Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 113)

• 47 512
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Още като видях снимката на Миси и си помислих : "Ханде , пак прави платена реклама на Дефендъра." Joyв следващия момент влизам в инстаграм и виждам хаштага под снимката Joy Хандемий, четем те вече като бял лист. Joy

Скрит текст:
Аз имам добри новини - бях писала  по-рано, че мъжът ми има двама колеги украинци , които от години работят в България, в четвъртък тръгнаха за Украйна , първоначално мислеха да се включат в бойните действия, но впоследствие са размислили (което и според мен е по-правилното решение), не са влизали в страната, на границата са посрещнали жените и децата си и от неделя са в България със семействата си. 🤍

# 571
# 572
Фотосесия за Vogue Man

# 573
# 574
  • София
Керем изглежда уааау! Heart Eyes
Има промяна във визията определено - харесва ми. Скъсил е косата и брадата, направил е пак мускули (без да е прекалено). Изглежда ми подмладен. Но в погледа му се чете някаква носталгия и тъга (лично мнение). Аз съм от тези, които не обичат да търсят Керем в отраженията на снимките на Ханде и обратното, подкрепям и Налбантова относно това, че те са актьори и ни показват това, което преценят, и няма как да знаем това техните погледи ли са или не. Но си споделям мнение. Стислам палци всичко да е наред и при двамата. Hands Pray

Пу, да не им е уроки!!! Flowers Four Leaf Clover

# 575
Най после 🙏 Успех 🍀

„Вече текат преговори. След малко ще замина за Америка. Не мога да отида от началото на пандемията и там ще имаме срещи с моя мениджърски екип. Наистина искам да бъда в красиви истории, в които вярвам.”

# 576
Честита Баба Марта момичета!
Бъдете здрави, румени и засмени.
Вярвайте че ще имаме добри новини за нашите. Те се обичат и любовта им ще победи всички пречки.

# 577
Подмладен изглежда Heart Eyes
2021

2022

# 578
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

С пожелания Баба Марта да донесе на вас, вашите любими хора и на нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бюрсин крепко здраве, усмихнати делници, споделено щастие и ведро пролетно настроение!  Свят пълен със споделена любов, свят без пандемии и войни! Честит празник!

И още малко от Керем Бюрсин:

Бъдете щастливи! Gift Heart

# 579
Представям си как се вълнува Керем, че отново ще се събере със семейството си, ще гушне Тео, ще прегърне кака си и батко си. Ще се види с приятелите си ( искам снимка с Мат Макгори) и най вероятно ще запише интервюто с Джъстин Балдони. Ще играе голф с майка си и баща си. А защо не и да заснеме нещо в Щатите. Лелеее а пък ако това се случи не знам. Нещо се развълнувах сякаш аз ще ходя в Америка. 😁
Знам, че той много иска международна кариера и стискам палци да се получи, а и с неговият английски...

# 580
Толкова подмладен ми изглежда, че цял ден не коментирам нищо във връзка с това списание, защото бях убедена, че е нещо старо. 🤣🤣🤣
Наистина изглежда страхотно с тази визия. 🔝🔥

# 581
Визия МКДж 👌🖤
Винаги е като пушка но сега никой не му дава над 30 г...😏

# 582
Честита Баба Марта и от мен!
Пожелавам здраве и добро настроение на всички в групата!

# 583
  • София
От инстаграма на Керем.
Цитат
Отново дойде времето…
Започваме с такъв невероятен екип на @vogueturkiye!! И сензационен екип, който събра снимките! Надяваме се, че всички ще се насладите.
Благодаря ви!
@underarmour ИМА ОЩЕ

Едно много интересно фенско мнение. 

Това е по повод на едно негово изказване...

Керем днес е невероятно активен в Туитър. Питат го феновете, задават му въпроси, радват му се, а той с желание им отговаря. Шегува се с неговите фенове. Това при него се случва много рядко. Има настроение. Щастлив е.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 18:26 от БлагаВест

# 584
От сторито на Керем

Заслужаваше си чакането
Този фото сесия на Керем е страхотна. Той изглежда великолепно.

Общи условия

Активация на акаунт