Плевен - 160

• 73 323
  • 737
  •   2
Отговори
# 375
  • Разпиляна във въображението
Обмислям да подаря на дъщеря ми за 18 рожден ден шофьорски курс. Колебая се дали да търся жена-инструктор или мъж. Тя не е от откраканите и се притеснявам далш при някой нервен и по-груб мъж няма да се "спече". Събирам мнения и препоръки за инструктори.

# 376
  • Плевен
Аз бях при Царина Богданова.Много добра инструкторка,мила и внимателна.Обяснява,не крещи.Препоръчвам я

# 377
Miriel, в града са няколко жени само. Общо взето и жените повишават тон ако не искаш да чуеш какво ти се казва. Ще ви посъветвам и да поразпитате за цените защото има голяма разлика. И предполагам, че знаете, ако кара курсовете на автоматик, книжката ще е само за автомат. Моя позната така направи за дъщеря си, уж по- лесно, но сега съжалява…
Дияна, от Дияна шанс е доста тактична. Катя е на възраст, но е добра.

# 378
  • Плевен
И един отзив "против" за Димитър Николов.Абсолютен простак,без извинение,говори само за с..кс,коя докторка опънал.Обича да го прави и с курсантки.Плюс това пуши непрекъснато и цялата кола мирише на смрад.Там не!

# 379
  • Плевен
Изключително съм впечатлена от Любо Петков като инструктор и човек. Имах преди това двама инструктура, така че имам база за сравнение. Спокоен, внимателен, търпелив.

# 380
Нормално е, ако не слушаш да се повиши тон. В крайна сметка това е сериозно. Странно, че има разлика в цената. Би трябвало часовете да са нормативно определени.

Честита Лазарица!

# 381
Здравейте. Някой знае ли къде преглежда д-р Янкулов (гинеколог) сега.
Гледам, че го няма в Авис медика вече.

# 382
Мисля, че се пенсионира.

# 383
Малко объркан въпрос. Дъщеря ми започва да се чуди дали да не положи матура по английски език. До момента не е ходила на уроци, нито се е явявала за защита на степени. Чудя се дали да търся учител, който да провери нивото й и да я подготви за матура и евентуално кандидат-студентски изпит, или може да ми препоръчате курсове към някой център?

# 384
Мирел,  в училище 1- ви или 2- ри език й е АЕ?
Ако е втори, не е лошо да се подготви добре, защото ДЗИ са важни за кандидатстване в унитата.
Дъщеря ми е 1- ви АЕ, но ходи в Комлед от години.

# 385
Втори език. Точно това се чудя къде би получила по-целенасочена подготовка - да се наблегне на желаното. Щом ходи от години в Комлед значи сте доволни Simple Smile

# 386
Втори език. Точно това се чудя къде би получила по-целенасочена подготовка - да се наблегне на желаното. Щом ходи от години в Комлед значи сте доволни Simple Smile

Да, добра подготовка дават.
Целта е догодина да покрие ниво C1.

# 387
Би ли споделила каква е цената. Може и на лични.

# 388
Би ли споделила каква е цената. Може и на лични.
Пиша ти.

# 389
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър детски алерголог в Плевен? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт