Плевен - 160

• 73 237
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде по Дунава
Здравейте, може ли да споделите добър алерголог за възрастни в Плевен. Благодаря!
Христина Дарданова

# 436
Здравейте,

Имам няколко опаковки Клексан. Ако има бременеещо мамче, което търси може, да ми пише!

# 437
Има ли в Плевен езикова школа, където преподават корейски и/или китайски? Питам за школа/център, а не за частен учител

# 438
Има ли в Плевен езикова школа, където преподават корейски и/или китайски? Питам за школа/център, а не за частен учител
Няма.

# 439
Здравейте, някой има ли актуален телефон и адрес на д-р Великов ,съдов хирург?

# 440
# 441
  • Велико Търново
Аз да се включа към питането 😊 Добър ли е лекарят? Търся мнение за съдов хирург за разширените вени на ММ

# 442
Благодаря Tommelise! Bubalesa след много търсене се спрях на него,заради многото положителни отзиви, при мен също е за разширени вени

# 443
Може ли мнение за добър очен лекар за възрастен?

# 444
Здравейте, трябва ми услуга за изсичане на клони и дървета от двор около 3 декара в село на 20 км от Плевен. Моля за контакти/ мнения/ цени.

# 445
Здравейте! Дали някой знае телефон, график на д-р Овчаров, неврохирург

# 446
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Търся няколко учебника за 12 клас.

# 447
Мирел, виждам, че търсиш учебниците за профил Философия, но повечето деца си ги пазят, заради ДЗИ, както и учебниците по БЕЛ. Хвърли един поглед в OLX, може и да излезе нещо.
Тъй като и дъщеря ми ще бъде с профил Философия, търсих, търсих, и накрая поръчах нови учебници от издателството.

# 448
  • Разпиляна във въображението
ДЗИ-тата минаха вече Simple Smile Преди имаше борса на БГ-учебник, но нещо не я откривам. Ще видя и в OLX.

# 449
ДЗИ-тата минаха вече Simple Smile Преди имаше борса на БГ-учебник, но нещо не я откривам. Ще видя и в OLX.
Някой може да чака септемврийска поправка😀

Общи условия

Активация на акаунт