На море в Турция - тема 73

• 75 088
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Не отпаднаха ли тестовете за Турция от април?
Oтпаднаха още от този месец , но не и за влизане обратно към България. Надявам се и тях да отменят , докато дойде време за почивка.

Отпаднаха ли? Вчера се обадих на Пегасус, като ги попитах дали изискват тестове все още?
Те ми отговориха, че "все още" изискват. Тъй, като в края на тази седмица имам пътуване до Анталия.
Дали е истина или не....не знам, наистина.

# 256
  • Някъде в Европа...
Oтпаднаха още от този месец , но не и за влизане обратно към България. Надявам се и тях да отменят , докато дойде време за почивка.

Отпаднаха ли? Вчера се обадих на Пегасус, като ги попитах дали изискват тестове все още?
Те ми отговориха, че "все още" изискват. Тъй, като в края на тази седмица имам пътуване до Анталия.
Мисля, че само за сухопътно преминаване на границата отпаднаха, но не и за въздушно...

# 257

Мисля, че само за сухопътно преминаване на границата отпаднаха, но не и за въздушно...

Може и така да е. Не знам. Преди да направя теста, ще им се обадя пак.

# 258
  • Beyond the Frontiers
Пълното облекчаване важи за преминаване на сухопътните граници.
При влизане по въздух все още се иска тест или ваксина. Очакването е и това да отпадне скоро - все пак започва сезонът.

# 259
  • Германия
Записвам се тук, още сме в чуденка какво да правим това лято. Но да ви следя за идеи.

По принцип винаги сме ходили със самолет(директно от Германия летим), но тази година ще си бъдем лятото в БГ и може би с колата, но сме от Северна България и с 3 деца( едното бебе)...пред голяма дилема сме. На бълг.черноморие ми излиза почти колкото хотел в Турция, а като знам Ол инклузивът в БГ...

# 260
  • Стара Загора
Пълното облекчаване важи за преминаване на сухопътните граници.
При влизане по въздух все още се иска тест или ваксина. Очакването е и това да отпадне скоро - все пак започва сезонът.

При влизане в България от Турция през сухопътна граница нали все още се изисква тест?

# 261
Да, на влизане в България искат тест.

# 262
  • Русе
При влизане в България от Турция през сухопътна граница нали все още се изисква тест?
Да, на влизане в България искат тест.
И май няма изгледи в близките 2 седмици за отпадне. Cry

# 263
Здравейте!
След дъжд качулка е моята работа, ама да питам😊 Резервирах през Onex tur за Adalya Elite Lara със собствен транспорт, но сега чета лоши отзиви за агенцията. Има ли някой пътувал с тях, коректни ли са? Да не стане да бием 1200км от Варна и в хотела да няма резервация 🤨, че и такъв отзив имаше.

# 264
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!
След дъжд качулка е моята работа, ама да питам😊 Резервирах през Onex tur за Adalya Elite Lara със собствен транспорт, но сега чета лоши отзиви за агенцията. Има ли някой пътувал с тях, коректни ли са? Да не стане да бием 1200км от Варна и в хотела да няма резервация 🤨, че и такъв отзив имаше.
Оплакванията са свързани основно с обиколните програми и съответно екскурзоводите. Не мисля, че имате причина за тревога при резервация на хотел със собствен транспорт.

# 265
  • София
Здравейте!

Не се напрягяй допълнително. И без това е свирено, само си образуваш нерви. Просто чакай денят "Х" и пълни куфара с добро настроение. Ще ти кажат 1-2 души, че имат еди какъв си проблем с тая агенция и ще се спаружиш тотално и още оттук ще тръгнеш мрачна е ще се взираш във всяка неуредица /ако въобще има/.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 10:18 от valerko

# 266
Лоши новина за Селектум Фемили Сиде - няма да отвори и юни месец, най рано началото на юли.
Добрата новина за резервиралите там - местят ни в Селектум Фемили Белек без доплащане Simple Smile

Та някой има ли скорошни отзиви от Селектум Фемили Белек?

# 267
  • София
Сега разбрах защо селектум фемили Белек е на stop sale за някои дати. Мислех да го запазвам ама май ще се откажа, ако ще е пълно с българи 😬
Може ли информация дали основният ресторант на спайс е само със закрита част или има и отворена? Заради пандемията предпочитам да има опция за хранене на открито.

# 268
  • Пловдив
Лоши новина за Селектум Фемили Сиде - няма да отвори и юни месец, най рано началото на юли.
Добрата новина за резервиралите там - местят ни в Селектум Фемили Белек без доплащане Simple Smile

Та някой има ли скорошни отзиви от Селектум Фемили Белек?
Пратиха ли ви официално ,че ще сте в Белек?Защото малко ме съмнява как ще побере хотела толкова хора.Хайде българите не мисля ,че са много,но си спомням ,че руснаците и други чужди агенции го промотираха доста.Ще стане пълна лудница юни там.

# 269
  • София
Сега разбрах защо селектум фемили Белек е на stop sale за някои дати. Мислех да го запазвам ама май ще се откажа, ако ще е пълно с българи 😬
Може ли информация дали основният ресторант на спайс е само със закрита част или има и отворена? Заради пандемията предпочитам да има опция за хранене на открито.
И.И.,  надявам се, че няма да ги преместят в Селектум Фемили Белек, защото ако ще е така и аз ще се откажа.
Поради твоята причина и това, което казва Славейчето- изключително много руски туристи бяха резервирали този хотел. Резервирах Селектум Фемили Белек като резервен вариант ако случайно Cullinan Belek не успеят да отворят до 21 юни, когато започва резервацията ни, ама..... май ще  я анулирам скоро ако се потвърди тази новина.
И ще се надявам, че ако Cullinan Belek не отвори нас пък ще ни прехвърлят в Мардан Палас или в краен случай Титаник Белек, а не в някоя скромна петорка....
Galactic Voyager може да каже най-добре дали е вярно или не.
Колкото до Спайс Белек и ресторанта И.И. не се притеснявай.
Спайс Белек има една от най- хубавите тераси на открито на основния ресторант от хотелите в Белек. Голяма е, и доста красива с многото дървета и зеленина  в нея. Сутрин за закуска /западната и част/ и вечер / цялата/ е супер. През деня не е за обяд на нея, защото жегата си е голяма и няма климатици на открито Simple Smile
Ето и малко снимки от откритата част на ресторанта.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт