На море в Турция - тема 73

• 75 102
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
book@teztour.bg  - Аз резервирам чрез този емейл.

# 211
  • Beyond the Frontiers
Тез тур отдавна работят с краен клиент и директно. Офис имат в София, на бул. Мария Луиза, където винаги е бил.

Кристал, моля да ми напишете, къде точно е тази информация за часовете на чартърите. Аз нямам представа, така че ще ми бъде полезно.
И на вас може да не ви се е случвало промяна, но аз имам всяка седмица пътуващи с чартър например в момента за Египет и въпреки обявения час 9:00, всяка седмица е различно... Не случайно в офертите на сайтовете си има изречението, че полетното разписание може да се промени. Включително и при Тез тур.

# 212
  • Sofia
Галактик, информацията се подава към летището и не е обществено достъпна. Да, часовете подлежат на промяна и това е ясно на всички. В конкретния случай, първоначално в този ден полетът е бил вечерен и не е търпял промяна. За някои това може да е незначително, за мен е важно. Много разводнихме темата, за което се извинявам на всички. Simple Smile

# 213
  • Beyond the Frontiers
Галактик, информацията се подава към летището и не е обществено достъпна. Да, часовете подлежат на промяна и това е ясно на всички. В конкретния случай, първоначално в този ден полетът е бил вечерен и не е търпял промяна. За някои това може да е незначително, за мен е важно. Много разводнихме темата, за което се извинявам на всички. Simple Smile

Т.е. вашият агент няма как да  има достъп до тази информация и си служи само с предварително подадената. Предварителните часове се посочват задължително във всяка оферта.
Няма практика авиокомпаниите да се отчитат пред туристическите агенции. Нито пък летищата. Информацията за полетите се потвърждава седмица преди отпътуване. С това боравим всички агенции.

Смятам, че разговорът ни е много полезен за всички. За да стане ясно, как точно се случват нещата и какво може или не да направи един туристически агент.

# 214
  • Стара Загора
В темата по-напред прочетох, че препоръчвате Емералд. Избрах си почивка от тази агенция, но мимоходом погледнах и мненията за нея. От последните 3 месеца са ужасно недоволни.
Моля, коя агенция да ползвам? Предлаганите почивки са едни и същи от няколко агенции. Коя да избера?

В никакъв случай Емералд! Не стават! Много некоректни! Отказаха ми почивка в последния момент миналото лято! Бях писала подробно за неволите си! Собственикът Асен Хитов е много арогантен!
Единственият български туроператор, който съм ползвал досега / с едно изключение тази зима/в последните 10 години е Емералд.
Не съм имал досега нито веднъж оплаквания от тях.
Но искам да кажа, че избора на агенция е като при всеки друг избор.
За едни една агенция е перфектна, за други пълен провал- зависи от гледната точка, в повечето случаи изключително субективна.
И никой , освен ако не работи нищо, а по цял ден лежи не е застрахован от грешки.
За мен не  е толкова важен избора на тур оператор, а избора на ЛИЧЕН ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ, на който Вие да имате доверие. Защото адвокатската кантора, в която работи Вашият адвокат може да е най-слабата на света, но какво от това, за Вас той е най-добрия. Или личния Ви лекар, на когото имате доверие и следвате без значение в коя болница работи и дали тази болница се харесва или не на някой и т.н.
Затова според мен си изберете агента, на който да се доверите , а не агенцията.
Защото ако той е читав човек за него няма да има неважен клиент и отношението му към Вас ще бъде като към единствен клиент. Много по-различно е общуването с него отколкото, когато отидете в агенция и никой не познавате....

Роже, изключително много уважавам вашето мнение и с интерес следя публикациите ви, но при Емералд проблемът е в собственика Асен Хитов, който отказа автобуса за Анталия за нашата дата, защото цитирам: "Омръзнало му от недеволни клиенти, които все мрънкали! Не си струвало да се занимава с автобус до Анталия, след като печелел само 20 лв на човек!" Вие много добре знаете, че това не е така, и за това казвам че поведението му е арогантно! В този случай личен туристически агент няма как да ми помогне, след като собсвеника на фирмата няма отношение към туристите и отказва автобуса! Колкото и да са добронамерени агентите работещи в Емералд, няма как да отговарят за действията на шефа си! За това си позволих да кажа, че Емералд са некоректни и не ги препоръчвам!

# 215
Tihomira Fereva, нормално да има недоволни клиенти, като не взимат мерки . Аз  не обичам организираните пътувания и избягвам агенциите като цяло, но Емералд със сигурност е в дъното на личната ми класация и бих ги избрала само в наистина краен случай.

# 216
  • Sofia
Галактик, мисля че много добре ме разбрахте. Когато първоначално полетът е обявен в късен час, без последваща промяна, това означава ли, че агентът е броил мухите, вместо да си провери информацията?

# 217
  • София
Мен пък точно Тез тур ме разочароваха... Звъня по телефона, питам за конкретен хотел, нямали го в предложенията. Пиша им през фейсбук страницата имали го... в крайна сметка имате или не, решете се. Запазихме отново с Емералд, бяхме с тях 2019та, нямаше проблеми, чувала съм и преди за арогантното поведение и си имам едно на ум. Сега с резервацията беше много лесно, бърза комуникация, даже договора си го подписах с Евротръст, не съм мръднала от стола за да завърша целия процес, което за мен е огромен плюс.

# 218
  • София
Почивката, която съм избрала се предлага освен от Емералд и от VS Travels и от TOP TRAVELS.
Коя агенция бихте ми препоръчали? Ако имате впечатления за тях, бихте ли ги споделили.
Благодаря за предните коментари.

# 219
Абакс нали уж не работят с крайни потребители, а само с агенции?

# 220
Последни новини за Селектум Сиде!
Не знам дали е заради войната, но според мен има общо, хотелът ще отвори на 01.06.2022г 🥴
Изобщо не исках да сме в първите няколко смени, но явно ще сме 😏

# 221
  • Sofia
Не знам дали е заради войната, но според мен има общо, хотелът ще отвори на 01.06.2022г 🥴
Опс, това беше една от чуденките ми за почивка през май. Загледах го защото е нов, а и в началото на сезона цената му беше добра.

# 222
  • Beyond the Frontiers
Почивката, която съм избрала се предлага освен от Емералд и от VS Travels и от TOP TRAVELS.
Коя агенция бихте ми препоръчали? Ако имате впечатления за тях, бихте ли ги споделили.
Благодаря за предните коментари.

Емералд имат техни програми, т.е. са туроператор.
Другите са агенции, т.е. препродават.

Абакс нали уж не работят с крайни потребители, а само с агенции?
Да. Не работят директно с краен клиент. Скоро трябва да имат сайт, където да се виждат всички техни агенти като списък и на карта.

Tihomira Fereva, наистина ви го е казал това? В очите? Лично аз съм била свидетел на подобни коментари от собственика на една друга голяма българска фирма...Така че не ме изненадва, но поне не е било пред клиент.

# 223
  • Пловдив
Това е риска на нов хотел.За това е добре поне следващата година да се посети докато персонала се напасне.Чета и за Мега Сарай нещо закъсват и те с ремонта.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 20:07 от slavei4e

# 224
Ние купуваме самостоятелно пътуване от Синева травел. Така ми е по лесно. Доволна съм, никакви забележки, даже само положителни неща мога да кажа. 😂Комуникацията ни е само телефон, емайл, банкови преводи. За съжаление в Бг големите фирми просто казват "Преценен риск ", а потърпевшия е обикновения човек, който се чуди как да си пусне 7 дни отпуска, и чака с нетърпение. Бих била бясна, ужас, Много тъпо отношение, но го има във всяка сфера. Друг е въпроса, кой как го представя 🤐

Общи условия

Активация на акаунт