На море в Турция - тема 73

• 74 995
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, може ли мнение за Gural Premier Belek? За първи път ще ходим в Турция и сме с момче на 5. Кога е по- подходящо като време- юни или септември? В хотелската част или във вилите е по- хубаво, заслужават ли си стаите с излаз към басеина, алл. инк. добър ли е, има ли вносен алкохол, готина ли анимацията за деца. Много въпроси станаха, но последно препоръчайте агенция- искаме със самолет
Един от много добрите хотели. Имам клиенти, които почиват в него години наред. Категорично отказват да го сменят, а пробваха Нирвана, Глория...Дори и миналата година въпреки проблемите и като цяло общия спад в нивото на услугите дори в топ хотели, тук всичко беше наред. Само анимацията не е толкова сериозна като преди, липсваха вечерните шоута. Тази година може и да ги върнат.
Много благодаря!

# 436
Имам питане- някой посещавал ли е освен Сакликент и  Tloss, Yaka selale park, Gizlikent ? Заслужават ли си ? Колко време да им отделим ? Къде в района има зип лайн и къде има кални бани?
Също търся препоръки за ресторанти във Фетие и Олюдениз, че имаме и годишнина, докато сме в района.
Препоръки и за заведения в Чанаккале. Там мислим да посетим военноморския музей+ крепостта. Има ли нещо друго, което е препоръчително да не пропускаме?
В Измир ще имаме 2 нощувки . Tам съм набелязала Агора музей , Асансьора и разходка до него от хотела. Мислим подобаващо внимание да отделим и на Истиние парк. Препоръка за заведения и забележителност , която непременнно трябва да се види? Обмисляме още дали да ходим и до музея на колите в Торбъ.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 15:22 от iren11

# 437
Я каква новина и то точно от А1. Намаляват цената на минута на 59 ст, и цената на мегабайт на 99 ст
Ти да видиш, ама има ли условие да акт добавката за Турция, която бе по 3 лв или 6, забравила съм вече. Ама това ще има под условие, най вероятно . Да кажем да си преп договор  след датата на актуализация на цените и такива.

# 438
  • Варна
Здравейте. Тази година ще почиваме в Сиде -Diamond Premium. Искаме да отидем една вечер на шоуто в Land of Legends. С автомобил сме.Видях,че са около 50км разстояние,но въпросът ми е друг. Има ли къде да си оставим колата на паркинг наблизо? Благодаря
Мел, има подземен безплатен паркинг, като в моловете . Просто трябва да намерите входа с навигацията. Понеже има и друг вход за гости на хотела. По спомен в сряда няма нощна програма, имат почивен ден, така че щом ще пътувате от 50 километра трябва да проверите. Ето тук може да задавате всякакви въпроси директно, дано сега работят.

https://thelandoflegendsthemepark.com/en/

# 439
Здравейте, исках да попитам, някой дали е ходил в Бодрум в края на май , на4алото на юни, дали е достатъ4но топло морето за  къпане или басейните към хотелиъте съ6то?

# 440
Здравейте на всички, записвам се да следя темата. Никога не сме били на море в Турция и с ваша помощ се надявам да поправя тази грешка.
Можете ли да ми кажете кои тур оператори бихте ми препоръчали ако искам да отида на организирана почивка?

# 441
Здравейте,
до сега все през агенция и със самолет сме ходили на почивка. Били сме доволни, но тази година имаме желание да отидем на почивка с кола, тъй като цените вече са доста по-високи. Единственото ни притеснение е дългия път, затова моля тези от вас, които са пътували с кола до курорти не по-далеч от 1300 км. (от София) или горе долу не по-далеч Фетие (т.е. всички курорти преди това), ако може да ми препоръчате къде е да отидем. Както и от къде сте минали. Опитах се да открия 2-3 разказа от предходни години, но нещо не успях. Важно ни е плажа да е хубав (даже ми се иска да е много хубав, с кристално чиста вода), хотела да е ол-инклузив (като не държим да е нещо много лукс), децата са големи, така че детските забавления вече не са на дневен ред (вървим към дискотека Smile).
Благодаря ви предварително.

# 442
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,
до сега все през агенция и със самолет сме ходили на почивка. Били сме доволни, но тази година имаме желание да отидем на почивка с кола, тъй като цените вече са доста по-високи. Единственото ни притеснение е дългия път, затова моля тези от вас, които са пътували с кола до курорти не по-далеч от 1300 км. (от София) или горе долу не по-далеч Фетие (т.е. всички курорти преди това), ако може да ми препоръчате къде е да отидем. Както и от къде сте минали. Опитах се да открия 2-3 разказа от предходни години, но нещо не успях. Важно ни е плажа да е хубав (даже ми се иска да е много хубав, с кристално чиста вода), хотела да е ол-инклузив (като не държим да е нещо много лукс), децата са големи, така че детските забавления вече не са на дневен ред (вървим към дискотека Smile).
Благодаря ви предварително.

До Анталия и околностите са около 1300км с кола. Аз бих заложил на хотели в този район. Избягвайте дати за връщане между 20.09 до 10.09 защото тогава са гастарбайтерите в обратна посока и понякога се чака на граница повече от 16 часа.

# 443
  • Варна
didu, имате предвид от 20.08 до 10.09 или от 10.09 до 20.09?

Отделно искам да попитам в Кушадасъ много ли е жега август месец. Искаме да резервираме в Aqua Fantasy Hotel за една седмица. За първи път ще ходим в Турция и съм доста неорентирана. Целият август до към 6ти септември ни е възможен за семейната почивка и се колебая дали да резервирам за август или първите дни на септември

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 16:30 от Faith

# 444
  • Sofia, Bulgaria
didu, имате предвид от 20.08 до 10.09 или от 10.09 до 20.09?

Отделно искам да попитам в Кушадасъ много ли е жега август месец. Искаме да резервираме в Aqua Fantasy Hotel за една седмица. За първи път ще ходим в Турция и съм доста неорентирана. Целият август до към 6ти септември ни е възможен за семейната почивка и се колебая дали да резервирам за август или първите дни на септември

Ако нямате ученик бих предпочел 10.09-20.09 цените са по ниски водата е чай, говоря за района на Анталия. Кушадасъ е хубаво място, но не може да се мери с Анталия. Аз дълги години посещавах Кушадасъ и околностите, след като пробвах Анталия в Кушадасъ не сме стъпвали Simple Smile. За жега юли месец е най-топло, но да кажем поне за нас е поносимо въпреки 40-45 градуса. Климатик за колата е задължителен ако ще ходите по това време Simple Smile. Реално докато нямахме ученик винаги сме ходели седмицата около 22 септември водата е прекрасна цените са ниски.

# 445
  • Варна
С двама ученици сме в тинейджърска възраст. Затова и избрахме този хотел - заради големия аквапарк и още един в близост.

Аз по-скоро не разбрах кой е периода, в който се връщат гастарбайтерите и се чака много на границата.

# 446
Периодът е август месец и до средата на септември, дълъг е защото различните държави и провинции започват училище по различно време.

# 447
  • Русе
С двама ученици сме в тинейджърска възраст. Затова и избрахме този хотел - заради големия аквапарк и още един в близост.

Аз по-скоро не разбрах кой е периода, в който се връщат гастарбайтерите и се чака много на границата.
Три години сме почивали в последните дни на август, до към 1-2 септеври. Не сме чакали на границата. До тогава са се изнесли. Ден-два преди това е бивало лудница. Например синът ми миналия август на 26-ти чакаха 8-9 часа. Това лято ще се прибираме на 28/29-ти август. Не ми се мисли колко ще чакаме. Ама кат не искаха седмица по-късно да почиваме...
А най-добре беше през август 2020 г. - бяхме единствени на границата. Grinning

# 448
Хаха  viki 74 и ние така 1 Ва кола. Август 2020 г., избор и на гише. На 27. 08 2021 чакахме около 1, 5 час, между двете граници. Това обаче в 2 часа през нощта. Бяхме се приготвили за 12 часово чакане-цял багажник храна, вода,сокове. Така ни предупредиха на излизане на 14.08

# 449
  • Русе
Хаха  viki 74 и ние така 1 Ва кола. Август 2020 г., избор и на гише. На 27. 08 2021 чакахме около 1, 5 час, между двете граници. Това обаче в 2 часа през нощта. Бяхме се приготвили за 12 часово чакане-цял багажник храна, вода,сокове. Така ни предупредиха на излизане на 14.08
Казваш разковничето е да се мине през нощта. И ние досега все към 12-1 часа през нощта сме бивали на границата.

Общи условия

Активация на акаунт