На море в Турция - тема 73

• 75 109
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Да си повторя пак питането. След като Селектум Сиде няма да работи през май, чуденката е между следните хотели:
Pine beach,
Kaya Belek,
Spice hotel,
Belek Soho beach 
и Swandor topkapi Лара.
Спирам се на тях заради по-краткия трансфер. По принцип предпочитаме къщички и избягвам мастодонти, на този критерии отговарят Pine beach и Belek soho, за последния малко ме притесняват разнопосочните отзиви, които прочетох. Иска ни се хотелът да е спокоен, зелен, с добра храна и хубав плаж. Не държа да е топ локация, даже ако е "в нищото" би било предимство. Само възрастни сме, без деца. Ще съм благодарна на всички, които се включат с мнения. Прекрасен ден на всички! Simple Smile

# 226
  • София
И аз не обичам огромни хотели, но в Анталия сякаш голяма част са такива. Чакане по асансьори, опашки, много ми е неприятно ☹

# 227
  • Sofia, Bulgaria
Последни новини за Селектум Сиде!
Не знам дали е заради войната, но според мен има общо, хотелът ще отвори на 01.06.2022г 🥴
Изобщо не исках да сме в първите няколко смени, но явно ще сме 😏
Това е риска на нов хотел.За това е добре поне следващата година да се посети докато персонала се напасне.Чета и за Мега Сарай нещо закъсват и те с ремонта.

Може ли малко повече информация за този ремонт, имам резервация след средата на юни, не ми се ще да бъда изненадан неприятно Simple Smile

# 228
Последни новини за Селектум Сиде!
Не знам дали е заради войната, но според мен има общо, хотелът ще отвори на 01.06.2022г 🥴
Изобщо не исках да сме в първите няколко смени, но явно ще сме 😏
Това е риска на нов хотел.За това е добре поне следващата година да се посети докато персонала се напасне.Чета и за Мега Сарай нещо закъсват и те с ремонта.

Може ли малко повече информация за този ремонт, имам резервация след средата на юни, не ми се ще да бъда изненадан неприятно Simple Smile

Ние сме за средата на юни. Писах им имейл с няколко въпроса и те бързо отговориха. Питах кога ще отворят, защото бях разбрала от туристически агент, че няма да е 01.04, а на 01.05, но те ме застреляха с 01.06 😵💫 Питах за актуални снимки след реновацията и казаха, че тя още тече и веднага щом са готови, ще обновят инфото на сайта. Там вече има качена и допълнена концепция за лято 2022г. И другото, което питах, ще има ли бебешки колички под наем, казаха да, но още не могат да кажат на каква цена ще се отдават.

# 229
  • Beyond the Frontiers
По принцип в Анталия съм била винаги през месец май. Според мен е супер спокойно без значение на хотела. Може би по-хладното време и вода, както и това, че децата са на училище, е основната причина.

Относно ремонтите: рискови са май месец и началото на юни. Нещо много трябва да се обърка, че да не смогнат до средата на юни да отворят и реално да изгубят пикови като натоварване периоди. Съмнявам се верига като Селектум да има проблем.

# 230
  • Стара Загора

Tihomira Fereva, наистина ви го е казал това? В очите? Лично аз съм била свидетел на подобни коментари от собственика на една друга голяма българска фирма...Така че не ме изненадва, но поне не е било пред клиент.

Galactic Voyager , лично ми го каза (по телефона), аз съм от Стара Загора и по тази причина нямаше как да отида до офиса на Емералд,  след като разбрах за отказа на автобуса за нашата дата, звъннах до фирмата и разговарях с него. Аргантността му стига и по-далече. Стана въпрос и за ковида (заради който туристическите агенции много пострадаха), и аз казах че ние трябва да си предвидим бюджет и за тестове на отиване и на връщане, на което Асен Хитов ми каза: Ваксинирайте се, за да ви е безплатно!

# 231
  • Beyond the Frontiers

Tihomira Fereva, наистина ви го е казал това? В очите? Лично аз съм била свидетел на подобни коментари от собственика на една друга голяма българска фирма...Така че не ме изненадва, но поне не е било пред клиент.

Galactic Voyager , лично ми го каза (по телефона), аз съм от Стара Загора и по тази причина нямаше как да отида до офиса на Емералд,  след като разбрах за отказа на автобуса за нашата дата, звъннах до фирмата и разговарях с него. Аргантността му стига и по-далече. Стана въпрос и за ковида (заради който туристическите агенции много пострадаха), и аз казах че ние трябва да си предвидим бюджет и за тестове на отиване и на връщане, на което Асен Хитов ми каза: Ваксинирайте се, за да ви е безплатно!

Ами: Без коментар.
И аз си имам някой сблъсъци там, но не е тук мястото.

# 232
Не отпаднаха ли тестовете за Турция от април?

# 233
Oтпаднаха още от този месец , но не и за влизане обратно към България. Надявам се и тях да отменят , докато дойде време за почивка.

# 234
  • Beyond the Frontiers
Oтпаднаха още от този месец , но не и за влизане обратно към България. Надявам се и тях да отменят , докато дойде време за почивка.

Има доста натиск от туристическия бранш в тази посока, защото това удря входящия туризъм. Чета че доста от професионалните организации "ровят" в тази насока.

# 235
  • Русе
Абе, и на мен преди месец от местна агенция по повод екскурзия до Истанбул ми казаха(ама с такава увереност),че до края на март ще отпаднат тестовете, но ще видим. Иначе ще трябва да даваме по 250 лири отгоре. Да не говорим, че не ми се ще там да си правим тестове. Поне да върнат старото правило да се тестваме в рамките на 24 часа след завръщане. Следейки процента положителни проби в Турция си мисля, че вече трябва да е в оранжева зона. Какво се назлъндисва нашата госпожа министър?
А по повод ваксиниране, за да пътуваме - когато си търсех местна агенция до Истанбул на единият телефон, на който звъннах ме попитаха дали сме ваксинирани. Казах, че не сме. Последва назидателен отговор: "Е, как така искате да ходите на екскурзия, след като не сте ваксинирани?!!!" Close

# 236
Здравейте,

Много се колебая между Papilon Belvil Belek и IC Hotels Green Palace Lara. Някой може ли да наклони везните? Основните критерии са ми да има занимания за 4 г. дете, сравнително плитък плаж и вкусна храна. Благодаря предварително!

# 237
  • София
Кой курорт е подходящ за почивка в средата на май? ЗА двама възрастни, със самолет? Да препоръчате и хотел?

# 238
  • София
По принцип По това време всички препоръчват Анталия за май месец.
Тази година сякаш пролетта закъсня и се чудя дали около 13 май ще е ок или водата ще е много студена все още или по-добре след 20. Избягвам силното слънце и ако е много топло не ми е ок.

# 239
A в Дидим как е в средата на май ?
И друго питане: Всички ли хотели 4 звезди имат аниматори за деца?

Общи условия

Активация на акаунт