Великобритания - тема [91] Пролетно - Пролетно Лятна Нековидна

• 34 287
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Bristol
И на мен ми остана това до ден днешен, влизам в офиса, пускам компа, правя първото си кафе. Първата глътка е голям кеф Simple Smile
InaV, аз съм отмъстителна 😂 И до ден днешен обаче, ако не си навия алармата, преди 9-10 не се събуждам. И дълбоко спя, мога да дам инструкции в полу сънно състояние на домочадието и пак заспивам 😴

# 601
😂😂😂Както казва шефа - Ти в офиса идваш да си почиваш. Махнала съм радиа, колонки и прочие. Радвам се на пълна тишина. А шкафчето ми е заредено с шоколад и бисквитки за кафето.

Мери, и аз спя като пън, ако ме оставят да спя. Говоря, дори правя неща, лягам и на сутринта не помня нищичко. 🙈

Ние цялата къща сме ранобудни. Често с мъжа ставаме преди децата, изнизваме се тихичко долу с надеждата да пием кафе на спокойствие, но  гадините ни налазват бързо. Големият ми от новороден е неспящ. Сумарно от ден 1 спеше по 6 часа в денонощие. Поне към 18м ги събра на куп нощем. Дребната ляга в 9 и става и тя към 6-7 сутринта, ако сме имали нормална нощ. Та нея я броя за много спяща. Само да спре да ни търси нощем.
Откакто не си позволявам да се излежавам до късно уикенда, ми е по-добре. Тялото си свикна на режима и дори след поредната тежка безсънна нощ съм в кондиция и бързо влизам в релси.

# 602
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз от детето не мога да се оплача, от бебе спи като пън 🤣 от ден първи не знам какво е това будуване заради бебе, за единия памперс ставах сменях и заспивахме. Сега не обича да си ляга, но пак до 9.30 сме я тръшнали и ако сутринта не се събуди сама в 7.30 я будя аз, в събота и неделя преди 9 не я търси.

# 603
Моите, голямото е като баща си, по-раннобудна. Става към 7, 7 и нещо. Ако е на училище едва я вдигам в 7, но иначе сама се буди в 7.20 другите дни. Малкото е като мен, спи до по-късно. С нея и до 8.30 може да откара.
Голямата обаче ми се поти много когато спи. Няма следобед, няма нощес. Рядко е да не я преобличам, когато заспи. А не е толкова топло вкъщи.

# 604
  • Leeds, UK
И моят спи като пън откакто е роден. Даже и не ревеше. Викам си като стане по-голям ще му чета приказка за сън като по филмите. Нъцки! В момента, който сложи глава на възглавничката и след 2 секунди няма никой. И така вече 12 години😁 Обаче ме кефи. Става си сам за училище от няколко години с аларма и никога не се успива, а ако се събуди по-рано си кротува докато някой не стане. Аз заспивам идеално, но се будя рано от много години. 5,30 ч. горе-долу. Има интересна теория относно буденето в определени часове. От личен опит мога да потвърдя, че е напълно вярна за мен.
В чудо съм се видяла с моите като летим с ранен полет. Заспиват още на пистата и аз им слагам коланите. Смеят ми се хората.  Събуждат се, когато колесникът удари земята. Убийте ме аз не мога 😁

# 605
Ронка, и двамата ми са такива. Спят голи и отвити зимата иначе тече вода от тях. Лятото спасение няма.
Happy , бих прочела тази теория с буденето. Да видим какво ще покаже за нас.

# 606
  • nowhere
Разсмяхте ме с историите си за съня и безсънието Simple Smile

Аз от малка съм много ранобудна. Дори в гимназията ставах в 5 и ходех на училище първа и посрещах всички. Винаги съм обичала сутрините и съм имала най-много енергия сутрин. Никога не съм ползвала аларма. Но затова пък в 8 вечерта съм пълен парцал.

Откакто имам деца обаче само си мечтая да се излежавам цял ден. Въобще не ми се става сутрин. И двете спят добре през нощта. Мъжът ми взима малката в 7 и й дава мляко, аз ставам в 7.30 и вдигам голямата. Вече въобще не спя добре нощем, постоянно се будя и мисля какво ли не.
Каката винаги е спяла супер, но откакто я преместихме в легло реши да става по 100 пъти на нощ за какво ли не. Вече взе да се отучва от този навик, слава богу. Малката обаче въобще не иска да спи през деня, не се спира и ни стопява лагерите. Добре поне, че спи непробудно нощем. Не се спи много когато са болни обаче.

Happy Bella, завиждам неблагородно за спящите деца в самолет. Това е някаква мечта, истинска късметлиййка си.

Иначе и моите постоянно искат да са голи и да спят отвити, мъжът ми включително. Не знам какво е това чудо, аз мръзна нон-стоп. С мъжа ми сме в постоянна борба за парното - аз го увеличавам, той намалява.

# 607
  • Leeds, UK
Blue dress, другото дете е мъжът ми.😁Може да заспи по всяко време на всяко място.
Памперс, В интернет има много информация, потърси. Конкретно не мога да предложа линк.

# 608
  • UK
От 10 години не съм пила сутринта кафе с мъжа ми на спокойствие, никога откакто имам деца не съм ставала преди тях. И от 10 години насам за първи път се събудих сама от наспиване ей сега тази неделя, защото нали бях болна и са ме съжалили сутринта. И с тая смяна на часа, като отворих очи и видях, че е 9,30 и се паникьосах жестоко, изтърчах долу по пижама и започнах да стрелям команди, облечи се, измий се, закуси ли, готови ли са ви раниците за Бг училище, ела да ти среша косата, закъсняваме, докато мъжът не ме разтресе и ми каза да си взема въздух, че всичко е наред и са се оправили без мен, да ходя пак да си лягам.

# 609
  • Bristol
От снощи и аз не се чувствам добре. Тази сутрин още по-изтощена се чувствах, но пих един Lemsip и кафе и живнах. Явно не е било само от смяната на времето. Направих си тест, негативен е. От утре трябва да съм в офиса в Бирмингам. Звъннах да питам, ок ли е ако отида така, казаха, че щом теста е отрицателен и се чувствам добре, да ходя. Надявах се да кажат, по-добре да отложим 😔 Да видим утре сутрин как ще съм. Никак не исках да ходя в офиса кашляща и шмъркаща, дори тестът ми да е отрицателен.
И по този повод въпрос. От април, щом тестовете стават платени, предполагам няма да има нужда въобще да се тестваме и дори да си хремав и кашлящ, щом се чувстваш добре, не променяш плановете 🤔 Един вид back to normal, както беше преди Ковид 🤔

# 610
Малката щука е с температура от нощес, вече и с разстройство,  да ни е честит новият вирус. Не мога да му дам никакво лекарсто, отказва храна,  сокове, мляко... мноого "любим момент". Скорошно оздравяване на всички.

# 611
Оздравявай бързо! Променливото време е коварно.

Трябва да се тестваш, но си е за твоя сметка вече и изолация до отрицателен тест. Другата опция е седмица в къщи без тестване. Така както правиш като си болна от грип или друг заразен вирус.

D.D бързо да оздравява! Някакъв кошмар е в момента откъм болести.

# 612
Много благодаря Памперс!
Бавачката ги води в плейгрупа 2 пъти седмично,  откакто прочетох, че дечицата на някои от вас са с вирус го очаквах Sad

# 613
  • Bristol
Pampers, аз не виждам как работодател или NHS могат да изискват да се тестваш, ако тестовете са платени, ще стане революция тук 🤪 Освен да предлагат покриване на сметката за теста. А аз смъркаща и кашляща на работа винаги съм ходила. Мен хване ли ме, по 2-3 месеца кашлям като стар пушач, а никога не съм пушила. Затова и толкова се притесних от Ковид, когато се появи и казаха, че засяга дишането. Без да е Ковид, обикновен грип, ако ме засяга така, представи си Ковид...
Един от менаджерите натискаше да се отложи това пътуване до Бирмингам, заради неговия проект, не иска с други проекти да се разсейвам за момента. Даже няколко имейла размениха по този повод с офиса там, но накрая се предаде. Сега ми пише, че те може да помислят, че той ме е натиснал и заради него съм казала, че не съм добре 😂 То и аз това си помислих тази сутрин 😁

# 614
  • на малък остров в океана
Чак сега разбрах, че при вас тестовете са безплатни. В Ирландия само ваксините и PCR при симптоми са безплатни. Всичко друго си плащаме. Антигенните бързи тестове са по 3 евро, но поне ги има навсякъде. До тук десетина съм правила заради неразположения. За радост, всичките отрицателни.
Тук от началото на месеца сме без маски на работа и доста се качиха случаите. Но като цяло май леко се кара този вариант. Дано ни се размине де, че след 3 седмици за рождения ми ден отиваме до Милано и ще е тъжно да пропадне цялата организация.

Общи условия

Активация на акаунт