излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 914
  • 528
  •   1
Отговори
# 150
Егати важната компания, егати незрялото поведение...Да не го изключили от тайфата? Честно ли? Да не е на 15? Ти какво повече чакаш в тази връзка?  Този човек ти казва в прав текст, че си в дъното на класацията му по значимост. Той си живее ергенски, а ти си правиш илюзията, че имате сериозна връзка. Какъв контраст само! Щом ти не си му приоритет , изобщо няма какво да се говори повече. Виж нещата отстрани и  уважавай себе си, тегли чертата на това и почерпи, че си се отървала. Чак ме хвана яд за теб.

# 151
До някъде прочетох мненията.. Ами чак ми се догади от мъжа ти, авторке. Как може на теб да ти се стои във връзка с този човек? Да искаш да лягаш с него в едно легло, да споделяш хляба си с него? Не те е вързал още с дете, така че е много лесно да му покажеш вратата (ако живее при теб), или ти да се изнесеш от тях. Сви ми се стомаха само при мисълта, че той ходи, обикаля с компанията, вероятно се заиграва с колежката и после се прибира при теб. Не се поставяй на второ място, не му позволявай да те поставя на второ място. Той трябва да прави плановете си като включва най-вече теб, жената на сърцето му, в картинката, а не приятелите му и колежката. (Тук сама прецени коя му е на сърце). За мен тази връзка съществува само в твоята глава. Освободи него и най-вече себе си от нея. Не губи повече време с този мъж. Намери си половинката, която ще те обича истински.

# 152
  • Пловдив
А, не знам. Ние максимум по три дена сме били, но все пак зависи от работодателя. Grinning Ако иска да си отпочинат повече... Joy Този твоя да не е някое айти? 🙄
Почивките им нямат общо с работодател, правят си я сами, преди да се запознаем са ходили дори в Гърция заедно два пъти, но без съпругите, само мъжете им и колежките
Защо стоиш с този мъж? Който на практика ти е никакъв, ама ти му викаш "мъжа ми"????? Деца нямате.  Ако ти харесват игрички, давай, стой си в тази връзка. Може и да ти се получи. Той ясно ти показва, че не си му ти важната.

# 153
Така де, някакво несериозно гадже - "мъжа ми", жената, с която той се сваля - "негова приятелка".
Термините се употребяват погрешно.

# 154
  • София
Иначе жените им не им правели проблем за излизанията, ама единият хванат в крачка и се развежда Satisfied Прай му сметка колко е вярно и това.

# 155
В тая компания да не е като в онзи виц- 10 мъже и 10 жени, гасят лампите и кой когото хване... Е някой може да изреве, че няма ред, ама тва авторката не я топли. Като чета поясненията и, за тва се сещам.

# 156
Тоест ти си ок с тези отношения?!
Разбира се, че не съм, но отсреща ми казват, че това са нормални отношения и започнах да се чудя аз ли съм странна. Имала съм две сериозни връзки по няколко години и до сега не ми се е случвало човека до мен да има такива желания, поне не са ми казвали

Усещанията ти са правилни, а неговото поведение не е нормално. Отдръпни се от този мъж, нека види, че не ти му поставяш граници, а че той преминава твоите.
Само като куриоз ще спомена случай в работата на моя приятелка. Нейна колежка, не зная, явно е доста комплексирана и особена личност. Иначе хубава, умна, млада жена. Забърква се с двама колеги до степен жените им да разберат, и двамата се развеждат заради нея, живеят за кратко заедно първо с единия, после с другия, но тя не остава с никого от тях за постоянно. И такива птици ги има, авторке. В твоя случай, просто се отдръпни без разправии, защото за твоя мъж може да е нормално да се заиграва с разни жени, но нека разбере, че за теб не е!

# 157
Имам един познат- той идваше с нас на бира и пица, тя си излизаше с нейни компании...
Хем невинни бири, никога не е забивал жени от компанията.
Сега познайте какво стана- тя е с детето в родния град, а той е в столицата.
И после някой да ме убеди, че е хубаво да се излиза постоянно поединично..
Трупа се недоволство и напрежение, особено като те поставят на трето място, в случая на авторката.
Да бях на 30, досега да съм си обрала крушите, трия му снимките и дотам.. Особено ми е просташко да ме изолират на бар, да забива мацка пред очите ми, а аз да стоя, като лапнишаран и да търпя..
Случвало ми се е, та знам колко е унизително.

# 158
И аз се срещам (само на кафе и то пред много хора ) с бивши мнението ми че са ми били приятели не се е получило но не мисля да се отказвам да се виждаме .Сегашната с която живеем вече 8 години знае това не е показала че не е съгласна . Аз знам че сме само приятели без екстри -- така че е възможно ако можеш да си държиш панталона закопчан

# 159
  • София
В тая компания да не е като в онзи виц- 10 мъже и 10 жени, гасят лампите и кой когото хване... Е някой може да изреве, че няма ред, ама тва авторката не я топли. Като чета поясненията и, за тва се сещам.

Те вицовете са тръгнали от реалността.
Още преди над 25 г. бившият съпруг на сестра ми така държеше на една компания колеги и колежки. Оказа се, че те точно така купонясват. Правят си оргии, напиват се и си лягат, мъже с жени, мъже с мъже, баш както заварят. Задължително "разпускаха" веднъж седмично. В момента, в който на сестра ми й се изясни, той си завари всичко пред вратата и отгоре молбата за развод. След толкова години и още 2 опита за семейство, човекът продължава да ходи на сбирките с колегите. Интересно ми е след 10-тиба години, когато се пенсионира, дали ще си спретнат пенсионерски клуб.
За такъв тип мъже тези изживявания са като дрога, докато го вдигат.

# 160
  • Най-красивата страна
Значи той може да излиза с компания и с приятелки,а ти не,защото било различно?Да,различно е,защото тогава той ще е засегнатия.

Не се примирявай.Не се оставяй да те правят на маймуна.
Покажи му,че или ще си седне на задника или и ти ще си излизаш с когото си искаш .Както той има право,така имаш и ти.Това не са детинщини.Със сълзи и разговори нищо няма да постигнеш,трябват действия ,за да се усети.
Не си длъжна да седиш сама вкъщи и да страдаш,докато той се забавлява .
Събрали сте се ,за да бъдете заедно,а не за да си пак сама.
Ако си е намерил друга-да ти го каже,да не те мотае и да не ти губи времето.

# 161
Ами аз мисля, че е нормален акт жена приятелка на мъж, който е женен, да намери подходящи обстоятелства, в които да покаже, демонстрира, говори с жената на мъжа-приятел, уверена да остане че наистина са само приятели. То личи. Аз съм сигурна, че жените на майте мъжки приятели вече са се уверили, че фействително съм им приятел, че съм пичага. На разни събирания мъжете сами са си водили жените, за да видят, усетят. От друга страна аз съм най-важна за мъжа ми и ако кажа, че Мария ми е проблем например, тогава Мария си заминава.

# 162

Те вицовете са тръгнали от реалността.
Още преди над 25 г. бившият съпруг на сестра ми така държеше на една компания колеги и колежки. Оказа се, че те точно така купонясват. Правят си оргии, напиват се и си лягат, мъже с жени, мъже с мъже, баш както заварят. Задължително "разпускаха" веднъж седмично. В момента, в който на сестра ми й се изясни, той си завари всичко пред вратата и отгоре молбата за развод. След толкова години и още 2 опита за семейство, човекът продължава да ходи на сбирките с колегите. Интересно ми е след 10-тиба години, когато се пенсионира, дали ще си спретнат пенсионерски клуб.
То няма лошо по принцип в тези сбирки. И изобщо в излизанията, отворените връзки, стоенето затворени вкъщи и т.н. Важно е дали сте на едно мнение с половинката по въпроса и да не се лъжете.

# 163
  • Пловдив
Ама за толкова години тези колеги не се ли сменят? Какво става с бившите колеги? И какво става с новодошлите колеги, които не искат да участват в купона?

# 164
Сигурно са като братовчедката Ашли с готиното дупе. Не е баш братовчедка, но е с готино дупе.

Общи условия

Активация на акаунт