На море в Турция - тема 73

• 75 972
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
За този хотел в Кушадасъ не намирам коментари  SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE .  https://www.orient99.com/early_booking/early_kusadasi/view/hotel … 5&oid=1508721

Някой да го е посещавал? Няма никаква зеленина и сянка, даже и около басейните наяма чадъри дори и около басейните. Някои дати с verso вече са запълнени местата и са спрени от продажба

# 496
Някой отсядал ли е в Leda beach hotel в Сиде http://m.ledabeachhotel.com/?

# 497
Здравейте, да се похваля и аз с първата си самостоятелна резервация за Selectum Family Resort Belek, през directbooking. Малко смело се хвърлих, защото досега не сме пътували с кола в Турция изобщо а пък до Анталия си е доста път. Ще бъдем двама възрастни с две деца - на 10г. и на 2г. Прочетох доста мнения в темите назад и към момента съм решила да направим междинна нощувка в Ескишехир. Препоръчвайте ми място за нощувка, а също и какво да разгледаме в града.Нещо интересно и забавно най - вече за децата. Другото важно за което се сещам да попитам е, има ли от къде да си купим стикер за магистралните такси и да го заредим, в случай че минем границата през нощта? Идеи за маршрут от София също приемам и всякакви насоки за новобранец в това приключение също са добре дошли. Благодаря предварително.

# 498
  • Пловдив
Някой отсядал ли е в Leda beach hotel в Сиде http://m.ledabeachhotel.com/?
Забравете за хотела.Знам къде се намира.Няма плаж само камъни.Толкова нисък рейтинг има в букинг. Не знам как го намерихте този хотел?

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 21:22 от slavei4e

# 499
Ще бъдем двама възрастни с две деца - на 10г. и на 2г. Прочетох доста мнения в темите назад и към момента съм решила да направим междинна нощувка в Ескишехир. Препоръчвайте ми място за нощувка, а също и какво да разгледаме в града.Нещо интересно и забавно най - вече за децата.
С две ръце препоръчвам да посетите с децата парка Сазова има доста атракции и е забавно и за възрастните. Може да се возите на гондола или туристическото корабче по каналите в града. Не пропускайте да опитате чи бюрека. Можете да посетите стария град, който напомня на Копривщица и има различни работилници, популярен сувенир е лула или цигаре от някакъв бял минерал подобен на глина, който се добива в околността. Там е и музеят на восъчните фигури. Вече съм забравила в кой хотел спахме, че беше преди години.

# 500
viki, благодаря, че се включи с коментар за хотелите. Да разбирам,че си посещавала тези хотели или имаш събрана информация за тях? OMER HOLIDAY RESORT  - защо не се препоръчва?
И пускам направо линк, че вече започвам да се бъркам с имената на хотелите
https://www.orient99.com/early_booking/early_kusadasi/view/hotel … 2&oid=1508721
В EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB HV1* - много ли е зле плажа? Харесват ми помещенията за  настаняването на 3+1.
в сравнение с
PALM WINGS BEACH RESORT KUSADASI  - където са спалня с двуетажно легло. Но пък плажа изглежда хубав, така ли  е и в действителност.
https://www.orient99.com/early_booking/early_kusadasi/view/hotel … 9&oid=1508721
Правите ли ранни записвания? Темата не ми изглежда много активна.
Аз се колебая сега ли да резервирам, да изчакам ли за септември. То и ситуацията не се знае каква ще е тогава, дали няма да има някаква промяна, изисквания за тестове и т.н. Последните две години не сме пътували и вече ни е време.

Omer няма плаж, зеро, камъняк, 1 ред шезлонги, сигурно са 15-20. Имам снимки ама съм на работа чак на 9ти, а са ми в работата. Палм Уингс е един от хотелите с най-добър плаж. Но пък миналата година анимация почти нула, дано да е било заради шибаната корона.
Аз мога да Ви дам отзив за Ephesiq, но не сме ходили скоро 2019 бяхме там, късно лято от 25.09 м, на намаления та. Беше много хубаво, децата ми се забавлява ха много. Бяха по малки и съоръженията им паснаха много. Храната бе добра.-разнообразна. Плажа да беше малък, 2, 3 реда шезлонги. Не сме ходили много, не беше много топла водата в морето,. Но мисля че разположението на хотела е много добро, за мен е важно. Хубавото според мен е че спокойно и по малко дете може да стигне от плажа до басейните, кратко е разстоянието и равно. Като цяло не е огромен и децата ми лесно се ориентираха и се придвижваха в него и само. Но пък. цялостното ни прекарване бе супер. Много доволни, анимацията страхотна, забавна във вечерните шоу програми. През деня аниматори те мн. се занимаваха  с децата и с възрастните също. Може би  от всичките ни пътувания, там сме се включвали най много в дейноститеи сме получили най топло посрещане . За съжаление вече почиваме основно Август, а тогава цената му за 4 та е  висока за мен, вече Иначе с удоволствие бихме го посетили. Дано да  Ви бях полезна.

# 501
Този Leda хотел ми излезе в някоя от българските агенции, плажът пясъчен ми се видя на снимките. Ще видя отзивите в туристическите сайтове.

# 502
  • София
За този хотел в Кушадасъ не намирам коментари  SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE .  https://www.orient99.com/early_booking/early_kusadasi/view/hotel?hid=1973115&oid=1508721

Някой да го е посещавал? Няма никаква зеленина и сянка, даже и около басейните наяма чадъри дори и около басейните. Някои дати с verso вече са запълнени местата и са спрени от продажба

Славейче, щях верно в Кефалука и понеже се мотах, както винаги впрочем, цената се вдигна за 1 седмица не помня точно с колко ама над 300-400 лв и увехнах.

За Севън сииз....не знам къде четеш, тоя хотел е един от най-коментираните, това е бившия Амара. За мен това е най-добрия хотел в Кушадасъ, е верно не съм ходил дори и в половината, но е топ, вервай ми. Слабо звено само и единствено плажа, някакъв насипан. Зеленина за какво ти е, няма да пасеш, на басейна има огромни тенти за сянка. Търси по първа страница трябва да има мое мнение за Амара от 2018 и 2019

# 503
Здравейте, за почивката ни в Турция тази година се колебаем между два хотела в Сиде:
Selectum Family Resort Side Ex. Silence Beach Resort - опитах се да намеря някакви мнения за него, но освен на първата страница един коментар "че никой все още нищо не може да каже и разчитаме на старата репутация на Селектумите", друго не успях да открия. Как е като цяло, има ли някаква реновация и т.н.
Другия е Azura Deluxe Resort & Aqua Sorgun (ex. Nashira Resort) - за него пък само няколко коментари от 2015г. за бившия Nashira които не бяха много добри. От друга страна в tripadvisor виждам че е travelers choice за 2021г./не знам колко е миродавно/ както и че му е правена последна реновация през 2019г.
Тъй като сме с дете на 5г. на Azura-та много ни блазни аквапарка струва ми се по-добър от този на Selectum-a, от друга страна той пък има лунапарк, така че има доста колебание.
Ще бъда благодарен ако някой може да сподели цялостни впечатления и за двата хотела

# 504
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, за почивката ни в Турция тази година се колебаем между два хотела в Сиде:
Selectum Family Resort Side Ex. Silence Beach Resort - опитах се да намеря някакви мнения за него, но освен на първата страница един коментар "че никой все още нищо не може да каже и разчитаме на старата репутация на Селектумите", друго не успях да открия. Как е като цяло, има ли някаква реновация и т.н.
Другия е Azura Deluxe Resort & Aqua Sorgun (ex. Nashira Resort) - за него пък само няколко коментари от 2015г. за бившия Nashira които не бяха много добри. От друга страна в tripadvisor виждам че е travelers choice за 2021г./не знам колко е миродавно/ както и че му е правена последна реновация през 2019г.
Тъй като сме с дете на 5г. на Azura-та много ни блазни аквапарка струва ми се по-добър от този на Selectum-a, от друга страна той пък има лунапарк, така че има доста колебание.
Ще бъда благодарен ако някой може да сподели цялостни впечатления и за двата хотела
Избрали сте 2-ва хотела, които това лято ще бъдат с нов собственик. Съответно няма, кой и какд а ви даде отзив, защото още няма почивали там...Всички само спекулираме, имайки предвид качеството на съответната верига: Азур и Селектум. Програмите буквално стартираха преди седмица, така че е много рано за "пресни" отзиви.

Иначе имаше инфотур в Азур - стаите не са пипнати. Някакви ремонти има на общите части. Предполага се, че ще е по-добре от предходни години. Ремонт на стаите са предвидили за този зимен сезон.

# 505
Аз чух, че Селектум в Сиде изобщо няма да отваря тази година, но не претендирам за достоверност 🤷🏻♀

# 506
  • Пловдив
Аз чух, че Селектум в Сиде изобщо няма да отваря тази година, но не претендирам за достоверност 🤷🏻♀
Няма да е изненада ако въобще не отвори.Първо смятаха юни после юли.Ами то не остана от лятото!.Жалко само за хората които подведоха с гръмките реклами .Не знам защо и нашите агенции все още го предлагат след като няма яснота?Или може би имат за цел да вземат парите на хората и после щат не щат хайде в другият Нашира за който от няколко години няма мераклии заради лоши отзиви.

# 507

Доколкото и аз знам, че Селектума в Сиде няма да работи. Но не, съм 100% сигурен. За Нашира не, съм чувал добри отзиви. Дори имам познати, които преди няколко години почиваха там.
Има много хотели, които отговарят на вашите критерии с дете на 5 години. Задължително ли е да сте в Сиде, например? Има и много хотели в Лара и Белек също. Но не знам точно какво искате. За кой месец става въпрос. Храна, напитки, забавления и прочие. С какъв бюджет сте и т.н.
Ако бяхте направили резервацията преди няколко месеца, то сега щяхте да спестите поне 500 лева най малко.
Давам ви един пример: един мой приятел направи резервация през месец януари. Хотелът се намира в Белек, 5 звезден, първа линия. И плати само 14 000 шведски крони, равняващи на почти 1400 евро за 2 седмици за двама души, тоест 14 нощувки. А сега цената е двойна Simple Smile
И така просто кажете за кой месец искате, можем да ви помогнем. И най важното: чрез агенция ли искате. С самолет, с автобус или с собствен превоз?
Успех.

# 508
Нас ни преместиха от Селектум Сиде в Селектум Фемили Белек без доплащане, което ни устройва. Разбира се, имаше и още 2 избора за Сиде  в Нашира и Арканус, но без колебание избрахме Белек.
Гледам и сега цената на Селектум Фемили Белек не е много по висока от ранните резервации за нашите дати и концепция, но има едни 700лв разлика с цената на Селектум Сиде, която платихме 😁
Пътуваме с кола и гледам само нощувки, без транспорт въпреки, че не знам колко “изгодно”  ще излезе тази година с новите цени на бензин/дизел.

А някой знае ли, Селектум Фемили Белек дали е отворил вече?

# 509
  • Sofia, Bulgaria

Доколкото и аз знам, че Селектума в Сиде няма да работи. Но не, съм 100% сигурен. За Нашира не, съм чувал добри отзиви. Дори имам познати, които преди няколко години почиваха там.
Има много хотели, които отговарят на вашите критерии с дете на 5 години. Задължително ли е да сте в Сиде, например? Има и много хотели в Лара и Белек също. Но не знам точно какво искате. За кой месец става въпрос. Храна, напитки, забавления и прочие. С какъв бюджет сте и т.н.
Ако бяхте направили резервацията преди няколко месеца, то сега щяхте да спестите поне 500 лева най малко.
Давам ви един пример: един мой приятел направи резервация през месец януари. Хотелът се намира в Белек, 5 звезден, първа линия. И плати само 14 000 шведски крони, равняващи на почти 1400 евро за 2 седмици за двама души, тоест 14 нощувки. А сега цената е двойна Simple Smile
И така просто кажете за кой месец искате, можем да ви помогнем. И най важното: чрез агенция ли искате. С самолет, с автобус или с собствен превоз?
Успех.

Тук по интересното е дали през сайт или през агенция е направена резервацията, и ако е през сайт кой е сайта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт