които ще дойде "прословутата" вода от новия водоизточник. Чудя се дали да не подам жалба до " В и К" и да си търся правата. Щом толкова време има проблем и ние, като ползватели на услугата сме потърпевши, но същевременно ще трябва да си я заплатим на регулярна цена, все пак трябва да има някакви ценови отстъпки.

# 178
Само ще изхабите нерви. В договорът има клаузи за аварии.
И да спечелите накрая ще ви приспаднат 5 лв след една година.
По-скоро им звъннете и питайте кога да очаквате да се избистри и при вас Grinning

Аз пак да попитам - търся учител или школа по рисуване.
Обаче за подготовка за кандидатстудентски изпит по архитектура.

# 179
За невролог за възрастен човек (свекъра ми) Св. Пантелеймон, Сърце и мозък  или Авис медика, бихте препоръчали?

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 16:57 от Pingvin4e

Общи условия

Активация на акаунт