Плевен - 160

• 73 226
  • 737
  •   2
Отговори
# 450
  • München, Deutschland
Момичета, ще съм си в Плевен за уикенда и ми се иска да ида за един маникюр. Може ли да ми препоръчате маникюристка за гел лак? Мястото ми е безразлично, само да работи с качествени материали. Искам и нещичко морско да ми нарисува.

# 451
Момичета, ще съм си в Плевен за уикенда и ми се иска да ида за един маникюр. Може ли да ми препоръчате маникюристка за гел лак? Мястото ми е безразлично, само да работи с качествени материали. Искам и нещичко морско да ми нарисува.
Добрите маникюристки, които работят качествено са със запазени часове за поне два месеца напред.
Иначе, маникюристки колкото искате🙂

# 452
От днес за утре, трудна работа. Аз ходя при Мария Петрова. Сторгозия до гумарната, само че има часове след 18 август.

# 453
Здравейте. Ако някой има информация.Кои са класните ръководители на трети клас/които ще са тази година/в училище Иван Вазов?Благодаря предварително 🙂

# 454
Здравейте, има ли в града групови занимания за най-малките? Дъщеря ми е на година и един месец и ми се иска да я запиша на нещо от рода на The Little Gym, Kindyroo. Видях, че е имало КиндиРу, но май е затворило, не намирам информация в сайта.
А на плуване дали мога ли да я запиша някъде?
Интересува ме и катерене в залата на медицинския университет, но май е мъничка за там.

# 455
  • у нас
Има център за ранно развитие играем за да знаем както и стълбичка

# 456
Не знам дали има вече такава тема, но ако някой знае актуален адрес, става въпрос за леене на куршум в Плевен?

# 457
Случайно да знаете къде преподават степ аеробика и график за провеждане и цена на посещение. Търся да е за начинаещи.

# 458
  • Разпиляна във въображението
Аз се чудя дали да не се запиша в "Клуб Веселяци" в читалище Извор. Два пъти в седмицата по един час. Не проверих как се заплаща - на посещение или месечно. Имам нужда от движение.

# 459
Аз съм ходила във Веселяци, и бях много доволна. Поне преди имаше и карти и заплащане за всяка тренировка.

# 460
Здравейте, бихте ли ми препоръчали логопед за възрастен? Имаме нужда от такъв за рехабилитация след мозъчна операция и афазия в резултат от нея.

# 461
Здравейте ! Отзиви за д-р Елена Райкова образна диагностика от Авис Медика. Става въпрос за ехо мамография.

# 462
  • у нас
Предложете ми школа/курс за подготовка за НВО след 7ми клас. Детето си учи, но е избрала паралелката с най-висок бил в града и искам да се подготви възможно най-добре

# 463
Добър лицево-челюстен хирург ? Без д-р Стоянов ако може Simple Smile може и да не е в Плевен, за операция на ретинирал мъдрец става дума.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 13:20 от Анонимен

# 464
Предложете ми школа/курс за подготовка за НВО след 7ми клас. Детето си учи, но е избрала паралелката с най-висок бил в града и искам да се подготви възможно най-добре
Ние сме ползвали частен учител за подготовка за НВО в 7 - ми клас.
В София има школи за , но в Плевен, дори не ми се говори по темата...

Общи условия

Активация на акаунт