На море в Турция - тема 73

• 75 009
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Моля, мнения за този хотел в Белек WORLD & LINKS GOLF HOTEL 5*

# 421
  • София
Здравейте, моля за препоръка и за нашата почивка Simple Smile За първи път в Турция и тотално начинаеща по темата. Аз плюс две деца на 13 и 8, може със самолет, може и автобус. 7 нощувки началото на август. Държа на забавления за децата, така че аквапарк май е задължителен. Не сме много по плажа, така че и да е далече, или пък да не е хубав, не е проблем. Бюджет 3 - 3,500лв. Благодаря!

# 422
Здравейте, моля за препоръка и за нашата почивка Simple Smile За първи път в Турция и тотално начинаеща по темата. Аз плюс две деца на 13 и 8, може със самолет, може и автобус. 7 нощувки началото на август. Държа на забавления за децата, така че аквапарк май е задължителен. Не сме много по плажа, така че и да е далече, или пък да не е хубав, не е проблем. Бюджет 3 - 3,500лв. Благодаря!
Виж този хотел Atlantique Holiday Club, близо до Кушадасъ.
https://www.booking.com/hotel/tr/atlantique-holiday-club.bg.html … p;type=total&

# 423
  • София
Sisilia, след като плажа не Ви е приоритет отивайте в Granada Luxury Belek, ето Ви сайта  на хотела https://www.granada.com.tr/luxury-belek-en
и Вие, и децата ще бъдете във възторг от почивката си.
Обърнете се към някоя от тур.агенции и те ще Ви дадат цени за автобус и самолет.
Гранада Белек е истински рай за малки и големи

# 424
  • Велико Търново
Здравейте. Тази година ще почиваме в Сиде -Diamond Premium. Искаме да отидем една вечер на шоуто в Land of Legends. С автомобил сме.Видях,че са около 50км разстояние,но въпросът ми е друг. Има ли къде да си оставим колата на паркинг наблизо? Благодаря

# 425
Търся бюджетен хотел независимо къде в Анталия.

# 426
  • София
Я каква новина и то точно от А1. Намаляват цената на минута на 59 ст, и цената на мегабайт на 99 ст

# 427
  • София
Yettel/Telenor мисля че имат най-тъпите условия за роуминг.
Мисля да си купя карта с интернет на летището в Анталия. Правила съм го за други дестинации и ми беше много спокойно да не се съобразявам с трафика/wifi обхват.

# 428
Актуално мнение за Айвалък? Евентуално препоръка за хотел?

# 429
  • Beyond the Frontiers
Актуално мнение за Айвалък? Евентуално препоръка за хотел?
Musho подходящ за спокойна почивка. Много доволни клиенти имам от него.

# 430
Здравейте, дали дестинации като Кушадасъ и Бодрум са подходящи за началото на юни? Ходила съм в Анталия по това време, но обикновено там вече е доста топло и приятно…

# 431
А някой знае ли дали автобусите за Егейските курорти все още се качват на ферибота или минават по моста в Чанаккале?

# 432
Здравейте, може ли мнение за Gural Premier Belek? За първи път ще ходим в Турция и сме с момче на 5. Кога е по- подходящо като време- юни или септември? В хотелската част или във вилите е по- хубаво, заслужават ли си стаите с излаз към басеина, алл. инк. добър ли е, има ли вносен алкохол, готина ли анимацията за деца. Много въпроси станаха, но последно препоръчайте агенция- искаме със самолет

# 433
  • София
А някой знае ли дали автобусите за Егейските курорти все още се качват на ферибота или минават по моста в Чанаккале?

Още не е почнал сезона мисля, тия дни ще се разбере.

# 434
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, може ли мнение за Gural Premier Belek? За първи път ще ходим в Турция и сме с момче на 5. Кога е по- подходящо като време- юни или септември? В хотелската част или във вилите е по- хубаво, заслужават ли си стаите с излаз към басеина, алл. инк. добър ли е, има ли вносен алкохол, готина ли анимацията за деца. Много въпроси станаха, но последно препоръчайте агенция- искаме със самолет
Един от много добрите хотели. Имам клиенти, които почиват в него години наред. Категорично отказват да го сменят, а пробваха Нирвана, Глория...Дори и миналата година въпреки проблемите и като цяло общия спад в нивото на услугите дори в топ хотели, тук всичко беше наред. Само анимацията не е толкова сериозна като преди, липсваха вечерните шоута. Тази година може и да ги върнат.

Общи условия

Активация на акаунт