Плевен - 160

• 73 287
  • 737
  •   2
Отговори
# 420
Моля ви препоръчайте ми техник за демонтаж на стара и монтаж на нова пералня.

Ние сме доволни от:
0889 259516- Емил

Занимава ли се с монтаж на тоалетни чинии?
Не, само с електроуреди.

# 421
Предлагам инициатива
"Пясък за детските площадки".

Който ходи на море, да носи по една торбичка пясък и да ги изсипи в детски пясъчник... Ще е направил едно добро дело!

Общината явно не може да се грижи за пясъчницте. Повечето са само с някакви останки от камъни от някогашен пясък и пръст.

# 422
  • у нас
Повечето са тоалетна за бездомни животни

# 423
То  и Плевен вече заприлича на една голяма тоалетна. Пардон😳

# 424
Момичета моля ви.
От няколко дена търсим квартира в София. Аз съм изумена от вида на тази европейска столица - то няма улици, няма тротоари, асфалт няма, дори чакъл да бяха насипали поне.
Отделно имам чувството, че и канализация няма Joy

И то търся в квартал, който съществува откакто се помня, не е някой новопостроен.

Така, че обичайте си града и се грижете за него.
Аааа, и от време на време ръчкайте институциите. Всичко правят, но само някой трябва да ги напомня Joy

# 425
Руми, колкото и да си обичам града, виждам какво се случва в него. Реалист съм. Ръчкане има, повярвай ми, но от години този град не тръгва и кота нагоре, а пропада.😢

# 426
Не е само до ръчкане, а и до самосъзнание на живеещите в него. Съжалявам да го кажа, но града е ужасен.

# 427
Здравейте! Търся добър гинеколог за дъщеря ми, която е на 17. Ще й бъде за първи път и предпочита да е жена, за да се чувства по-комфортно.
Ще съм много благодарна, ако споделите мнения и препоръки.

# 428
  • у нас
Ако сте склонна на платен преглед, препоръчвам Д-р Василева. МЦ Авокадо. Имат и сайт и страница във фейса.

# 429
Ако сте склонна на платен преглед, препоръчвам Д-р Василева. МЦ Авокадо. Имат и сайт и страница във фейса.
Много благодаря за препоръката. Ще запиша час там.

# 430

Ние сме доволни от:
0889 259516- Емил

Не, само с електроуреди.

Извинявам се, но да попитам дали се занимава с поправка на бойлери?

Някой да знае за електротехник за поправка на бойлери, да ми пише веднага. Напишете и неговите контакти. Нещо се повреди бойлера ни.

# 431
Не знам, Jennifer. Ние сме ползвали услугите му за пералня и за съдомиялна.

# 432
  • у нас
Много благодаря за препоръката. Ще запиша час там.
Д-р Василева на първо място е много усмихнат и лъчезарен човек, ще те предразположи и ще обясни. Моята дъщеря също съм я водила нея, аз също съм там, майка …

# 433

Ние сме доволни от:
0889 259516- Емил

Не, само с електроуреди.

Извинявам се, но да попитам дали се занимава с поправка на бойлери?

Някой да знае за електротехник за поправка на бойлери, да ми пише веднага. Напишете и неговите контакти. Нещо се повреди бойлера ни.

Когато преди няколко дни ни монтира новата пералня, каза че поправя и ел. уреди, но не съм се интересувала какви. Най-добре се обадете и питайте.
Аз също го препоръчвам, точен е и работи бързо.

# 434
Здравейте, може ли да споделите добър алерголог за възрастни в Плевен. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт