Плевен - 160

• 73 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, препоръчайте ортопед, който е специалист по горни крайници( касае се за разкъсани мускулни влакна на ръка), моля.
Д- р Георги Димитров е факир, но няма свободни часове до края на годината.🙁
Идеи за друг специалист?

# 496
  • Разпиляна във въображението
Д-р Евтимов от Авис Медика. Оперира ръка на съпруга ми, неговото бе скъсано сухожилие.

# 497
Благодаря, Мирел!

# 498
Евтимов и Халваджиян. И двамата работят в Авис Медика. И двамата са прекрасни и ме консултираха относно травма на рамото, за съжаление с още водещи последствия от нея…:(

# 499
Благодаря, Polina!
Да, травмите в рамото бавно минават, но ти пожелавам от сърце бързо оздравяване!🍀

# 500
Благодаря, Polina!
Да, травмите в рамото бавно минават, но ти пожелавам от сърце бързо оздравяване!🍀
Благодаря!
Бързо възстановяване и на Вас! ❤

# 501
Здравейте, къде в Плевен мога да намеря добре зареден магазин за дамски чанти от естествена кожа?

# 502
Здравейте! Някой да познава или да знае фирма, която работи с инженер - конструктор? Трябва ми да направи оценка на стара къща с пропуквания. Няма никаква информация в нета. Благодаря предварително.

# 503
Здравейте ! Препоръки за детски гастроентеролог ?

# 504
Здравейте! Някой да познава или да знае фирма, която работи с инженер - конструктор? Трябва ми да направи оценка на стара къща с пропуквания. Няма никаква информация в нета. Благодаря предварително.

Иван Христов 0887799385.  Работили сме с него,много е приятен и си разбира от работата.

# 505
  • София/Севлиево
Здравейте ! Препоръки за детски гастроентеролог ?
Синът ми (към онзи момент на 14 г) го водихме при доктор Феликс Янев(май не е съвсем детски,но сме изключително доволни).Мисля че когато аз търсех(някъде назад из тази тема) бяха споменати още имена на лекари...

# 506
Вариантите за детски гастроентеролог са малко.Доктор Бързашка, която работи в сградата на Стоматологията, но се записват часове месец напред някъде, тя работи по каса.И доктор Феликс Янев, работи само платено в Авис Медика, виждала съм и малки деца(около 7-8 годишни) при него.

# 507
В Плевен няма добър гастроентеролог. Абсолютно прехвалени.

# 508
  • Между гори и планини
Здравейте момичета от Плевен, пиша ви въпреки, че не съм от Вашия град.
Преди 4 месеца е изгоряла къщата на братовчедка ми , от деликатност и вероятно срам не е потърсила помощ. Аз научих вчера, когато видях създадена група във Фейсбук.
Братовчедка ми е учителка по немски език, вероятно много хора я познават, уважават, като добър, възпитан и мил човек, който дава много от себе си децата наистина да научат езика на който се е посветила.
В момента положението ѝ е ужасно - от изгорялата къща почти нищо не е останало, освен едно малко стайче, с дребно прозорче - на тухла и гол под, някакво подобие на баня, подобие.
Майсторите я лъжат постоянно. А това което ѝ трябва е наистина да пригоди тази стая за живот и този санитарен възел. Не иска много, малко помощ. Ние с мъжа ми ще се хванем и ще пътуваме за почивните дни за там, той ел.техник да видим какво може да направи поне да има ток. Ще се радвам да ѝ помогнем, да намерим читави майстори, добра дума за нея и малко подкрепа , ще я вдигнат изключително много. Знам, че форума е велика сила!
Слагам линк към фейсбук и много ви благодаря предварително!
https://www.facebook.com/groups/302535802658701/?ref=share

# 509
  • Разпиляна във въображението
Да, и аз едва тези почивни дни разбрах за това. Чудесен човек. Следя групата и очаквам да видя с какво можем да помогнем.

Общи условия

Активация на акаунт