Всякакви въпроси относно пералнята - тема 13

• 62 871
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • На брега на реката
Писала съм и друг път, че при мен, тъмните дрехи, леко изсветляха, докато ползвах двете фази на Миле. Откакто си закупих контейнери и ползвам пак техни препарати /течния за цветни и прахообрания за бели/, нямам никакъв проблем. Пера хавлии и чаршафи на 60 С, а дрехи на 30 или 40 С.

# 136
Да фазите определено избелват дрехите малко, което за черни дрехи е доста зле.

# 137
  • Велики Преслав
Да фазите определено избелват дрехите малко, което за черни дрехи е доста зле.
Но пък за светли материи е страхотно 🙂

# 138
  • На брега на реката
За светли, но цветни дрехи, ползвам също течния, но за бяло или почти бяло, само прахообрания им препарат. Хвалила съм го и друг път в темата. Бялото е искращо бяло. Откакто го пробвах, не го заменям с нищо. Вярно, че е скъпичък, но пък доста време карам с 1 кутия, та не е болка за умиране!

# 139
2 фаза доколкото знам е избелител,  подобен на белина , не перилен препарат .

# 140
2 фаза доколкото знам е избелител,  подобен на белина , не перилен препарат .
От TwinDos-а? Казаха ми, че е течен препарат за бяло пране. Още не съм отворила кашончето с подаръка от пет бутилки, трябва да погледна какво точно пише. Обаче, ако е само избелител, за изпиране ще е нужен друг препарат, а никой нищо такова не каза.

# 141
Фаза 1 е препарат за пране, Фаза 2 е нещо като белина. Когато изберете Бяло ги смесва, когато изберете Цветно взима само от Фаза 1 и все пак избеляват леко.

# 142
  • Козлодуй
Аз все още отключвам пералнята с връвчица. Смазването не помогна. Освен да сменим ключалката както ми изпрати линкове Петя но тук е малък град дали ще намерим майстор за такава операция не зная Simple Smile

# 143
Ще се намери майстор, но можете да видите от кой вид е, да я поръчате и да си я смените сами.

# 144
  • Велики Преслав
Аз пък мисля, че и сами ще се справите. Няколко болта и букса. То няма какво да се сгреши

# 145
  • Козлодуй
Да бе - нали е свързано с програматора за да заключи като започне програмата - твърде е модерна за да я сменяме сами тя даже може още да е в гаранция защото си спомням че ми я удължиха на 5 години след регистрация в сайта на LG Simple Smile

# 146
  • Велики Преслав
Ох, простете, ама не ви схващам логиката. Вие и махнахте капака за да и вържете връв към сегашната ключалка, а сега 1 букса и 2 болта ви мъчат?!

Ами свързана е с една проста букса. Тя е така направена, че кабелите няма как да се сбъркат.

Както решите.

# 147
  • Козлодуй
НИкакъв капак не махам и не болтовете са проблем а свързването с програматора за да се заключва като започне

# 148
  • Велики Преслав
Нали ни обяснявам, свързване няма. Има една букса с три проводника на нея, като продницине и самата букса да направени така, че няма как да се сгрешат, защото са направени така, че да млизат само в едно положение.
Нещо подобно на това. Вие мислите ли, че можете да я сложите по 2 начина. Със същия принцип е, но друг вид

# 149
Щом е в гаранция, просто се обадете в сервиза. При положение, че не искате вие да се занимавате, не виждам как ще намерите някаква помощ тук, що се отнася до замяната на тази част. Викнете си техник да установи проблема и да го отсрани. Иначе, ето пример .

Общи условия

Активация на акаунт