излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 840
  • 528
  •   1
Отговори
# 255
Така е. Но пък не е задължително да си "дащна" с всеки, който ти хареса или който те е харесал. 

# 256
Казвам само, че няма нищо срамно в кекса.
.  Е даде ама се прави внушение за обратното и то от няколко човека. Едва ли не който не го прави е нещастен, комплексар, сектант и още подобни бяха изредени. Безразборният секс не е рецепта за щастие.Какво значи да обичат мъжете и секса? И мъжете обичат жени както и обратното - напълно нормално. Това да го правиш само във връзка,а не с всеки, който ти хареса не виждам защо води до дадените по-горе квалификации. В България е пълно с красиви жени и всеки мъж се заглежда дори и обвързаните, но до там 1 поглед само. То ако всеки хукне след някого, който му хареса физически не знам до къде ще я докараме. Ама явно там е голямото щастие та е пълно с разводи и деца с разделени родители. Мен ме провокира това, че в много теми се обяснява на плачещи съфорумки как този мъж не ставал понеже бил женкар, а тука излиза, че ако е жена няма проблем да го прави същото даже носи щастие.

# 257
Така е. Но пък не е задължително да си "дащна" с всеки, който ти хареса или който те е харесал.
А това кой всъщност е казал, че е задължително?
Лудото нечетящо Ленче пак дойде Musical Note

# 258
А това кой всъщност е казал, че е задължително?
Лудото нечетящо Ленче пак дойде Musical Note
.  Потребителките го казаха. Който не е такъв човек значи е нащастен, комплексар и другите подобни изредени по назад.

# 259
Чувствам се като даскалица в помощно училище. Колко пъти още трябва да питам кой го е казал?

# 260
В интерес на истината нямам чак толкова много бройки, но такива налагани "норми" винаги са ме вбесявали. Било задължително да имаш връзка, за да правиш секс, в кой век живееш? И като си свикнал, така ще правиш и във връзка, какви са тея глупости. Маронс, наричат те сектант и т.н, не защото не правиш "безразборен" секс, а защото налагаш твоите виждания и всичко друго е нередно, неморално. Пак казвам след като наричаш едва ли не к...., ще си понесеш и твоето.

# 261
А, много моля.
Наричам го сектант, защото има определени виждания за вършенето на домакинските задължения от жената и за секса. Даже талибаните нямат такива разбирания.

# 262
Нарциса прочети по-назад и ще разбереш кой го е казал. Jane не налагам нищо. Това, което казах е пречупено през моите възгледи. Не гледам с добро око на  хора търсещи секс за една вечер или правещи го с всеки, който им хареса. Както и изпитвам уважение към такива, които искат връзка,семейство, любов, романтика и т.н. За мен е признак на самоуважение. Другото го виждам като консуматорство. Изключвам хора на по 20г. Говоря за зрели хора.    п. с нарциса това са ваши внушения, а не мой разбирания.Не харесвам готованци, които ги мързи да си приготвят храна или изчистят независимо от пола. Аз си чистя, пера си дрехите и готвя(доколкото мога понеже не ме бива много) и абсолютно никога не съм искал жена да го прави вместо мен докато аз пия бира и гледам мач. Обаче съм бил с жена, която й е проблем да измие 4 чинии нищо, че аз съм напазарувал и направил вечеря.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 10:05 от marons

# 263
  • София
В интерес на истината нямам чак толкова много бройки, но такива налагани "норми" винаги са ме вбесявали. Било задължително да имаш връзка, за да правиш секс, в кой век живееш? И като си свикнал, така ще правиш и във връзка, какви са тея глупости. Маронс, наричат те сектант и т.н, не защото не правиш "безразборен" секс, а защото налагаш твоите виждания и всичко друго е нередно, неморално. Пак казвам след като наричаш едва ли не к...., ще си понесеш и твоето.

И аз така, защото всъщност съм бая придирчива. За сметка на това обаче, съм си взела макса от всяка една бройка. Не ми пречат нито тези с многото, нито онези с малкото. В крайна сметка, като човек не одобрява нещо, не ходи да го прави и не са събира с хора, които го правят. Но някой да си налага своя морал над всички, наистина си е фанатично. А лепенето на обидни квалификации си е точно това. Все едно обратното, да започнем да наричаме фригидни и импотентни всички хора, които държат сексът да се прави единствено във връзка.

# 264
Пак се извинявам, но Marons, след като знаеш, че телефонът ти започва поста с точка, защо не направиш нещо по въпроса?
Така, ако се "стараеш" и във връзките ...

# 265
Пак се извинявам, но Marons, след като знаеш, че телефонът ти започва поста с точка, защо не направиш нещо по въпроса?
Така, ако се "стараеш" и във връзките ...

Голям мерак да се обяснявам.Защото писах от вторият ми телефон,който е доста нисък клас и го ползвам само за разговори.И къде отиде да свързваш някаква точка с връзки? Голяма злоба изпитвате някои хора май.

П.С Лъвица фригидността и импотентността особено второто са здравословни или психически проблеми и не прави чест да се подиграва човек,който ги има.Независимо от пола понеже има и фригидни жени. Това не е свързано с морал,ценности и възгледи на даден човек.

# 266
  • София
Е щом ти харесва защо не?
Така го казвате все едно харесвате всеки втори по улиците.
Аз доколкото съм забелязала по себе си и по близките ми, "всеки който ти хареса" не е особено голяма бройка.

# 267
Е щом ти харесва защо не?
Така го казвате все едно харесвате всеки втори по улиците.
Аз доколкото съм забелязала по себе си и по близките ми, "всеки който ти хареса" не е особено голяма бройка.

А ако някой толкова ти харесва и си допадате няма ли да търсиш връзка?Това харесване се изчерпва с един секс ли?Ако ти е толкова приятно с някого ще искаш най-малкото да прекарваш повече време с него,а не да се виждате само за секс.

# 268
  • София
Не винаги на човек му е до връзки, колкото и да не можеш да го схванеш.
И някой може много да ми харесва физически и като човек и като начин на мислене, но да имаме различен лайфстайл.
 Може да си имаш дългогодишно сексдругарче и да не сте във връзка, пък много моралната ти приятелка примерно да е в нова връзка на 6 месеца...накрая не е ясно моралните ли неморалните ли са навъртяли по-голям километраж.

Имам чувството, че бъркате тесногръдието с морал.

Живота е много шарен, това че се опитвате да вкарате всички във вашите си рамки и раздавате квалификации нито  говори за висок морал, нито за висок интелект.

# 269
Не винаги на човек му е до връзки, колкото и да не можеш да го схванеш.
И някой може много да ми харесва физически и като човек и като начин на мислене, но да имаме различен лайфстайл.
 Може да си имаш дългогодишно сексдругарче и да не сте във връзка, пък много моралната ти приятелка примерно да е в нова връзка на 6 месеца...накрая не е ясно моралните ли неморалните ли са навъртяли по-голям километраж.

Имам чувството, че бъркате тесногръдието с морал.

Схващам аз не се тревожи. Само не схващам как с някого толкова много се харесвате и правите секс,че и дългогодишно и в един момент сте решили,че искате връзка и започвате да си търсите партньор и като го намерите какво става със секс другарчето,с което вече имате някакви приятелски отношения + секс и явно има привличане между двамата?Или само вече на по кафе ще се виждате? И не е до километраж въпроса.Сега ако някой през 2 месеца влиза във връзки си е негов проблем. Общо взето консумация както казах - бягане от задълженията и отговорностите на връзката или семейството понеже е по-лесно и колкото и локуми да се разтягат  все тая. Много морално да си правиш секс с другарчето и да излизаш по срещи да си търсиш партньор понеже рано или късно ще го направиш.А другарчето може и да са другарчета. 

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 11:43 от marons

Общи условия

Активация на акаунт