На море в Турция - тема 73

• 75 137
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Да попитам колко време се лети от София до Анталия?
1 час и 35-40 минути
Благодаря!

# 136
  • Пловдив
Здравейте,пътешественици!
Прочетох половината минала тема и сегашната,за да се ориентирам в обстановката и избора на хотел. Обмислям да пътуваме 2ма възрастни в периода 28.06-03.07. Търся хотел, който да е adults only или поне да има обособена такава по-спокойна част. Бюджет - 4к. Нямам претенции за курорт, но бих се радвала ако успея да го съчетая с обикаляне на забележителности, обичаме да наемаме кола при почти всичките ни пътувания.
Разгледах и много харесах Utopia World, който беше подробно описан от Роже (благодаря,Роже), определено ми хареса страшно много, но май е по-скоро за когато почиваме с децата.
Харесах и cullinan golf & resort, но съм изпузнала момента с ранни записвания и не ми се дават толкова пари вече.
В Турция съм била само в Истанбул,така че където и да отида, стига да има забележителности в близост, ще е нова за мен.
С две думи, от толкова четене,пак опирам до вас - може ли да ми препоръчате хотел, който отговаря на изискванията ми, другото на което държим, е да им акачествена и разнообразна храна.
Благодаря на отзовалите се!
П.С. ще пътуваме със самолет

Вижте тогава Мармарис .Там е за обикаляне.Хубав хотел е https://www.booking.com/hotel/tr/aqua-marmaris.bg.html?label=gen … l;type=total&

# 137
  • Beyond the Frontiers
Или Кушадасъ, Ефес е нещо, което трябва да се види...Висок клас хотели:
TUI BLUE EPHESUS
PALOMA PASHA RESORT
CLUB MARVY BY PALOMA

# 138
  • Русе
TUI BLUE EPHESUS
PALOMA PASHA RESORT
CLUB MARVY BY PALOMA
Това бившият Аква фентъзи ли е?

# 139
TUI BLUE EPHESUS
PALOMA PASHA RESORT
CLUB MARVY BY PALOMA
Това бившият Аква фентъзи ли е?
Аз съм с впечатлението, че са два различни хотела, които ползват аквапарка на Фентъзи. Даже мислех да питам, ако се реша за там в кой хотел е по-добре да запазя.
За сега клоня към Vogue Бодрум, най-вече защото детето тази година става на 11 и ще го броят там вече за възрастен.
Само се колебая за периода началото на юли или началото на септември, когато цените са по високи или от средата на Септември, когато цените са по-ниски но ме е шубе времето да не е кофти за водни приключения. При втория вариант обмислям + 2-3 дни в Бодрум на по-иконамичен хотел или апартамент,за да се разходим. Гледах и разходки с корабче, допаднаха ми.

# 140
  • Пазарджик
Здравейте, момичета. Огележдаме се за хотели в Турция тази година. Имаме дете на 5 год и ни се ще да е някоя по близка дестинация. С хубав плаж, пясъчен и плитка вода без вълни. Гледахме хотел GRAND BELISH до Кушадасъ с фирма VAYA. До сега сме почивали само в Гърция и нищо не знам Турция. Ще трябва и с преспиване да го организирам т.к не знам дали малката ще издържи толкова път.

# 141
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, момичета. Огележдаме се за хотели в Турция тази година. Имаме дете на 5 год и ни се ще да е някоя по близка дестинация. С хубав плаж, пясъчен и плитка вода без вълни. Гледахме хотел GRAND BELISH до Кушадасъ с фирма VAYA. До сега сме почивали само в Гърция и нищо не знам Турция. Ще трябва и с преспиване да го организирам т.к не знам дали малката ще издържи толкова път.

Този хотел не става ще се разочаровате от Турция, намерете друг.

# 142
Благодаря на всички! А мислите ли,че utopia world е подходящ за двойка?
Писах на акватур за оферта,но не получавам отговор. Къде другаде мога да се пробвам за резервация?

# 143

И аз на този хотел бях се спряла. Ще се радвам на предложение за хубав плаж и подходящ за деца на 6г и 8г

# 144
  • София

И аз на този хотел бях се спряла. Ще се радвам на предложение за хубав плаж и подходящ за деца на 6г и 8г

Добрите хотели с най-хубав плаж са Батихан, Атлантик, Флора Гардън, Палм Уингс. С що годе хубав са Корумар, Палм Уингс Ефесус, Ричмонд, Аква Фентъзи. Май са това....като за пръв път препоръчвам Батихан на единия плаж и Палм Уингс Ефесус на другия. Щях Корумар да спомена, ама за него май няма места вече. Относно детето...ако сте със кола няма да го усети пътя. С рейс на всеки 3-3,5 часа се спира за по 15-20 до 30 мин., като тия спирания през тоя интервал са точно две, останалите са през много по-кратко време, на граница, на ферибот, веднага след ферибот има почивка. С дете на 7 пътувахме една година, не усети пътя, вярно кротко дете е, вашето ако е по-палаво ще трябва да прецените.
Лелееее забравих Seven Seas....за мене това е най-добрия хотел в Кушадасъ.....обаче кофти плаж и риби налитащи като за олио в Кауфланд.

# 145
  • София
Здравейте, ще ми препоръчате ли хотел в Турция, по-наблизо до София, не чак към Анталия и Кушадасъ? Ако може и с хубав плаж. Благодаря!

# 146
  • София
Миналата година ходихме с петгодишен и бебе на 9 месеца до Кушадасъ, пътувахме през нощта на отиване и не усетиха пътя, без нощувка. На връщане нямаше как да е нощем пак, но също нямахме проблеми с децата.
Като хотел, ние бяхме в Батихан и сме много доволни, но не сме търсили или очаквали лукс. Плажът е хубав, въпреки че ходехме късно следобяд, през деня по сенките на басейните предпочитаме. Храната ни хареса, пързалките са точно като за петгодишен да си ходи сам да се пуска (огромен + за мен!!!), същия този младеж още споменава огненото шоу от анимацията и неговите приятели батковците и каки от баровете. Онзи ден се разсърди като разбра че ще ходим на друго място тази година. По отношение на децата им давам 1000 точки, особено предвид следващата ни почивка в България.
Обаче си е стар и позахабен хотел, стаите не мога да кажа че са топ. Ъпгрейднаха ни и бяхме в огромна фамилна стая, много чиста, но си личи че мебелите са по-стари, лобито също не е шармантно и луксозно като на големите хотели в Анталия. То и цената не е разбира се.
Със сигурност има и много по-хубави хотели в Кушадасъ, Батихан става ако търсите добре смазана машина така да се каже. Аз лично не предпочитам нови хотели, искам да знам къде отивам и какво се случва там, да има големи дървета за сянка, да си знаят хората какво правят.

# 147
  • Пазарджик
А може ли да ми кажете през агенция или самостоятелно да резервираме. В Гърция сме си резервирали само всичко.

# 148
А може ли да ми кажете през агенция или самостоятелно да резервираме. В Гърция сме си резервирали само всичко.
Дали през агенция или не – всеки решава за себе си. В първи пост има много информация.

# 149
  • София
Здравейте, ще ми препоръчате ли хотел в Турция, по-наблизо до София, не чак към Анталия и Кушадасъ? Ако може и с хубав плаж. Благодаря!

Единия е най-близо, другия е най-далеко. По-близо от Кушадасъ е Крапец

Общи условия

Активация на акаунт