На море в Турция - тема 73

• 75 040
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Правите ли застраховка отмяна на пътуване и заслужава ли си според вас спрямо покритите рискове? Около 4,5 % от цялата сума излиза.

# 391
  • София
Правите ли застраховка отмяна на пътуване и заслужава ли си според вас спрямо покритите рискове? Около 4,5 % от цялата сума излиза.
Аз задължително правя застраховка отмяна пътуване. 3.5% е от сумата при Лев инс, като върху дължимата сума за застраховката получавам допълнителна отстъпка от 10%. И при положение, че съм платил 6 000лв. само за хотелско настаняване за лятната ни почивка без самолетните билети, мисля, че тези 200лв. отгоре са нищо в сравнение със спокойствието, че ако не дай се боже нещо се случи и не може да пътувате ще си възстановите парите.
Но всеки си преценя за себе си дали си заслужава...

# 392
  • Някъде в Европа...
Тази година направих за пръв път (пътувам с ТА), най-вече заради Ковид тестовете преди тръгване (те пък ги махнаха 🤣, но знае ли се до септември..). Иначе не съм правила досега...

# 393
  • Beyond the Frontiers
Стойността е между 2.6 и 6% според датата на пътуване, възраст и т.н.
Аз съм в пъти по-спокойна, когато клиентът има тази застраховка.
В интерес на истината до сега 2 пъти съм имала клиенти с активирана такава в последните 2-ве години, и всичко е ок. Няма финансова загуба за тях.

# 394
  • София
Много благодаря за мненията. Сега ще пробвам направо онлайн да направя.

# 395
  • Beyond the Frontiers
Много благодаря за мненията. Сега ще пробвам направо онлайн да направя.
Още един довод. Ако нещо стане...здравословно...не зависите от съчувствие от страна на туроператора.
П.П. за съжаление прекалено много хора спекулират с това.

# 396
Здравейте, тази година и аз за първи път съм решила да почивам със семейството в Турция. Ще бъдем двама възрастни с две деца - на 10г. и 2 г. В тази връзка моля за препоръка за хотел  - предпочитаме хубав пясъчен плаж, аквапарк за децата и прилична храна. Бюджет 3000-3500 лв. без транспорт, за средата на юли.
Гледах Selectum Family Resort Belek както и Spice and Spa Belek, но бих разгледала и други предложения които попадат в изискванията ми по горе.

# 397
  • Пловдив
Здравейте, тази година и аз за първи път съм решила да почивам със семейството в Турция. Ще бъдем двама възрастни с две деца - на 10г. и 2 г. В тази връзка моля за препоръка за хотел  - предпочитаме хубав пясъчен плаж, аквапарк за децата и прилична храна. Бюджет 3000-3500 лв. без транспорт, за средата на юли.
Гледах Selectum Family Resort Belek както и Spice and Spa Belek, но бих разгледала и други предложения които попадат в изискванията ми по горе.
Не съм сигурна дали парите ще ви стигнат за юли за тези хотели?Ако сте решили запазвайте.

# 398
  • Русе
Elenka Elenka,в Палм уингс Ефесус анимацията беше отлична. Но имам наблюдения отпреди пандемията.

# 399
  • Пловдив
Здравейте,избрали сме хотел Spice Hotel & Spa - Белек, Анталия за почивка началото на юли.Две семейства сме - с деца на 3 и 10 години.Прочетох мнението от първия пост,но е от преди 4 години.Има ли някой с по-скорошни впечатления?
Интересува ме как е плажът, стаите дали са чисти и просторни , имаш ли право на вечеря в а ла карт ресторантите след резервация и такса или там всичко се заплаща отделно.
Всякаква информация би ми била полезна.
Благодаря!

# 400

Вижте този линк и мисля, че цената е много добра за хотел, като Селектум Фемили:

https://www.stayforlong.com/hotel/tr/selectum-family-resort_bele … um=search_desktop

# 401
  • До морето
Здравейте, бърз въпрос - ако трябва да сравнявате кой хотел бихте избрали Гюрал Премиер Белек или Роял Сегинус Лара?
Има ли някой, който е бил и в двата?

# 402
Скрит текст:
Вижте този линк и мисля, че цената е много добра за хотел, като Селектум Фемили:

Deniz Myumyun 695518 благодаря за линка. През destinia и directbooking.ro излиза дори още по изгодно за периода, който аз гледах- 16-23 юли. Сега заглеждам и Hotel Papillon Belvil Белек. Ако някой може да го сравни с Selectum Family Resort Belek много би ми било полезно.

# 403
Скрит текст:

[/spoiler]

Deniz Myumyun 695518 благодаря за линка. През destinia и directbooking.ro излиза дори още по изгодно за периода, който аз гледах- 16-23 юли. Сега заглеждам и Hotel Papillon Belvil Белек. Ако някой може да го сравни с Selectum Family Resort Belek много би ми било полезно.
[/quote]

Аз, като цяло най вече търся хотели по този начин чрез Trivago, шведския вариант. Проверих и чрез destinia и трябва да ви кажа, че на мен ми излезе космическа цена в порядъка на 6000 лева, обърнати от шведски крони, разбира се.
По отношение на сравняването на горните 2 хотела най добре, ще ви помогне Роже.
Аз и в двата хотела не, съм бил. Живот и здраве, ще сме семейно в хотел Selectum Luxuru Resort.
Успех в търсенето и незабравима почивка през юли Ви желая.

# 404
Здравейте,

Извинявам се предварително, че не съм добре подготвена по темата "На море в Турция", но е толкова необятна.
Ходила съм един единствен път в Кушадъсъ преди 10 тина години и много ми допадна, сега съм решила да отидем заедно с дъщеря ми.
Ще пътуваме сами двете (тя е на 10), предполагам че ще резервирам през агенция програма с чартърен полет, бюджетът ни е към 3000 -3500 лв. Та, моля, преоръчайте хотел без значение локацията подходящ за сама жена с дете, който би бил с фокус към забавление за детето на пример - дискотеки, разни работилнички, спорт, клубчета и т.н. анимации, не държим толкова на Аквапарка, че тя е малко страхлива, но все пак ако го има би бил бонус.

Благодаря сърдечно на отзовалите се. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт