Магазин Sinsay - тема 3

• 51 247
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Искам да похваля този панталон. Стра-хо-тен! Отвътре е сатен, отвън е лек полиестер. Кройката е 5 звезди - става и за плоски и за изпъкнали коремчета, тъй-като отзад е с ластична талия. Ластикът не е зашит, но не шава, а и може да се коригира без проблем, при нужда. Цветът е много свежо зелено или цикламено розово. Купих си и от двата цвята размер Л. Отговаря на размера, но ластикът на единия е по-тесен с около сантиметър и половина.
Остава и сакото да е от същата материя и ще са ми летен фаворит! Ако някой си е купил сакото, да сподели, моля!

Не си давайте парите за следния модел сако:

Има го в четири цвята, включително и бежаво нюд, което е дадено като отделен модел. На практика сакото е направено от плат за чаршаф или покривка за маса. Толкова е зле... Confounded

Повече чорапи от Синсей, не купувам! Няма едни нормални чорапи! Като за китайци - малки, къси и тесни. Frowning1

Следното яке е три пъти по-голямо от размера, който очаквате. Конкретно поръчах Л/ХЛ. На практика е 3ХЛ - супер широко и обемисто! Качулката, иначе, е от хубав пух и материята е сатенена коприна, много приятен екрю цвят.

Балеринки 2 чифта - размер 38 отговарят на 38 (аз поръчах и 39 за всеки случай). Доволна. С гумена подметка са. Красиво стоят.
Домашни пантофи - екстра са. Подметката е мека, лесно потъваща.

И накрая една котешка тениска 100% памук. Много лекичка и мекичка. Размер ХЛ стои свободно, като Л.

# 286
Панталонът къс ли е или дълъг? Т.е. покрива ли глезените?

# 287
Дълъг е. Като за 1,70-80 височина (зависи с какви обувки). Ще го скъсявам и подгъвам аз.

# 288
Здравейте. Сигурно сте коментирали, но нямам възможност да чета назад, как си получавате кода за -15% при абониране за бюлетин? Абонирах се, но такъв код не идва на имейла.

# 289
Дадох поща в gmail и идва веднага. Мисля за mail.bg писаха, че се бави/има проблем.

# 290
В Gmail  ми е пощата. Сега направих нов акаунт и не идва.

# 291
В Gmail  ми е пощата. Сега направих нов акаунт и не идва.
А регистрира ли се за бюлетина ? Аз с г-мейл не съм имала проблем до сега. От настройки на профила ,също може да чекнеш,че искаш да получавал бюлетин. Търси и в спам,промоции и такива папки на мейла.
Само да вметна,че днес ми изписа че има код -20% за поръчки над 100лв. Та ,ако ше правите по-голяма поръчка , може да си запазите кода,който е -15%,само за нова колекция и не може да се комбинира с други намаления..и важи само 2 сесмици.

# 292
Да, регистрирах се за бюлетина. Търсих в спам, търсих с търсачката на пощата, няма.
Не, едно яке и един суитчър искам да поръчам и ми се щеше да ползвам кода, но явно няма да стане.

# 293
  • София
..и важи само 2 сесмици.
Наскоро установих, че не е с двуседмичен срок. Абонирах се на един имейл, не дойде код. После пуснах на втори имейл и там не дойде. И се сетих, че през декември в нетърпението си пак използвах 2-3 пощи. Намерих неизползван тогава код. Хвана без проблем. А новите кодове дойдоха на следващия или по-следващия ден. Ще си ги пазя за следваща поръчка. Joy В абв.бг са пощите.

amy_nka, тази котешка тениска я бях пропуснала. Joy И нова черна се е появила. Simple Smile

# 294
Някой поръчвал ли е колан да каже как са като качество. Харесала съм ето този и му се чудя https://www.sinsay.com/bg/bg/3697b-99x/pasek-k-si

# 295
Дойде ми кода и поръчах. Благодаря ви.

# 296
Днес ми дойде една поръчка. Аз лично харесвам дрехите като съотношение цена - качество. Не може за блузки по 10-12 лева да очакваме чудеса. Отделно аз съм бременна и съм станала 100 кила, за няколко месеца носене изобщо не ми се дават много пари за дрехи, още повече не ходя на работа.. обаче не мога да разбера как си правят размерите, изобщо не мога да ги преценя. Блуза L едва я обличам /и нямам предвид корема, просто в раменете и ръкавите…/, долнище L плувам в него..

# 297
Здравейте,
Някоя от вас да е поръчвала това яке? Как ви се струва? https://www.sinsay.com/bg/bg/6561j-82x/kurtka-k-si
И се чудя какво ще рече "Eco aware"?

# 298
  • Пеликания
Здравейте,
Някой има ли опит с връщането? Бях платила онлайн с карта, но картата вече не е активна и парите не могат да се върнат по тази сметка. Писах в контактната форма, но пращат един и същ имейл и нищо конкретно. Искам да знам дали може като заявя връщане дали мога да попълня нова банкова сметка или те автоматично прехвърлят парите?

# 299
Здравейте,
Някоя от вас да е поръчвала това яке? Как ви се струва? ....
И се чудя какво ще рече "Eco aware"?
Аз си го поръчах днес, отдавна го мислех ☺️ Струва ми се добър избор не само предвид цената, а и като модел е по-универсално, заради правата кройка, и това че няма качулка го прави да изглежда малко по-спортно елегантно. Цвета също много ми харесва. Дано да пристигне бързо, за да изкажа впечатления, но засега поръчката ми стои на изчакване.
 Eco Aware - мисля че означава, че е произведено с грижа за околната среда, от рециклирани материали.

Общи условия

Активация на акаунт