излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 890
  • 528
  •   1
Отговори
# 180
Лени, дано си направиш изводи за себе си, а не използваш темата като аргументи пред съквартиранта си.  И да се връзваш на неговите оправдания!

# 181
  • София
Такава компания не се събира и не ходи по екскурзийки в апартаментчета, само за да си пускат нишани без консумация. Да не бъдем наивни.

Да не говорим, че онзи даже признал, че друг от компанията спи с една от колежките, не знам дали е същият, дето ще се развежда, щото жената го хванала. Та да... Работата е кристално ясна.

# 182
Лени, дано си направиш изводи за себе си, а не използваш темата като аргументи пред съквартиранта си.  И да се връзваш на неговите оправдания!
Правя си изводи. Няма как да се вържа, той не се е оправдал, за него това е нормално и приемливо в една връзка, не вижда проблем

# 183
Мисля, че ще опита със забрани. Wink

# 184
Мисля, че ще опита със забрани. Wink
Не, насила любов не става, разбрах го вече

# 185
leni1, съжалявам че ще го кажа, но млад мъж на 30 години, с жена до себе си и да не прави секс поне 2 пъти в седмицата, значи го прави с някоя друга. Най-малкото това са физиологични потребности и щом в събота сутринта се събуди и не му се е приискало до теб, значи се е раздал предната вечер на някой "тиймбилдинг".
Казвам ти го директно, защото тук сме анонимни, ти си пуснала темата и явно търсиш отговори. Не знам дали бих била така директна с някой наживо, защото звучи ужасно.
Също така знам, че ти се иска някой да ти каже, че приятелят ти (по моите разбирания не ти е мъж) може да се промени относно излизанията навън. Добре, от опит ти казвам, че може. Може дори да се влюби в теб, защото сега не изглежда да е така. Може и да спре да се вижда с тази компания. Обаче пак няма да си щастлива.
Защото един човек като лъже, той ще лъже и после. Няма да е за същите неща, няма да е за жени, обаче ще те лъже. И даже може да те лъже за по-важни проблеми.
И от приятелите може и да се отървете, но от семейството му е слабо вероятно.
И пак той и семейството му ще са на първо място, а ти ще си на последно.
Това е почти невъзможно да се промени, съдейки от личен и чужд опит.
По-добре да си сама, отколкото с такъв човек, поне като се появи правилният ще си свободна.
Разбира се, винаги ще се намерят хора, даже тук във форума, които ще те съветват да не пускаш клона преди да си хванала другия, да се забавляваш, даже и ти да си хванеш любовници,  обаче не всички жени са такива. Ти ми изглеждаш като да си с други морални ценности.

# 186
Не бих издържала да ми се случва нищо от описаното.

# 187
leni1, съжалявам че ще го кажа, но млад мъж на 30 години, с жена до себе си и да не прави секс поне 2 пъти в седмицата, значи го прави с някоя друга. Най-малкото това са физиологични потребности и щом в събота сутринта се събуди и не му се е приискало до теб, значи се е раздал предната вечер на някой "тиймбилдинг".

Дори да се е раздал неколкократно вечерта, без значение дали на тиймбилдинг, или с благоверната, но ако един 30-годишен при събуждане не е в бойна готовност (чиста физиология), то значи или той има проблеми, или жената до него съвсем я няма.
Съжалявам, но това е истината.

# 188
  • Пловдив
Сий, ще ме извиняваш, ама и без жена до себе си, на 30 мъжът се събужда в бойна готовност. Тоест ако не е в бойна готовност сутрин, не жената е проблема. Да спрем да ги обивняваме тия жени за всичко.

# 189
Мда, явно е решил, че може да я върти на малкия си пръст.
И живее с нея защото му удобна. Сигурно само тя чисти, готви и пере.
Ако тя не го разкара, той скоро ще и бие шута.

# 190
Сий, ще ме извиняваш, ама и без жена до себе си, на 30 мъжът се събужда в бойна готовност. Тоест ако не е в бойна готовност сутрин, не жената е проблема. Да спрем да ги обивняваме тия жени за всичко.

Абе, така е. Ама и ако въпреки жена до себе си, не е в бойна готовност, то... Изводите са ясни.

# 191
  • Пловдив
Да не е глупав? Кой ще готви, чисти, пере и прочие битовизъм? Ще си хойка както иска и с когото иска и на нея ще и казва, че тя не може, за него е нормално.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 20:42 от Янтра

# 192
Да не е глупав? Кой ще готви, чисти, пере и прочие битовизъм? Ще си хойка както иска и с когото иска и на нея ще и казва, че тя не може, за него е нормално.

Ще намери някоя, която му е по-интересна. Поне за момента. И ще я разкара.
Но иначе го признавам. Нагъл е. Очебийна е изневярата, но нагло отрича. Явно смята авторката за глупачка.
Авторката да започне с неговите номера. Да спре да чисти, готви, пере. Само за нея си да го прави. Да излиза често. Но без него. Да го видим какво ще и каже.

# 193
  • Пловдив
Ама за какво да се занимава с него и да си губи времето? Ако имаше деца да се опитва да го възпитава и да се бори. Сега е свободна, да се изнася.

# 194
Защото ние жените сме патици и докато хубавичко не се настрадаме, няма да оставим въпросния тровник.
Даже няма да се учудя, ако авторката, която все пак звучи като интелигентен човек, види приятеля си на калъп с колежката, той й каже "не е това, което си мислиш" и тя пак намери за какво да се хване, та да остане.

Общи условия

Активация на акаунт