излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 901
  • 528
  •   1
Отговори
# 165
Няма новодошли колеги, първо се събрали мъжката част и после вкарали няколко колежки. Жената не е проблема, такива много, няма смисъл да говоря с нея и да се уверявам, само ще и вдигна самочувствието, и на нея и е ясно. Проблема е в човека до мен, пренебрегвайки емоциите ми. Оправдава се с факта че са колеги и никога няма да спре комунация с нея или да не я кани, щял да си загуби професионалния кръг и останалите от компанията, което аз не вярвам, те сами са си шефове, такава им е работата не зависят много от други

# 166
  • София
Не знам подробности, но работи на същото място и няма голямо текучество. Явно това е цедката за новите. Ако не участват,не ги приемат в колектива. Не знам. И не ме интересува.

Нарциса, то бива отвореност, ама чак пък всяка седмица и без да подбират. Wink

# 167
Е, как не подбират - подбират... колегите Joy

# 168
Чудесни колективи, много задружни и ефктивни както в работа си, така и извън нея. Особено извън. Адмирации😅😂

# 169
Ех, искам да съм шеф на такива. Трудно някой ще се реши да напусне и да се отцепи от колектива. Мечатая си за такъв тийм, тъкмо няма да плащам да ги обучавам как да работят в екип. Идеално просто, като едно истинско сплотено семейство (само дето мангизите са за мен), възползвам сечудесно от техните зависимости, които сами предлагат.

# 170
  • Great Britain
Отказах се да пиша.Всичко сте казали вече.Успех на авторката.

# 171
Авторката има нужда от сериозен самоанализ щом допуска подобно пренебрежително и обидно отношение и се чуди дали да се чувства зле от това е нормално.

# 172

Ако едноседмична ски почивка в общи апартаменти за теб е тиймбилдинг

Ей тук е проблема, да кажем излиза си с компанията, има и жени в нея - ок, няма проблеми. За въпросната колежка, също, да приемем са само приятели и Лени се вкарва в някви филми. Обаче да си зарежеш млада булка за цяла седмица и да идеш да се кефиш някъде, просто не върви. Дори да кажем са няква коч компания, забила се на някой язовир или в гората на палатки, къде на авторката няма да и хареса, пак не е много ок, но да кажем е разбираемо. Обаче на хотел или апартаменти с приятелка/и, къде цяла седмица ще се лигавят без външни хора- работата наистина отива на онзи виц, къде го писах малко по-назад.
Между другото след такова предложение от страна на ндп-то ми прищрака, че няма да я бъде тая. Да си зарежа новата приятелка на няколко месеца връзка и да отида да се развявам с ндп-то по морето, щеше да е край на отношенията ни. Обсъждали сме го след време и ми го е заявявала, че е нямало да ми пречи на приятелството, ама без нея. Съвсем категорично, то и аз бих постъпил по същия начин, ако трябва да съм честен.

# 173
Авторке, цени си младостта! Мъже - с лопата да ги ринеш. Може и на 40 да се омъжиш, но за човек, който те цени и иска да изживява моменти с теб. Не с други. Какво си се вкопчила в този, дето дори няма смелост да застане пред роднините си и да каже "Нея съм избрал, ще я уважавате!". Той щастлива жена до него няма да има. С която и да е, все ще има и друга, и сега няма да застава мъжки до теб пред близките си. А после няма да защитава и закриля децата ви. Събра ли си багажа, авторке? Какво чакаш? По-добре с този ще стане за малко, докато ти направи бебе, да си му вързана. После ще се върне всичко по старо му с компаниите. Ако не те зареже преди бебето. Че и ти разправя как харесвал колежката уж преди, и се чудел как да подходи! Как не ти е предложил да играете тримата, направо се чудя!

# 174
Нямах нерви да прочета всичките 12 страници, но ми стана интересно:
1) как се гаджосахте с твоя така наречен приятел/мъж ?
2) той от кога работи с тези колеги и Колежка ?
3) Тя омъжена ли е?
  Има ли възможност това тяхното(между колежката и твоят) да е било само дружеска закачка, а ти да си го тълкуваш погрешно? И за това компанията да не те приема? И смята, че си болезнено ревнива?
   Защо ТП не се е гаджосал с тази колежка, а с теб? Тя ли не го иска или ти му се натресе? Той на колко е години?
   За толкова начална връзка би трябвало да ви е хубаво заедно и да не поглеждате други.

Единствен съвет - отдръпни се. Самоанализирай се. И ако не откриеш грешка в своето поведение, го остави да реши той какво иска. А ти не се страхувай, че си престаряла и друг няма да намериш. И работИ върху самочувствието си - когато си уверена в себе си, няма да успеят да те манипулират.

# 175
Има вариант колежката да не го иска за гадже (само да се бъзика с него, защото й харесва вниманието), а той хлътнал до уши, все да наобикаля и пробва.

# 176
Има вариант колежката да не го иска за гадже (само да се бъзика с него, защото й харесва вниманието), а той хлътнал до уши, все да наобикаля и пробва.

И аз си го помислих. Тогава авторката да се замисли: дали колежката не го познава по-отдавна и да знае, че този човек не чини/ не струва. В такъв случай дали си заслужава да се бори за него? И за тази връзка?

# 177
Абе той и да струва, ако търчи с изплезен език след някоя жена и само чака знак, съфорумката какво търси с него? Достойнство, нещо?

# 178

Ако едноседмична ски почивка в общи апартаменти за теб е тиймбилдинг

Ей тук е проблема, да кажем излиза си с компанията, има и жени в нея - ок, няма проблеми. За въпросната колежка, също, да приемем са само приятели и Лени се вкарва в някви филми. Обаче да си зарежеш млада булка за цяла седмица и да идеш да се кефиш някъде, просто не върви. Дори да кажем са няква коч компания, забила се на някой язовир или в гората на палатки, къде на авторката няма да и хареса, пак не е много ок, но да кажем е разбираемо. Обаче на хотел или апартаменти с приятелка/и, къде цяла седмица ще се лигавят без външни хора- работата наистина отива на онзи виц, къде го писах малко по-назад.
Между другото след такова предложение от страна на ндп-то ми прищрака, че няма да я бъде тая. Да си зарежа новата приятелка на няколко месеца връзка и да отида да се развявам с ндп-то по морето, щеше да е край на отношенията ни. Обсъждали сме го след време и ми го е заявявала, че е нямало да ми пречи на приятелството, ама без нея. Съвсем категорично, то и аз бих постъпил по същия начин, ако трябва да съм честен.
Поздравявам те за което 😊 явно не ме е харесвал толкова, това е извода

# 179
Само мненията на авторката прочетох.
Не е за теб този. Бягай от него.
Намери си и ти приятели мъже. Може и секс с тях да правиш. Ако нещо мрънка му кажи, че не можеш само с него. То всеки ден леща не може. Имаш нужда от разнообразие.
Пък и секса ви куца. Дано нямате брак.
Пък ако имате, пак не е драма, поне деца нямате. Развеждай се.
Пък и ако те плюе пред близките си, какво има да му мислиш. Щом смята, че искаш да го ограничиш, докажи му, че не искаш. Разкарай го и му върни свободата.

Общи условия

Активация на акаунт