Плевен - 160

• 73 205
  • 737
  •   2
Отговори
# 525
Относно гастроентеролог- доктор Феликс Янев, препоръчвам го с чиста съвест. След повече от четири години ходене по “мъките” и всякакви негови колеги, единствено той ми даде адекватно лечение и вече близо 10 години нямам проблем.
Този човек е невероятен!

# 526
Здравейте, дами, търся добър инструктор за шофьорски курсове в Плевен. Дъщеря ми скоро става на 18 г. и иска да изкара курсовете. Бихте ли ми препоръчали някой, от който сте доволни лично или пък ваш близък. Благодаря

# 527
  • Плевен
Аз съм доволна от Царина Богданова.Обяснява,не вика и не обижда.С мек и спокоен тон обяснява кога,какво.Бях при Димитър Николов,в колата все едно се намираш в дискотека,пушек от цигари и само ти обяснява коя бил свалил и е..ал!Царина има фейсбук,можете да я намерите и там.Телефони има на страницата и.

# 528
И ние скоро  трябва да решим при кого ще се учи да кормува девойката.
Аз съм карала курса при Катя, не знам, дали още е в бизнеса, но на мен ми беше много добре с нея. Никога не си е изпускала нервите, обясняваше спокойно, научи ме🙂

# 529
Щерката смени двама. Първият беше Анатоли (мисля🙄), но много й крещеше и я стресираше и после при по-възрастен инструктор от същата школа.
Истината е, че след като взе книжката кара известно време с мен.
Знанията им след курса са да подкарат машината и да знаят основното по правилника за движение.
Тотално неподготвени според мен 😁

# 530
Аз съм карала курса при Катя, не знам, дали още е в бизнеса, но на мен ми беше много добре с нея. Никога не си е изпускала нервите, обясняваше спокойно, научи ме🙂
[/quote

Може ли телефон на въпросната Катя?

# 531
[/quote

Може ли телефон на въпросната Катя?

Когато карах курса при нея, нямаше мобилни телефони🙂
Но мисля, че още е инструктор, защото съм я засичала с курсисти преди време.

# 532
Miriel, аз бих препоръчала Соня Стефанова дъщерята на д-р Заркова. Ако не сте ходили при нея може да направите консултация. Тя работи 2 дни тук, останалите е в София. Кабинетът и е зад мола на гарата.

Миналата година започнах ортодонтско лечение при нея, тази година го завърших. Ходих на консултация и при Караиванов и не само цените не ми харесаха, но и плана който предложи.

Еха, само една година носихте брекети ли? Ако мога да попитам на каква възраст сте? Ако не можете да отговорите за възрастта тук, пишете ми на лично съобщение.

Бихте ли ми препоръчали добър зъболекар в Плевен? Моят зъболекар беше д-р Бързашки, който работи в Стоматологията, а през тази 1 година той все има часове за повече от 1 месец. Не мога да чакам толкова дълго време. Затова се насочих към д-р Тупчев. Ходих при д-р Тупчев, но не ми харесва как ми направи пломбите на два зъба, които бяха счупени.

# 533
Miriel, аз бих препоръчала Соня Стефанова дъщерята на д-р Заркова. Ако не сте ходили при нея може да направите консултация. Тя работи 2 дни тук, останалите е в София. Кабинетът и е зад мола на гарата.

Миналата година започнах ортодонтско лечение при нея, тази година го завърших. Ходих на консултация и при Караиванов и не само цените не ми харесаха, но и плана който предложи.

Еха, само една година носихте брекети ли? Ако мога да попитам на каква възраст сте? Ако не можете да отговорите за възрастта тук, пишете ми на лично съобщение.

Бихте ли ми препоръчали добър зъболекар в Плевен? Моят зъболекар беше д-р Бързашки, който работи в Стоматологията, а през тази 1 година той все има часове за повече от 1 месец. Не мога да чакам толкова дълго време. Затова се насочих към д-р Тупчев. Ходих при д-р Тупчев, но не ми харесва как ми направи пломбите на два зъба, които бяха счупени.
д-р Саша Стаменов и д-р Зоран Йовановски, Тандем дент

# 534
Предстои ни операция на детето за премахване на трета сливица, насочили сме се към д-р Ненов в Авис Медика. Моля за мнения и препоръки, от миналите по този път, за алтернатива, ако той не може в периода когато ние искаме. Искаме в седмицата преди Коледните празници в предвид по малко отсъствие за нея и мен.

# 535
+1 за Д-р Стаменов цялото семейство сме при него. Съпругът ми си слага при него импланти. Няма такова отношение. Изключително доволни сме.

# 536
+1 за Д-р Стаменов цялото семейство сме при него. Съпругът ми си слага при него импланти. Няма такова отношение. Изключително доволни сме.
А как са цените, може ли да кажете? То разбира се е строго индивидуално. Но все пак... Че аз съм с доста проблеми и тъкмо се чудех къде да отида

# 537
Здравейте ! Прикачвам снимка на сервизите в Плевен за отстраняване на щета по автокаско. Половината кола ще се пребоядисва(специфичен цвят е) и ще се сменят лайстни. Може ли да попитате мъжете си за мнение за сервизите или самите вие като силни и независими дами имате такова ?

# 538
Предстои ни операция на детето за премахване на трета сливица, насочили сме се към д-р Ненов в Авис Медика. Моля за мнения и препоръки, от миналите по този път, за алтернатива, ако той не може в периода когато ние искаме. Искаме в седмицата преди Коледните празници в предвид по малко отсъствие за нея и мен.

Брат ми , който е мъж на 30+ се оперира при него и остана страшно доволен , имайки предвид , че това му е второ махане на въпросната сливица след израстване и има база за сравнение . Моя приятелка пък води детето при Александър Вълков и също сподели добри отзиви , единственото , което не и беше ок  е базата на болницата . Съпругът ми пък е оперирал ухо при Вълков и също беше страшно доволен от него .

# 539
  • Някъде по Дунава
И ние сме махали при Вълков и бяхме доволни. Базата не знам сега как е, защото операцията беше преди 7 г. Но каквото и да е , спи се самото 2 вечери.

Общи условия

Активация на акаунт