Плевен - 160

• 73 275
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Трябват ми маникюристка и козметичка за оформяне на вежди и евентуално за махане на мустачки, по възможност в един салон и да си разбират от работата. Предпочитам в центъра или ако не, то поне в близост до тролейбусна спирка. С конец ли е по-добре да се оправят вежди, досега не съм оформяла?

# 391
Здравейте, в Плевен няма доктор завършил детска алергология или поне аз не знам ,въпреки това с това се занимават доктор Цветкова във втора база и Св. Пантелеймон и доктор Българанов, който практикува в частен кабинет и в държавата болница.
Доктор Цветкова е добър специалист и завеждащ отделение по алергология, а доктор Българанов е завеждащ детско отделение, нямам впечатления от практиката му.

Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър детски алерголог в Плевен? Благодаря предварително!

# 392
Здравейте, момичета. Къде се намира битака и имали детски дрехи? Благодаря!

# 393
Здравейте, момичета. Къде се намира битака и имали детски дрехи? Благодаря!

Че той съществува ли още?

# 394
  • Разпиляна във въображението
Битак няма, но има пазара на колите - всяка неделя пред Стадиона до гробищата.

# 395
Освен коли, други неща продават ли се?

# 396
  • Разпиляна във въображението
Ходила съм само веднъж, но към края и може да са се изнесли, но имаше някакви сечива, колелета, гуми, перилни препарати... Дано някой друг се включи с по-пресни и пълни впечатления.

# 397
Момичета, къде има магазин за етерични масла?

# 398
Аз съм виждала в аптека, наскоро в Медея виждах, но сигурно и други има. Предполагам, че и в магазините за здравословни храни, също предлагат.

# 399
  • софия
Всички аптеки и козметични магазини продават масла

# 400
Здравейте, може ли някой да ме насочи към добър детски нефролог в гр. Плевен? Детето е на 2 години и половина с бъбречна агенеза. До сега сме посещавали нефролог в София, но тя е по майчинство, пък и към момента не сме в София..

# 401
  • у нас
Здравейте, може ли някой да ме насочи към добър детски нефролог в гр. Плевен? Детето е на 2 години и половина с бъбречна агенеза. До сега сме посещавали нефролог в София, но тя е по майчинство, пък и към момента не сме в София..
в Плевен е само д-р Боцова  Екзакта

# 402
Забелязвам, че детските специалисти в Плевен намаляват. Условията ли не ги устройват младите медици, що ли, но не е редно в град като Плевен, с МУ,  да има по един детски специалист.
Същото е и с детските ендокринорози- двама.
По темата с детски нефролог, не мога да се включа с инфо, но  аз бих потърсила в София.

# 403
Не е само Плевен, масово няма педиатри специалисти. Ниско заплатени пътеки, лоши условия на труд, изключително специфични пациенти.
Във Варна е същото положението.

А нашето МУ е насочено към чужденци, приема на българи е минимален. Всички се целят в лесните и добре платени специалности като офталмология, дерматология и т.н.

# 404
  • у нас
Не знам от новите специалисти в Сърце и Мозък дали няма дет.нефролог. Дръпнаха специалисти от др градове с големи заплати, така че попитайте

Общи условия

Активация на акаунт