Магазин Sinsay - тема 3

• 51 180
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Някой може ли да ми каже ширината под мишниците на тези якета-размер ХХL ?
Чета мнения ,че са леко умалени.

# 421
Някой може ли да ми каже ширината под мишниците на тези якета-размер ХХL ?
Чета мнения ,че са леко умалени.

60 см.

# 422
И аз си поръчах яке, като това от рекламния банер, но в розово. Дано не ми е малко, някой беше писал, че са уголемени, и поръчах С, по принцип нося М. Дано не ми е малко, всъщност не искам да ми е свободно.

# 423
Мами,момчето ми има нужда от тънки пролетни долнища,но в сайта не мога да се ориентирам кои са такива.Вие как се ориентирате?От описанието на артикула не става ясно...Скоро бях в техен магазин,пълно беше още с ватирани дрехи 🤔

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 22:33 от believe_

# 424
Аз поръчвах миналата седмица Тези , които са по двойки - син и тъмно сив са по-тънки. Не им помя цената.

# 425
Получих якето, което беше от последната четвъртъчна промоция. Л ми е точно и якето е хубаво. Гледам, че сега всички са намалени с 30% (значи малко съм се минала, но пък в края на седмицата ще ми трябва) - нямам къде да ги държа, иначе бих поръчала още едно.

Тази торбичка, която е закачена за него, за какво служи? Опитах да натикам якето, но не става, няма как да се свие толкова...

Ако е удобно можете ли да измерите колко см е ширината под мишниците. Благодаря!

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 11:38 от Wild_Angell

# 426
https://www.sinsay.com/bg/bg/yx128-gld/kurtka-k-si
Момичета,да сте поръчвали това яке и въпроса ми е дали е умалено,както пишете за повечето артикули?Поръчах XXS за 14г. момиче,то и всичко друго е изчерпано като номерация....

# 427
Мами,момчето ми има нужда от тънки пролетни долнища,но в сайта не мога да се ориентирам кои са такива.Вие как се ориентирате,от описанието на артикула не става ясно?Скоро бях в техен магазин,пълно беше още с ватирани дрехи 🤔
Комплект от 3 бр са тънки.

# 428
alina_si за тези ли говорите?

# 429
# 430
Ако някой има интерес да види тези бодита

# 431
  • Стара Загора
Бихте ли споделили дали тази връхна риза е овърсайз и дали отговаря на номерацията, ако си е нормал фитинг?

# 432
  • София/Севлиево
Аз съм абсолютно разочарована от физическия магазин в Севлиево.Днес загубих около час в търсене на някакъв подходящ панталон.Харесах си едни дънки и най-големите-размер 42 ,не ми станаха.Всичко друго,което на пръв поглед ми хареса се оказа или с ужасна кройка или кофти материя.Все пак реших да взема летни чорапи за ММ и големия и на касата бях изненадана-нямат пос терминал.Май скоро няма да ги посетя...

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 19:59 от Елислава

# 433
  • Сливен
Имам поръчка от понеделник,нормално ли е трети ден да стои в процес на изчакване?
Това ми е трета поръчка ,при първите две не е имало такова нещо.

# 434
  • Popovo
Вчера поръчах от тези табуретки

https://www.sinsay.com/bg/bg/0039g-67x/puf-si
Въпросът ми е, някой има ли от тях или  виждал ли ги е на живо в магазин?
Нямаме магазин в нашия град, а отдавна ги гледам в сайта.
Вчера вече ги поръчах с кода, та по 22 лв излезнаха.Исках черни, но .....нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт