Плевен - 160

• 73 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, преди да си лежащо болен трябва да бъдеш прегледан. И да знаете, че там преглеждат много компетентни доктори.

Д-р Гинчева не работи с касата.

Работи в клиниката по дерматология в болницата Георги Странски.
да ,но там са лежащо болни. Да колкото разбрах ставя въпрос за консултация

# 481
Здравейте, строим къща до Плевен и ни трябва проверена фирма за дограма. Какъв съвет ще дадете?

# 482
  • у нас
Търся телешки опашки, но знам само за метро охладени 25лв кг,които е много . Да хубави са , но трябва да се взимат поне 2кг…,та някой да е виждал на др място?

# 483
Здравейте ! Отзиви за д-р Елена Райкова образна диагностика от Авис Медика. Става въпрос за ехо мамография.

здравейте, ходихте ли на преглед при д-р Елена Райкова, какви са ви впечатленията?

# 484
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Търся контакт с д-р Любляна Андреева. Според информацията работи и в Аптека, в Стоматологията, но там не ги открих, телефоните не отговарят.

# 485
Здравейте!
Моля за мнение за пулмолог Др.Крачунов!

# 486
Здравейте, търся очен лекар за възрастен с добра апаратура.
Благодаря

# 487
Здравейте!
Моля за мнение за пулмолог Др.Крачунов!

Спаси мъжа ми по време на Ковид. Консултираше го и за сънната апнея. Добро отношение.

# 488
Благодаря! Синът ми е с двустранна бронхопневмония ,и ни препоръчаха др Крачунов след като го изпишат.
Много благодаря!

# 489
Бързо оздравяване!

# 490
Здравейте, има ли работеща в неделя лаборатория в Плевен? Трябва да изследвам хормони точно тогава. Благодаря!

# 491
  • загубено
Здравейте момичета.
Читав ендокринолог да препоръчате.
Благодаря!

# 492
  • София/Севлиево
И аз се нареждам за ендокринолог, който разбира от инсулинова резистентност и знае как да я стопира(преди ходех в София,но Плевен ми е по-близо).

# 493
  • загубено
Четох добри отзиви за д-р Генов Авис Медика. Натам съм се насочила.

# 494
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате мебелист за изработка на Монтесори детско легло?

Мога да Ви дам номера на добър мебелист, работи по поръчка, включително нестандартни размери. Ако искате ми пишете на лично, за да Ви дам номера му

Общи условия

Активация на акаунт